Τρίτη , Δεκέμβριος 10 2019
Αρχική / Κοινωνικά / Η κίνηση αυτών των παιδιών για τον συμμαθητή τους που πάσχει από αυτισμό θα σας συγκινήσει (vid)
Η κίνηση αυτών των παιδιών για τον συμμαθητή τους που πάσχει από αυτισμό θα σας συγκινήσει (vid)

Η κίνηση αυτών των παιδιών για τον συμμαθητή τους που πάσχει από αυτισμό θα σας συγκινήσει (vid)

Pen Η Barbara και ο Pat Higgins είναι οι γονείς του Jack, ενός αγοριού που πάσχει από αυτισμό και όπως όλοι οι γονείς, έτσι και αυτοί ήθελαν να παρευρεθούν στην τελετή αποφοίτησής του από το σχολείο. Ωστόσο, ο Jack από μικρός έχει τρομερή ευαισθησία στον θόρυβο για αυτό και πάντα απέφευγε τα πολυσύχναστα μέρη.

Οι Ηiggins απευθύνθηκαν στους καθηγητές του σχολείου και τους εξέφρασαν τον προβληματισμό τους. Οι καθηγητές και η διοίκηση του σχολείου, προκείμενου να παρευρεθεί ο Jack στην τελετή αποφοίτησης και να παραλάβει το απολυτήριό του, ζήτησαν από τους υπόλοιπους μαθητές να κάνουν απόλυτη ησυχία την ώρα που θα ανέβαινε ο Jack στη σκηνή.

Οι συμμαθητές του Jack, όχι μόνο σεβάστηκαν την ευαισθησία που έχει ο Jack στους δυνατούς θορύβους, αλλά με μία κίνηση πολύ γλυκιά και συγκινητική δήλωσαν τη στήριξή τους και τον συνεχάρησαν.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

 

Πηγή: mothersblog.gr

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Nancy Avramopoulou
Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Ανισότητα στην αγορά εργασίας: Μη αμειβόμενο το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας των γυναικών

Ανισότητα στην αγορά εργασίας: Μη αμειβόμενο το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας των γυναικών

Συγκλονιστικά στοιχεία για τις γυναίκες και την εργασία παγκοσμίως και στην Ελλάδα, την δημιουργία στερεοτύπων …