90χρονη ξόδεψε όλα της τα χρήματα για να γυρίσει τον κόσμο

90χρονη ξόδεψε όλα της τα χρήματα για να γυρίσει τον κόσμο

Pen90χρονη γιαγιά: Έκανε χρήση όλων των χρημάτων της για να ταξιδέψει στον κόσμο. Πριν από 6 χρόνια ήθελε να εκπληρώσει την επιθυμία της για ταξίδια. Επισκέφθηκε τις Γερμανία, Τουρκία, Πολωνία, Δημοκρατία της Τσεχίας, καθώς και το Ισραήλ. Ο λόγος γίνεται φυσικά για την Ελένα Μιχαηλοβίνα.

 

Η ίδια αποτελεί αναμφισβήτητα ένα παράδειγμα προς μίμηση. Η ταξιδιωτική πράκτοράς της είχε αναφέρει: «Η Έλενα ταξιδεύει μόνο με ένα ζαχαροκάλαμο και ένα σακίδιο. Έχει πάντα κάποιον που προσφέρει να δανείσει ένα χέρι και πραγματικά τολμάει σε κάθε είδους δραστηριότητες».

Μέσω της αποταμίευσης της σύνταξής της, η Ελένα, ταξιδεύει δύο φορές το χρόνο από τα 83 έτη της. Μάλιστα, η 90χρονη γιαγιά ανέφερε: «Ήμουν στο Mũi Né. Η φύση είναι τόσο όμορφη, ο καρπός είναι τόσο νόστιμος και οι άνθρωποι είναι φιλικοί και πολύ κοινωνικοί. Αν και στο ξενοδοχείο, όπου έμεινα, κανένας από τους υπαλλήλους δεν μίλησε ρωσικά, κάπως κατάφερα να κάνω τα πάντα».

 

 

Πηγή: enimerotiko.gr

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Μαρία Α.

Δείτε Επίσης

Ένα κορίτσι αποδρά από την κλειτοριδεκτομή – Αποφασίζει να ξεφύγει από τη σκληρή μοίρα του

Στην Τανζανία ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που «κόβουν» τις γυναίκες. Δεν έχει καμία σημασία …

Ποιοι θυσιάστηκαν για το καλό μας

Ποιοι άνθρωποι αυτοθυσιάστηκαν για το καλό και ποιοι για το κακό μας;

Τι να πει κανείς για όσους αυτοθυσιάστηκαν για μια Ελλάδα Ελεύθερη και τι να πει …

Πάτρα: H στιγμή που το περιπολικό φτάνει στο Ρίο με το 20 μηνών κοριτσάκι- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Η στιγμή που αστυνομικοί σώζουν 20 μηνών κοριτσάκι- ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία νωρίτερα σήμερα το πρωί στην Πάτρα για τη γρήγορη μεταφορά ενός κοριτσιού 20 …

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

Verified by ExactMetrics