Τρίτη , 22 Σεπτεμβρίου 2020
Αρχική / Κοινωνικά / Inspirational Quotes / Τί είναι αυτό που θέλει μια γυναίκα από έναν άντρα; [Quote]
Αυτό που θέλει η γυναίκα από έναν άντρα

Τί είναι αυτό που θέλει μια γυναίκα από έναν άντρα; [Quote]

Pen Μπορεί η γυναίκα να είναι μυστήριο ον, αλλά κατά βάθος είναι τόσο απλή. Φαίνεται να ζητά περίπλοκα πράγματα, αλλά είναι ευχαριστημένη με πολύ απλά, αν και δυσεύρετα σήμερα πράγματα.

Και τί είναι αυτό που θέλει κάθε γυναίκα από τον σύντροφό της;

Τί άλλο, πέρα από το να έχει μάτια μόνο για εκείνη! Στην αρχή κάθε σχέσης, υποθέτω ότι έχεις μάτια μόνο για εκείνη, αλλά στην πορεία κάπου χαλάει το πράγμα. Κάτι που σου φεύγει ο θαυμασμός, λίγο η συνήθεια, λίγο που θες να επιβεβαιώνεσαι ότι ακόμα έχεις πέραση..της δίνεις κάθε δικαίωμα να μην σε εμπιστεύεται και να κολακευτεί από τα επόμενα μάτια που θα την κοιτάξουν με θαυμασμό.

Όπως, θα γνωρίζεις, η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο και οφείλεις να της δείχνεις καθημερινά ότι το αντιλαμβάνεσαι.

Προσοχή!

Δεν εννοώ να δείχνεις την εκτίμησή σου απέναντι στο γυναικείο φύλο κοιτώντας άλλες γυναίκες, αλλά με το να έχεις μάτια μόνο για εκείνη. Να της εκφράζεις εμπράκτως την αγάπη σου και να της δείχνεις ότι την θαυμάζεις!

Μόνο έτσι μπορείς να κρατήσεις μια γυναίκα δίπλα σου, χωρίς γκρίνιες αφού δεν θα της δημιουργείς ανασφάλεια και θα ξέρει ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να την αγαπήσει περισσότερο…από εσένα!

Υ.Γ. Ποτέ μην υποτιμήσεις την νοημοσύνη μιας γυναίκας, γιατί αντιλαμβάνεται τα πάντα- απλά κάνει ότι δεν καταλαβαίνει!

 

Σύνταξη: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Περί Nancy Avramopoulou

Nancy Avramopoulou
Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Να μάθεις να φεύγεις από τους τοξικούς ανθρώπους!

Μάθε να φεύγεις μακριά από τους τοξικούς ανθρώπους!

Να μάθεις να φεύγεις από τους τοξικούς ανθρώπους! Να μάθεις να απομακρύνεσαι, να φεύγεις μακριά! …