Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Οι ψυχές ελεύθερες πετούν.

Η ψυχή δεν αιχμαλωτίζεται…περιφέρεται ελεύθερη!

Pen Όταν όλα μοιάζουν να έχουν φτάσει στο τέλος, όταν ένα τείχος υψώνεται μπροστά σου, «πνίγεσαι» και ζητάς απελπισμένα μια αχτίδα φωτός για να σου δείξει τον δρόμο και να προχωρήσεις. Ό,τι και να σου συμβεί μην απελπιστείς και μην κάνεις βήμα πίσω.

Έχε πίστη και προχώρα.

Είσαι δυνατός, αυτό μην το ξεχνάς!

Πήγαινε ενάντια στο κατεστημένο και τη μάζα και διάλεξε το δικό σου δρόμο. Μα όχι το δρόμο του φόβου και της υποχώρησης, αλλά το δρόμο της ψυχής σου!

Η ψυχή φίλε μου δεν φυλακίζεται, ούτε «μαντρώνεται». Όσο και να προσπαθήσουν να στην πάρουν δεν μπορούν, γιατί ζει και περιφέρεται ελεύθερη, δεν αιχμαλωτίζεται και δεν υπακούει σε κανόνες.

Κάθε που σκέφτεσαι να τα παρατήσεις κάνε την ανατροπή.

Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα όσο πιο ψηλά και όσο πιο μακριά μπορείς. Ταξίδεψε σε μέρη που δεν είχες ποτέ επισκεφτεί και που οι δυσκολίες σου έδειξαν ότι υπάρχουν και αυτά τα δύσβατα μεν, αλλά όμορφα μονοπάτια.

Μην λυγίζεις και μην απελπίζεσαι, σφίξε τα δόντια, κοίτα μπροστά και πες «θα τα καταφέρω»! Και ναι θα τα καταφέρεις, γιατί τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο φίλε μου.

Η ζωή είναι απρόβλεπτη, αλλά είναι και όμορφη, είναι ανατρεπτική, αλλά είναι και γλυκιά σαν μέλι. Παίζει ρόλο από ποιά οπτική θα την δεις κάθε φορά και πώς θα την αντιμετωπίσεις. Αν θα την δεις σαν την κακιά μητριά ή σαν την καλή αδερφή.

Η ψυχή δεν υποκύπτει,

εσύ γιατί;

 

Συντάκτης: Γιάννης Κακαβάς

Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like Nancy’s Blog

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: 4η Ενημερωτική Ημερίδα ΣαμΣΚΠ Χίου [Βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα Ενημέρωσης για την σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου που διοργάνωσε …

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Έντρομη η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από ένα οργισμένο πλήθος προσπαθεί να μπει στο …

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Γείτονας περιέγραψε τι συνέβη στον σύντομο χρόνο της αποχώρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου Μέσα στο σπίτι …

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πληροφορίες αναφέρουν πως αναχώρησαν από την Πάτρα γύρω στις 5.30 και αναμένονται στην Αθήνα τις …