Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022

Άνθρωπος γεννιέσαι δεν γίνεσαι!

Pen Όλη μου τη ζωή πάλευα να είναι οι άλλοι καλά, χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και αγαπημένοι. Να επικρατεί πάντα το δίκαιο, γιατί αυτό είναι το σωστό. Να μην υπάρχει κακία, μόνο αγάπη. Βοηθούσα πάντα τους αδύναμους, γιατί ήθελα να τους βλέπω να χαίρονται και να αισθάνονται ότι υπάρχει κάποιος που τους νοιάζεται. Πολεμούσα τη φτώχεια, διεκδικούσα τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όλοι είμαστε ίσοι, άντρες και γυναίκες.

Προστάτευα πάντα και σεβόμουν τις γυναίκες και κάθε συνάνθρωπό μου. Δεν με ένοιαζε ποτέ τί επάγγελμα έκανε ο καθένας. Απεχθάνομαι τους τεμπέληδες, τους εγωιστές, τους υπερόπτες, τους λεφτάδες που το παίζουν ότι κάποιοι είναι.

Αυτούς που καταχρώνται την εξουσία προς δικό τους όφελος και πατούν επί πτωμάτων για να καταφέρουν τον σκοπό τους. Τα λεφτά δεν κάνουν τον άνθρωπο!

Άνθρωπος γεννιέσαι δεν γίνεσαι.

Στενοχωριέμαι για οποιονδήποτε πονά, είτε είναι ζώο, είτε είναι άνθρωπος. Έδωσα τα πάντα γι’ αυτό και θα συνεχίσω να το κάνω. Ο Θεός και η αγάπη του είναι η δύναμή μου!

Κάποιες φόρες γίνεσαι σκληρός και απότομος από άμυνα, αλλά ακόμα και σε αυτές τις στιγμές κρατάς επίπεδο. Δεν ξεχνάς την ανθρωπιά, τον σεβασμό και τις αξίες που διδάχτηκες.

Να είστε ανθρώπινοι και πάντα να υποστηρίζετε τα ανθρώπινα δικαιώματά σας.

 

Συντάκτης: Γιάννης Κακαβάς

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: 4η Ενημερωτική Ημερίδα ΣαμΣΚΠ Χίου [Βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα Ενημέρωσης για την σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου που διοργάνωσε …

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Έντρομη η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από ένα οργισμένο πλήθος προσπαθεί να μπει στο …

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Γείτονας περιέγραψε τι συνέβη στον σύντομο χρόνο της αποχώρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου Μέσα στο σπίτι …

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πληροφορίες αναφέρουν πως αναχώρησαν από την Πάτρα γύρω στις 5.30 και αναμένονται στην Αθήνα τις …