Από τα ανοιχτά παράθυρα του χθες στα σφραγισμένα του σήμερα.

Pen Πριν από την εισβολή των κάθε λογής μεταναστών στη χώρα μας, η ζωή των Ελλήνων ήταν πιο ασφαλής γιατί όπως όλοι έχετε ακούσει κάποτε κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα. Όχι ότι δεν υπήρχαν και τότε κλέφτες, αλλά ήταν απλά κλέφτες και όχι κλέφτες με δολοφονικές διαθέσεις όπως πολλοί εκ των αλλοδαπών κακοποιών που βρήκαν ένα κράτος ξέφραγο αμπέλι και εκμεταλλεύτηκαν την ρετσινιά του ρατσιστή Έλληνα που μας έχουν προσάψει διάφορες οργανώσεις και ξένα κράτη και κακοποιούν ή σκοτώνουν συμπολίτες μας κάθε ηλικίας.

Αλήθεια έχετε ακούσει κάποιο νούμερο θυμάτων όλα αυτά τα χρόνια; Όχι γιατί είναι τόσα πολλά τα θύματα που δεν τολμούν να το ανακοινώσουν. Όμως όλοι έχουμε μια εικόνα πόσο μεγάλο είναι το νούμερο αφού κάθε μέρα το αστυνομικό δελτίο είναι γεμάτο από τραγικά περιστατικά ληστειών, κακοποίησης ηλικιωμένων και δολοφονιών, αφαιρώντας έμψυχο δυναμικό από τη χώρα μας που μαστίζεται από την υπογεννητικότητα .
Όποιος μπορεί τεκμηριωμένα να αποδείξει ότι αυτά συνέβαιναν και πριν την είσοδο των λαθρομεταναστών στην χώρα, ας το κάνει.

Το τραγικό είναι ότι αυτούς τους κακοποιούς αντί να τους στείλουν στις φυλακές της χώρας τους, τους έχουν στις φυλακές μας και τους πληρώνουμε γιατί μας κακοποιούν και μας σκοτώνουν.

Δεν είναι ψέμα ότι τα όργανα της τάξης συλλαμβάνουν πάρα πολλούς που μετά αφήνονται ελεύθεροι, γιατί δεν έχουν που να τους βάλουν. Γιατί αυτοί να μη συνεχίσουν την παρανομία εις βάρος των πολιτών, αφού θα πάνε απλώς μια βόλτα στο τμήμα και θα φύγουν;

Εκτός όμως από τη δική τους δράση κατάφεραν και ενσωμάτωσαν στις τάξεις τους και τους δικούς μας κακοποιούς, με αποτέλεσμα να αλλάξει μορφή δράσης και σκεπτικό ο κλασικός Έλληνας κακοποιός του παρελθόντος.

Η ελληνική πολιτεία έκανε και κάνει σοβαρά σφάλματα, καταργώντας αποτρεπτικές μεθόδους αστυνόμευσης, όπως οι βραδινές περιπολίες αστυνομικών με πολιτικά και η πεζή ένστολη περιπολία την ημέρα, το δε Σαββατοκύριακο η παρουσία της αστυνομίας είναι ανύπαρκτη και αν καλέσεις σε βοήθεια παίρνεις την συνήθη απάντηση, «ότι δεν έχουν επαρκή αριθμό αυτοκινήτων και αστυνομικών» για να έρθουν άμεσα.

Οι πολίτες έχουν καταφύγει σε όλα τα μέσα ασφάλειας των περιουσιών τους και της ζωής τους, αλλά πάντα οι κακοποιοί βρίσκονται ένα ή περισσότερα βήματα μπροστά από την εφαρμοζόμενη τεχνολογία και δρουν ανενόχλητοι.

Τα τελευταία χρόνια έχουν συσταθεί μεγάλες και άρτια οργανωμένες ομάδες κακοποιών που έχουν φέρει σε απόγνωση ολόκληρες περιοχές, που απεγνωσμένα ζητούν βοήθεια αλλά η αστυνομία όπως την κατάντησαν αδυνατεί να ανταπεξέλθει.

Όλα αυτά δυστυχώς συμβαίνουν γιατί η πολιτεία δεν έβαλε αυστηρά κριτήρια εισόδου και παραμονής για όποιον ήθελε ή θέλει να εργασθεί στη χώρα μας με αποτέλεσμα να έρχονται καθημερινά λαθραία εκατοντάδες άνθρωποι αγνώστου ποινικού μητρώου,και χωρίς οι υπηρεσίες της χώρας μας να γνωρίζουν έστω τα αποτυπώματα τους.

Αν υπήρχε βούληση από όλους τους εμπλεκόμενους, το πρόβλημα θα λυνόταν σε σύντομο διάστημα. Δυστυχώς η πολιτεία νομοθετεί και ανοίγει παράθυρα για την νομιμοποίηση των λαθραία εισερχομένων στη χώρα, ανοίγοντας έτσι την όρεξη για ακόμα πιο μεγάλες μετακινήσεις προς τη χώρα μας,με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μεγάλη όμως ευθύνη φέρουν και όσοι συμπολίτες μας συντηρούν και απασχολούν ανθρώπους, που γνωρίζουν ότι έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα, αρκεί να κάνουν φθηνά τις δουλειές τους και πολλές φορές αφήνουν τα παιδιά τους άνεργα ή άεργα.

Η κατάληξη θα είναι οδυνηρή γιατί όλοι αυτοί παράνομοι και μη, κακοποιοί και εργατικοί θα ζητήσουν δικαιώματα μειονοτήτων, ανοίγοντας τους ασκούς του αιόλου για την χώρα μας, που θα τρέχει και δεν θα φθάνει.

Έχουμε λίγο καιρό αν θέλουμε να βάλουμε κανόνες που θα εγγυώνται ότι η Ελλάδα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες.

Οι «κορώνες» αλυτρωτισμού από τους γείτονες ενισχύονται από τους δούρειους ίππους που έχουν στη χώρα μας, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και στις επάλξεις.

 

Συντάκτης: Παναγιώτης Αβραμόπουλος

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Verified by ExactMetrics