Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τα τριάντα, τα πρώτα άντα

Τα τριάντα- 30 είναι πλέον τα νέα είκοσι-20!!! Dirty thirty- 30!

Pen Ε, ναι  λοιπόν φτάνεις στα τριάντα και νιώθεις πιο έτοιμος από ποτέ για καινούριες  εμπειρίες, εξερευνήσεις και προκλήσεις!

Τα τριάντα είναι, πλέον, όπως ήταν κάποτε τα είκοσι.

Τα πρώτα -άντα είναι το έναυσμα για νέα ξεκινήματα!

Στα τριάντα έχεις ωριμάσει πια!

  • Φτάνοντας στα τριάντα έχεις κατασταλάξει, βλέπεις πλέον ξεκάθαρα τη ζωή έχοντας τελειώσει σπουδές και στρατιωτικές υποχρεώσεις, βάζεις πλώρη για την επαγγελματική σου εξειλιξη, για τη δημιουργία οικογένειας ή ό,τι άλλο θα σε έκανε ευτυχισμένο ως άνθρωπο.

Είσαι πλέον συνειδητοποιημένος!

  • Στα τριάντα, συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις περιθώρια για επιπολαιότητες, αλλά για αποφάσεις. Συνειδητοποιείς ότι πλέον τα όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Έχεις όλα τα συναισθηματικά εφόδια, μπορείς να διεκδικήσεις τα όνειρά σου!

Μπορείς να ξεχωρίσεις ανθρώπους και καταστάσεις!

  • Κρατάς την ανεμελιά των είκοσι, τον ενθουσιασμό και τη λαχτάρα της δημιουργίας, αλλά στα τριάντα πλέον μπορείς να ξεχωρίσεις τους ανθρώπους που θες δίπλα σου, δεν διαπραγματεύεσαι εύκολα τα θέλω σου και αν χρειαστεί ξέρεις να χειριστείς τις καταστάσεις ώριμα και με λογική. Δεν «θρηνείς» για ανθρώπους που έφυγαν ή εσύ διάλεξες να μην έχεις πλάι σου, πας παρακάτω τη ζωή σου.

Κάνεις μια καινούρια αρχή πολύ πιο εύκολα!

  • Το κυριότερο φτάνοντας στα τριάντα είναι ότι μπορείς να μηδενίσεις το κοντέρ της παλιάς δεκαετίας που είχε μαζεμένα μαθητικά- φοιτητικά-απροσδιόριστα χρόνια και να κάνεις νέα αρχή. Να δεις τι δε σου αρέσει και να το βγάλεις από τη ζωή σου. Να βάλεις νέους στόχους, να γεμίσεις το χρόνο σου με ο, τι αγαπάς, με χόμπι που δείλιαζες να ασχοληθείς και να εξελίξεις ταλέντα που είχες πάντα στο νου.

Όσα πραγματικά ήθελες στη ζωή σου είναι εδώ και έχεις όλα τα χρόνια μπροστά σου για να τα πραγματοποιήσεις. Διεκδίκησε τα θέλω σου, τους ανθρώπους που θες πλάι σου, τις εμπειρίες που σε γεμίζουν και κάνε πράξη όσα αγαπάς.

Dirty thirty- 30!!!

 

Σύνταξη: Ελεάνα Βέρδη

Follow & Like: Nancy’s Blog

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

15 Αυγούστου: Η κοίμηση της Θεοτόκου

15 Αυγούστου: «Το Πάσχα του καλοκαιριού» γιορτάζει η Παναγιά μας!

Η Θεοτόκος, μετά τον Σταυρικό θάνατο του Υιού της και Θεού ημών διέμενε στο σπίτι …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

ζητω το οχι

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940, ζήτω το Έθνος, ζήτω το «ΟΧΙ»!

Η 28η Οκτωβρίου 1940, είναι μια μεγάλη ημέρα για την ιστορία της Ελλάδας. Αυτή η …

12 Ιουλίου: Ο Άγιος Παΐσιος παρέδωσε την αγία του ψυχή στον Κύριο

Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης, κατά κόσμον Αρσένιος Εζνεπίδης, γεννήθηκε στα Φάρασα της Καππαδοκίας στην …

Verified by ExactMetrics