Σχέσεις που να αγγίζουν τις ροζ αποχρώσεις

Υπάρχουν σχέσεις που αξίζουν να γνωρίσουν την ροζ πλευρά σου!

PenΆνθρωποι πάνε κι έρχονται στη ζωή μας. Άλλοι μένουν για λίγο κι άλλοι για πολύ. Σημασία έχει τί ήθελαν πραγματικά από εσένα και όχι το πόσο έμειναν μαζί σου.

Οι προθέσεις του κάθε ανθρώπου δυστυχώς γίνονται φανέρες στο τέλος μιας σχέσης.

Θα μου πεις γιατί όλες οι σχέσεις έχουν ένα τέλος; όχι φυσικά, υπάρχουν κι αυτές που άντεξαν τις φουρτούνες της ζωής και έμειναν μαζί μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος. Έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιον του Θεού και τίμησαν το στεφάνι τους.

Υπάρχουν όμως και αυτές οι σχέσεις που έδειχναν στην αρχή ιδανικές και στην πορεία κατέληξαν στην απιστία, τη βια (σωματική και ψυχολογική) και σε ένα θορυβώδες διαζύγιο.

Όπου θόρυβος βάλε χι(Χ).

Φύγε μακριά, μην αναλώνεις τον χρόνο σου σε μια σχέση γεμάτες εντάσεις. Οι πορτοκαλιές πάντοτε θα έχουν και άλλα πορτοκάλια. Διάλεξε το πιο εύγευστο, γιατί το ξινό αμέσως μετά θα σου προκαλέσει ξινίλα. Έτσι συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Ανάλογα τον τύπο ανθρώπου που επιλέγουμε να πορευτούμε στη ζωή μας, κρίνεται αν θα περάσουμε γλυκές μέρες ή πικρές νύχτες.

Η ζωή είναι μία και δεν είναι τόσο μεγάλη, ούτε και ατέλειωτη. Επομένως πρέπει να είμαστε σαφείς στο πως θέλουμε να τη ζήσουμε και αυτό το θέλω μας, να συνάδει με τις επιλογές μας.

Εσύ να είσαι σαφής και ασε τους άλλους να βρουν το επόμενο θύμα που θα προσπαθήσουν να του περάσουν το παράλογο για λογικό.

Θα μου πεις και πως να σβήσω τα συναισθήματα που έχω γι αυτόν τον άνθρωπο, εγώ πίστεψα σ’ εμάς, δίνω τη ζωή μου για εκείνον. Τα συναισθήματα μπορεί να μην σβήσουν ποτέ, αλλά θα πρέπει να μάθεις να ζεις χωρίς τον τοξικό άνθρωπο που είχες δίπλα σου τόσο καιρό. Αρκεί να αναλογιστείς πόσο καιρό έχεις να νιώσεις χαρά και γαλήνη στη σχέση σου και θα απαντήσεις μόνη σου σε όλα τα ερωτήματα που έχεις.

Να εισαι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό σου και να υπηρετείς μόνο τα δικά σου θέλω και όχι των άλλων.

Πάντα υπάρχει η δυνατότητα να βρεις αυτόν που θα σε αγαπήσει γι’ αυτό που είσαι, αρκεί να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να συναντήσει αυτό που του αξίζει. Τα μισά, όπως σου έχω ξαναπεί δεν πρέπει να σου αρκούν, να αναζητάς ολοκληρωμένες προσωπικότητες και όχι μισές.

Η ζωή σου δεν τελειώνει μετά από ένα χωρισμό ή μια απογοήτευση. Πάντα συνεχίζεται και πάντα θα σου δίνει ευκαιρίες, αρκεί να έχεις τη διάθεση να τις δεις και να τις αρπάξεις από τα μαλλιά.

Ζήσε αυτό που ονειρεύεσαι και όταν πάνε να σου χαλάσουν το όνειρο φύγε μακριά.

Στις σχέσεις που υπάρχει αμοιβαία αγάπη και σεβασμός δεν υπάρχει το μαύρο, αλλά κυριαρχεί το ροζ.

Γίνε το ροζ κάποιου μόνο αν αξίζει να γνωρίσει αυτό το χρώμα.

 

Σύνταξη: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Οι λέξεις ξεχύνονται στο χαρτί και τα φρένα σπάνε. Δεν βλέπει κανείς το ηφαίστειο που …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν! Συχνά συζητάμε, διαβάζουμε ή …

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Verified by ExactMetrics