Πέμπτη , 9 Δεκεμβρίου 2021
Αρχική / Κοινωνικά / Περιμένοντας το σωστό timing, βάζουμε τη ζωή μας στον αυτόματο. [Quote]
Υπάρχει σωστό timing τελικά;

Περιμένοντας το σωστό timing, βάζουμε τη ζωή μας στον αυτόματο. [Quote]

PenΟι περισσότεροι από εμάς, περιμένουμε να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να κινητοποιηθούμε. Αυτό, όμως, είναι λάθος, γιατί το σωστό «timing» μπορεί να αργήσει να έρθει ή να μην έρθει ποτέ! Έτσι, μια μέρα μπορεί να έρθουμε σε δύσκολη θέση, όταν συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε χάσει πολλά χρόνια από την ζωή μας, μένοντας άπραγοι.

Τί είναι το σωστό «timing»;

Πρόκειται για αυτή τη μία, την ιδανική, την απόλυτη στιγμή που ψάχνουμε όλοι για να συμβεί κάτι καλό στη ζωή μας, Αυτή τη στιγμή που θα βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος και θα μας φέρει την χαρά στη ζωή μας. Περιμένουμε το σωστό timing για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Ανυπομονούμε να έρθει αυτή η μια στιγμή, που θα γνωρίσουμε το άλλο μας ολόκληρο και θα ζήσουμε ευτυχισμένοι. 

Η παγίδα του σωστού timing!

Δεν είναι υπερβολή να αναφέρω ότι πολλοί άνθρωποι άφησαν τη ζωή τους να περνάει, μένοντας άπραγοι γιατί περίμεναν να έρθει η σωστή στιγμή, η οποία τελικά δεν ήρθε ποτέ! Αυτή είναι η μεγάλη παγίδα στην οποία πέφτουν πολλοί φιλόδοξοι άνθρωποι και στο τέλος τα βάζουν με την τύχη τους ή μάλλον με την ατυχία τους!

Η αποποίηση των ευθυνών δεν φέρνει καλύτερα αποτελέσματα.

Η ζωή χρειάζεται ρεαλισμό.

Κάνεις ένα πλάνο και βλέπεις για παράδειγμα ότι, όσα περίμενες να γίνουν δεν έγιναν ποτέ. Εκεί τί κάνεις; Τα παρατάς, συνεχίζεις να περιμένεις τη σωστή στιγμή ή μήπως αλλάζεις τα πλάνα σου και περνάς στην αντεπίθεση; 

Δεν χρειάζεται να σου πω ότι τίποτα δεν έρχεται ουρανοκατέβατο στη ζωή μας. Κι αν δεν σε βοηθά η τύχη, το πεπρωμένο ή το άτιμο το timing, εσύ πρέπει να πάρεις τα ηνία της ζωής σου. Μην περιμένεις και μην σταματάς. Η ζωή κυλάει μπροστά και δεν μπορείς να το αλλάξεις. 

Συνέχισε να προσπαθείς, να αναθεωρείς, να κάνεις όνειρα, να βάζεις ρεαλιστικούς στόχους και ό,τι είναι να έρθει στη ζωή σου θα έρθει μόνο του να σε βρει. Έτσι, γιατί ήταν γραφτό να έρθει ή και να μην έρθει.

Μην ξεχνάς, άλλωστε πως για κάποιον λόγο γίνονται όλα!

Επομένως, είναι προτιμότερο να αρχίσουμε να «κυνηγάμε» τα όνειρά μας από την θέση που είμαστε αυτή την χρονική στιγμή, χρησιμοποιώντας τα ήδη υπάρχοντα εφόδια που έχουμε και να αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Σύνταξη: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like Nancy’s Blog

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα! [QUOTE]

Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, γιατί όπως υπάρχει το καλό, υπάρχει και …

Ελλάδα μου, πάλι σε καίνε οι άθλιοι. Ποιοι φθονούν την ομορφιά σου;

Ελλάδα μου, ακόμα ένα καλοκαίρι που σε καίνε οι άθλιοι. Κλαις για τα παιδιά σου …

Θρήνος: Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Τόλης Βοσκόπουλος: Φτωχότερο είναι από σήμερα το ελληνικό τραγούδι – Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 …

Ενδοοικογενειακή βία: Δε θα σου πω φύγε, θα σου πω σκέψου!

Ενδοοικογενειακή βία: Δε θα σου πω φύγε, θα σου πω σκέψου!

Η ενδοοικογενειακή βία, είναι ένα έντονο φαινόμενο της κοινωνίας μας, που δυστυχώς, δεν είναι λίγες …