Τρίτη , 26 Μαΐου 2020
Αρχική / Κοινωνικά / Inspirational Quotes / Tί είναι αυτό που κάνει πραγματικά έναν άνθρωπο «κλασάτο»; [Quote]
Ποιός άνθρωπος θεωρείται κλασάτος;

Tί είναι αυτό που κάνει πραγματικά έναν άνθρωπο «κλασάτο»; [Quote]

PenΟρισμένοι άνθρωποι κάνουν μια υπερπροσπάθεια να δειχθούν, να φανούν, να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των άλλων, κάνοντας ακόμα και ακρότητες. Πολλοί από αυτούς θεωρούν τον εαυτό τους κλασάτο και γι’ αυτό επιμένουν σε αυτή τη στάση ζωής.

Άλλοι ντύνονται προκλητικά, άλλοι μιλούν υπερβολικά δυνατά για να είναι σίγουροι ότι τους προσέχουν, άλλοι επιδεικνύουν τα χρήματά τους, άλλοι τα ακριβά αυτοκίνητά τους και τόσα άλλα μόνο και μόνο για να νιώσουν σημαντικοί. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν διαφέρουν σε τίποτα από τη μάζα.

Γιατί άραγε, αυτό το στυλ έχει τόση πέραση;

Γιατί μια τέτοια συμπεριφορά θεωρείται από μερικούς, κλασάτη; Προσωπικά, όσες φορές έχω χαρακτηρίσει κάποιον άνθρωπο κλασάτο, δεν ήταν ούτε προκλητικός, ούτε επιδεικτικός, αλλά ήταν άνθρωπος ταπεινός, ήσυχος, με λίγες και καλές κουβέντες.

Τι κάνει έναν άνθρωπο πραγματικά να είναι κλασάτος;

Όσο παράξενο και να σας φανεί, δεν υπάρχει πιο κλασάτος άνθρωπος από τον απλό άνθρωπο. Ένα κλασάτο άτομο περπατάει και δεν προκαλεί με την εμφάνισή του μήτε με την βροντερή φωνή του. Σε προκαλεί το περπάτημά του, ο τρόπος που περιφέρεται σε έναν χώρο, οι απλές αλλά τόσο προσεκτικές κινήσεις του. Σε καθηλώνει και σε υποχρεώνει να τον ακούσεις με την πρώτη λέξη που θα αρθρώσει, γιατί ο κλασάτος άνθρωπος μιλάει μόνο όταν υπάρχει λόγος και αν έχει κάτι να πει. Ειδάλλως σιωπά. 

*Σαφώς, το τί ορίζει κάθε άνθρωπος ως κλασάτο έγκειται σε υποκειμενικά κριτήρια.  

Εσύ, ποιόν άνθρωπο θεωρείς κλασάτο;

 

Σύνταξη: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like Nancy’s Blog

Περί Nancy Avramopoulou

Nancy Avramopoulou
Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Τα εμπόδια δεν πρέπει να σε σταματάνε....

Όσα εμπόδια κι αν βρεις, συνέχισε μην σταματάς! [Quote]

Όσα εμπόδια κι αν συναντήσεις στην ζωή σου, ποτέ μην σταματήσεις να προσπαθείς μέχρι να …