Κυριακή , 5 Δεκεμβρίου 2021
Αρχική / Σχέσεις / Ένα μήνυμα είναι αρκετό, για να σου αλλάξει την ζωή.
ένα μήνυμα αρκεί

Ένα μήνυμα είναι αρκετό, για να σου αλλάξει την ζωή.

PenΜια στιγμή αρκεί, για να δώσει νόημα στην ζωή σου. Η οθόνη του κινητού σου μόλις άναψε. Ήρθε το μήνυμα που ποτέ δεν περίμενες. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα παίρνει χρώμα η ζωή σου. Τελικά, ένα μήνυμα έχει τόσο μεγάλη αξία;

Πόσο καιρό περίμενες αυτό το μήνυμα;

Περίμενες μέρες, μήνες, ίσως και χρόνια. Είχες στείλει πολλά μηνύματα, αλλά η απάντηση δεν ερχόταν. Ζούσες στην αναμονή για ένα μήνυμα ενός συγκεκριμένου ατόμου. Τα βράδια που ξενύχτησες δίπλα στο κινητό, ήταν αμέτρητα. Ξενυχτούσες, χωρίς να λαμβάνεις το μήνυμα που επιθυμούσες, το μήνυμα που νοσταλγούσες. Έχει ο καιρός γυρίσματα, όμως, όλα ανατρέπονται και όλα αλλάζουν. Θέλει χρόνο, αλλά αξίζει η αναμονή.

 Το κατάλληλο μήνυμα, στην καταλληλότερη στιγμή.

Δεν ζεις, απλώς υπάρχεις. Περνάνε οι μέρες και χάνονται οι στιγμές. Η ζωή προχωράει και εσύ βρίσκεσαι στο χείλος του γκρεμού. Καταρρέεις κάθε μέρα και πιο πολύ. Εκείνη την στιγμή, λαμβάνεις το μήνυμα που τόσο περίμενες και πίστευες ότι ποτέ δεν θα έρθει.

Μόνο και μόνο που βλέπεις το όνομα, το εικονίδιο, νιώθεις να ξαναγεννιέσαι.

Δεν σε νοιάζει το περιεχόμενο, παρά μόνο το άτομο που στο έστειλε. Η ανάγνωση μόνο του ονόματος του αποστολέα στην οθόνη του κινητού, σου έδωσε λόγο να χαμογελάσεις ξανά. Τελικά υπάρχει το σωστό timing. Έρχονται όλα εκεί που δεν τα περιμένεις.

Αυτό το μήνυμα είναι η προσωπική σου ευχαρίστηση.

Στο χρωστούσε άλλωστε η ίδια η ζωή, να λάβεις ένα μήνυμα, που να παραθέτει όλα όσα προσπαθούσες να καταφέρεις εδώ και καιρό. Όλα εκείνα, που φάνταζαν μπροστά στα μάτια σου απροσδόκητα.

Το ανοίγεις, το διαβάζεις, το ξαναδιαβάζεις. Αξίζει τον κόπο να απαντήσεις; Πάρε το αίμα σου πίσω και άφησέ το αναπάντητο. Να νιώσει ο αποστολέας, όπως ένιωθες εσύ τόσο καιρό.

Μερικές γραμμές είναι αρκετές, για να σου δώσουν την προσωπική σου ικανοποίηση. Η ζωή σου πήρε άλλη τροπή, μέσα σε λίγα λεπτά. Όλα είναι στιγμές τελικά. Η ζωή επιστρέφει συμπεριφορές και ξέρει τον τρόπο να ανταποδίδει.

Τώρα, κλείσε το κινητό σου, αλλά και τα μάτια σου. Άσε την απάντηση για κάποια άλλη φορά, όταν θα το νιώσεις και θα το αισθανθείς δυνατά. Η σιωπή σου είναι η καλύτερη απάντηση.

 Το μήνυμα ελήφθη!

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog

 

 

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

Αν είναι καλό παιδί, να το κεράσουμε μια «πάστα!»

Τα καλά παιδιά, καμία φορά, δεν τα εκτιμάμε, λέει ο σοφός λαός. Έχει, όμως, αναρωτηθεί …

Εκείνοι που μας πλήγωσαν, μας ζητάνε τα ρέστα που αλλάξαμε!

Εκείνοι που μας πλήγωσαν, μας ζητάνε τα ρέστα που αλλάξαμε!

Μου λένε πως άλλαξα, άνθρωποι που με πρόδωσαν και με πλήγωσαν. Όλοι εκείνοι που κάποτε …

Μύθος ή πραγματικότητα πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα: Μύθος ή πραγματικότητα;

Πολλοί λένε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Τελικά είναι έτσι ή μήπως από τις …

Αντί να κρατάτε κακία, βάλτε την συγχώρεση στο πρόγραμμά σας

Αντί να κρατάτε κακία, βάλτε την συγχώρεση στο πρόγραμμά σας

«Η κακία είναι μια ανοησία για εκείνους που δεν έχουν καταλάβει ότι δεν ζούμε για …