Παρασκευή , 19 Αυγούστου 2022
Τα εμπόδια δεν πρέπει να σε σταματάνε....

Όσα εμπόδια κι αν βρεις, συνέχισε μην σταματάς! [Quote]

Pen Όσα εμπόδια κι αν συναντήσεις στην ζωή σου, ποτέ μην σταματήσεις να προσπαθείς μέχρι να φτάσεις στον στόχο σου. Η διαδρομή που θα διανύσεις είναι μεγάλη και τα εμπόδια που θα συναντήσεις πολλά!

Τα εμπόδια είναι η αφετηρία της επίτευξης των στόχων σου!

Είναι γεγονός ότι όσοι τόλμησαν να κάνουν ένα νέο βήμα στη ζωή τους, ήρθαν αντιμέτωποι με πολλά εμπόδια. Κανενός ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Κι όμως, κάποιοι κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και άλλοι να το αφήσουν στη μέση, ως ένα ανεκπλήρωτο όνειρο. 

Αν τα εμπόδια είναι ικανά να σταματήσουν την πορεία σου προς την επίτευξη των στόχων σου, αυτό σημαίνει ότι μάλλον δεν ήταν και τόσο ισχυρό το κίνητρό σου. Αν, όμως, κατάφερες να τα προσπεράσεις και να φτάσεις στον τελικό σου προορισμό, τότε θα πρέπει να είσαι ευγνώμων που υπήρξαν στον προορισμό σου.

Τα εμπόδια δεν παρουσιάζονται πάντοτε για να σου κάνουν τη ζωή σου δύσκολη. Υπάρχουν και αυτά που εμφανίζονται στον δρόμο σου για να δοκιμάσουν κατά πόσο είναι ισχυρό το θέλω σου ή όχι. Πόσο πιστεύεις στον εαυτό σου ή όχι. Αν τα παρατάς εύκολα ή συνεχίζεις να προσπαθείς…

Όλα τα εμπόδια από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο, δίνουν μαθήματα ζωής.

Δεν έχει σημασία, λοιπόν, το πόσο γρήγορα θα φτάσεις στον τελικό προορισμό σου. Μην απογοητεύεσαι όταν δεν πετυχαίνεις τους στόχους σου τόσο άμεσα όσο θα επιθυμούσες. Σημασία έχει να απολαύσεις την διαδρομή, όσο δύσκολη και να είναι ή να φαντάζει.

Άλλωστε, όταν φτάσεις στον προορισμό σου δεν θα σε ενδιαφέρει αν καθυστέρησες, αλλά ότι πέτυχες τον στόχο σου!

 

Tip: Όρισε έναν στόχο και γράψε 3 τρόπους που θα σε βοηθήσουν να τον πετύχεις!

 

Σύνταξη: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like Nancy’s Blog

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: 4η Ενημερωτική Ημερίδα ΣαμΣΚΠ Χίου [Βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα Ενημέρωσης για την σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου που διοργάνωσε …

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Έντρομη η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από ένα οργισμένο πλήθος προσπαθεί να μπει στο …

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Γείτονας περιέγραψε τι συνέβη στον σύντομο χρόνο της αποχώρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου Μέσα στο σπίτι …

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πληροφορίες αναφέρουν πως αναχώρησαν από την Πάτρα γύρω στις 5.30 και αναμένονται στην Αθήνα τις …