Δευτέρα , 15 Αυγούστου 2022
Εκδίκηση είναι

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, ακόμα και στον έρωτα.

PenΈνα σώμα γεμάτο πληγές από μια καρδιά που έκαψε καρδιές. Γνωρίζεις έναν άνθρωπο, τον ερωτεύεσαι, τον κάνεις Θεό σου, μοιράζεσαι κάτι από τον εαυτό σου. Κι εκείνος σου αφήνει τις πιο όμορφες, τις πιο αγαπησιάρικες λέξεις στα πόδια σου για να σου δείξει ότι κι εκείνος σ αγαπάει. Κάποιοι αγαπούν με τις λέξεις και κάποιοι με τις πράξεις.

Δύσκολο πράγμα να βρεις κάποιον να ταιριάξεις.

Συνήθως υπάρχει μια ακαταμάχητη έλξη, η οποία περιορίζεται στην σαρκική επιθυμία 2 ανθρώπων και όχι στην συναισθηματική ταύτιση. Πως να έχεις συναισθήματα για κάποιον άλλωστε από την πρώτη στιγμή; Και ο καιρός περνάει, η σαρκική επιθυμία γίνεται και συναισθηματική έλξη και εκεί αρχίζουν τα μεγάλα λόγια και οι μονόπλευρες πράξεις.

Πάντα ένας εκ των δυο ενδιαφέρεται περισσότερο!

Είναι γεγονός ότι απόλυτη συναισθηματική σύμπλευση δεν υπάρχει στους ερωτικούς συντρόφους. Κι εκεί αρχίζουν οι απαιτήσεις, οι τσακωμοί και οι απογοητεύσεις. Όταν για σένα το «σ’ αγαπάω» σημαίνει κάνω τα πάντα για να είσαι ευτυχισμένος και για τον άλλον σημαίνει ότι δεν με νοιάζει αν είσαι καλά… Τότε ο πρώτος πληγώνεται και ο δεύτερος απλά στον πρώτο τσακωμό θα πει ότι πιέζεται.

Και ξάφνου μια μέρα, θα βρεθεί απέναντί σου με έναν οσκαρικό μονόλογο, όπου θα σου αιτιολογήσει γιατί σε χωρίζει, κάνοντας σε να νοιώθεις υπεύθυνη του χωρισμού. Αφού, λοιπόν, σε γεμίσει ενοχές, θα φύγει με το κεφάλι ψηλά και στην παρακάτω γωνία θα πάρει τον κολλητό και θα του δηλώσει ελεύθερος για νέες περιπέτειες. Κι εσύ σαστισμένη και πληγωμένη θα πρέπει να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να συνεχίσεις να ζεις.

Τι κι αν τον ερωτεύτηκες, τι κι αν τον αγάπησες, τι κι αν τον έκανες θεό σου.

Σε πλήγωσε χωρίς συναίσθημα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτός που για χάρη του έδινες και τη ζωή σου, τώρα δεν είναι πια μαζί σου και θες απλά να πάρεις την εκδίκησή σου. Θες να τον πονέσεις οσο σε πόνεσε, να τον πληγώσεις τόσο βαθιά όσο σε πλήγωσε. Γνωρίζεις καλά ότι μια μέρα θα ρθει αυτή η στιγμή. Η στιγμή που θα πάρεις το αίμα σου πίσω και θα συνεχίσεις τη ζω σου με άλλον αέρα. Γιατί μόνο τότε θα εξιλεωθείς, θα νιώσεις ότι έκανες αυτό που του άξιζε. Μιας που την αγάπη σου δεν την άξιζε. Τουλάχιστον, ας έρθει η μέρα που θα τον ανταμώσεις και θα πάρει αυτό που του αξίζει. Περίμενε, μην απογοητεύεσαι, θα έρθει αυτή η στιγμή. Και όταν έρθει αυτή η στιγμή, ακόμα κι αν περάσουν χρονιά, μη ξεχάσεις να αφήσεις το αποτύπωμα σου πάνω του και μέσα του.

Η εκδίκηση φίλε μου είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, ακόμα και στον έρωτα. Ανέμενε καρτερικά και η ίδια η ζωή θα σε ανταμείψει!

 

Σύνταξη: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog & @nancysblogspot

 

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Φίλε άνδρα, ποτέ μην υποτιμήσεις τη δύναμη μιας γυναίκας!

Γυναίκα, μια λέξη, μια ιστορία και ένα μεγάλο αίνιγμα. Κρίμα σε όποιον άνδρα πιστεύει ότι …

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Καθημερινά, πολλοί αποκαλούν τον εαυτό τους μάγκα, χωρίς να υποστηρίζουν τον τίτλο αυτό, εμπράκτως. Πολλοί …

Κιλά εγκυμοσύνης: Ο άντρας σέβεται, το αντράκι μειώνει!

Κιλά εγκυμοσύνης: Ο άντρας σέβεται, το αντράκι μειώνει!

Συχνά πυκνά γίνομαι μάρτυρας συζητήσεων που αφορούν τα κιλά της εγκυμοσύνης και τη στάση του …