Τετάρτη , 22 Μαρτίου 2023
κατασκευή

Εύκολη κατασκευή «advent calendar» για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

PenΉρθε η ώρα να φτιάξουμε μόνες μας αυτά τα υπέροχα ημερολόγια «advent calendar» και να τα κάνουμε δώρο σε αγαπημένα μας πρόσωπα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, γιατί μπορούν να γίνουν εύκολα και οικονομικά. Επίσης, μπορούμε να τα φτιάξουμε με τα παιδιά μας (όποτε θα είναι και μια ωραία απασχόληση), αλλά και με τις φίλες μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να επιστρατεύσουμε την φαντασία μας και την δημιουργικότητά μας.

Η διαδικασία είναι απλή.

Μπορούμε, λοιπόν, να κατασκευάσουμε ένα ημερολόγιο εύκολα με απλά υλικά, από χρωματιστό χαρτί, πλαστικά ή χάρτινα ποτήρια, σακουλάκια και άλλα υλικά που έχουμε διαθέσιμα στο σπίτι μας. Είναι εύκολο να φτιάξουμε κουτάκια, εάν δεν έχουμε έτοιμα και να τα χρωματίσουμε εμείς ή τα παιδιά μας, γιατί θα το ευχαριστηθούν. Υπάρχουν και στο διαδίκτυο σελίδες όπου μπορούμε να τυπώσουμε δωρεάν διαφορά σχέδια.

ημερολόγιο

 Βήματα για την κατασκευή των κουτιών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορά χρωματιστά κάνσον χαρτιά, να φτιάξετε δεντράκι με χάρτινα σακουλάκια και να χρησιμεύσουν και ως Χριστουγεννιάτικο ντεκόρ. δέντρο χριστουγέννωνκουτάκιαποτήρια

Εδώ βλέπουμε πόσο εύκολα μπορεί να γίνει η κατασκευή με τα ποτήρια. Επιλέξτε χάρτινα ποτηράκια με ωραία χρώματα, γιατί έχουμε και οικολογική συνείδηση. Εάν τα καταφέρνουμε με τις κατασκευές ή έχουμε κάποιον δικό μας, ο οποίος μπορεί να μας φτιάξει κουτάκια από ξύλο, μπορούμε δίνοντάς τους ένα ωραίο χρώμα, να φτιάξουμε κάτι το οποίο θα μείνει και για αργότερα, αλλά και να λειτουργήσει και ως μπιζουτιέρα.

Το τι θα βάλουμε μέσα, εξαρτάται από το άτομο στο οποίο θα κάνουμε το δώρο, από γλυκά, δικές μας κατασκευές, ποιήματα, σπιτικά καλλυντικά, αλλά και όμορφα μηνύματα με λόγια καρδιάς για τους αγαπημένους μας.

Καλή δημιουργία!

 

Σύνταξη: Ιωάννα Μαργέλη (Beauty Editor & Fashion Illustrator with Beauty Products)

Follow: @makeup_illoustrations

Πηγή φωτογραφιών: pinterest.com

Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog  & nancysblogspot

Περί Ιωάννα Μαργέλη

Η τέχνη είναι διαχρονική και μέσα από αυτή χρησιμοποιώντας τα καλλυντικά τα οποία αντιπροσωπεύουν το εφήμερο, φτιάχνω έργα τέχνης. Η δημιουργία αυτής της στήλης, έχει ως απώτερο σκοπό κάθε εβδομάδα να σας παρουσιάζω καινούργια προϊόντα ομορφιάς, να φτιάχνουμε ωραία έργα και να ανταλλάσσουμε απόψεις γύρω από την ομορφιά και την τέχνη. Είμαι η Μαργέλη Ιωάννα, Beauty Editor and Fashion Illustrator with Beauty Products. @makeup_illustrations #drawingwithbeautyproducts

Δείτε Επίσης

Περιποίηση προσώπου: 3+1 tips για μαμάδες σε καραντίνα

Περιποίηση προσώπου: 3+1 tips για μαμάδες σε καραντίνα

Τώρα που είμαστε στην απομόνωση με τα παιδιά μας, πρέπει να τα απασχολούμε συνεχώς. Όμως, …

Φτιάξτε μόνες σας ξεβαφτικό balm με 3 υλικά για υγιές και βαθιά ενυδατωμένο δέρμα

Φτιάξτε μόνες σας ξεβαφτικό balm με 3 υλικά για υγιές και βαθιά ενυδατωμένο δέρμα

Τα cleansing balm είναι μέθοδος ντεμακιγιάζ με βάση το λάδι, αφαιρεί αποτελεσματικά το make up …

Tips για άμεση ενυδάτωση της ξηρής και ευαίσθητης επιδερμίδας

Tips για άμεση ενυδάτωση της ξηρής και ευαίσθητης επιδερμίδας

Οι ξηρές και  ευαίσθητες επιδερμίδες είναι και οι πιο απαιτητικές, αφού χρειάζονται έξτρα φροντίδα και …

3+1 πολύτιμα μαθήματα ομορφιάς που μας διδάσκει η δεκαετία των 20

Τη στιγμή που φτάνουμε στην δεκαετία των 20 αρχίζουμε να κατανοούμε καλύτερα το δέρμα μας …