λεων

Λέων: Έχει επάξια τον ρόλο του Βασιλιά στον ζωδιακό κύκλο!

Pen 23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Τα μεγαλοπρεπή Λιοντάρια ανήκουν στα Ζώδια της Φωτιάς και χαρακτηρίζονται από δυναμικότητα, επιτυχία και αυτοπεποίθηση. Ο Λέων είναι από τα ζώδια τα οποία εκπέμπουν σιγουριά και αυτό γιατί δεν φοβούνται να τολμήσουν και να ρισκάρουν στην ζωή για να επιτύχουν τον στόχο τους.

Βάζουν υψηλούς στόχους…

Συνήθως επιτυγχάνουν τον στόχο τους με πολύ κούραση και προσπάθεια. Θέλουν πάντοτε να έχουν επιτυχίες δεν αντέχουν την αποτυχία σε οποιοδήποτε τομέα. Θέτουν αρκετά υψηλούς στόχους και συχνά αυτοί οι στόχοι περιλαμβάνουν την πολυτέλεια και την άνεση στην ζωή τους.

Λέων και εργασία.

Είναι ιδιαίτερα φιλοχρήματοι και πάντοτε δουλεύουν σκληρά για να κερδίσουν ακόμη περισσότερα. Επίσης ο Λέων χαρακτηρίζεται και ως εργασιομανής και πάντοτε λειτουργεί με αυτοπεποίθηση και μπορεί να αντεπεξέλθει σε οτιδήποτε και αν του ζητηθεί. Τον εξιτάρει το δύσκολο ή ακατόρθωτο και πάντα το κυνηγάει.

Ο Λέων στις σχέσεις.

Όσον αφορά τις ερωτικές του σχέσεις είναι ιδιαίτερα δοτικός και συναισθηματικός. Επιθυμεί τον τέλειο σύντροφο. Για έναν Λέοντα ο τέλειος σύντροφος είναι ο περιποιητικός , ο εργασιομανής , ο συναισθηματικός, ο δυναμικός και ο ανεξάρτητος!

Το Λιονταράκι θέλει κολακείες!

Ας μην ξεχάσουμε ότι θέλει κολακείες και παινέματα, κυριολεκτικά όλη την ώρα. Θέλει να επιβεβαιώνεται συνέχεια. Μην τον αφήσεις μια μέρα χωρίς να του πεις πόσο όμορφος είναι, τότε συμφορά… Καταστράφηκε όλο το σύμπαν.

Είναι εκδηλωτικό το Λιοντάρι.

Ο ίδιος είναι συναισθηματικός και εκφράζει τον έρωτά του με έκδηλο τρόπο. Είναι άνθρωπος των πράξεων, αλλά και των λογίων. Θα σε «λούζει» με δώρα και συναισθήματα. Αγαπά τον κλασσικό παλιό ρομαντισμό, ξέρεις λουλούδια, αγάπες,  φιλιά στην βροχή και τα συναφή.

Τον εγωισμό του όμως, τον έχει!

Θέλει να λειτουργείς με τα δικά του πρότυπα και τις δικές του προτιμήσεις, αλλά ας το προσπεράσουμε. Αγαπά την ποιότητα γιαυτό και θέλει να περιποιείται τον εαυτό του με ακριβά δώρα. Δεν αντέχει την τσιγκουνιά, διότι την θεωρεί μιζέρια (αν και μερικές φορές είναι και ο ίδιος λίγο Σκρούτζ).

Έχει και τα αρνητικά του ο Λέων.

Όσον αφορά τα αρνητικά του στοιχεία είναι τρομερά εγωιστής και χειριστικός. Του αρέσει να ελέγχει τα πάντα και κοινώς να έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Λόγω της ανεξαρτησίας του και την εκτίμηση του προς τους φίλους του μπορεί να σε παραμελήσει λίγο και αυτό γινεται διότι πάντοτε στο πρόγραμμα του υπάρχει ο ποιοτικός χρόνος με τους φίλους του.Περιορίζει την ανεξαρτησία των άλλων και είναι ιδιαίτερα κτητικός, ακόμη και με τους φίλους του. Ζηλεύει εύκολα. αλλά λόγω του εγωισμού του δε θα το εκφράσει απλά (όπως ο Καρκίνος) ,θα σου κρατάει μούτρα. Είναι αρκετά κυκλοθυμικός και ξεσπά εύκολα. Είναι υπερβολικά συναισθηματικός και ευαίσθητος, αλλά δεν το βγάζει προς τα έξω, διότι θέλει να δείξει ανωτερότητα.

Αχ αυτός ο ανταγωνισμός…

Είναι ανταγωνιστικός σε σημείο που δεν αντέχεται. Τα πάντα για τον Λέοντα είναι μια πρόκληση οπότε και το πιο απλό παιχνίδι να παίξει θα το δει τόσο ανταγωνιστικά που αν χάσει (Ως Drama Queen που είναι), θα απαιτήσει αναμέτρηση. Αγαπά τον εαυτό του σε σημείο που να παραμελεί τους άλλους, «ένας και άλλος κανένας» το μότο το οποίο ακολουθεί κατά γράμμα.

Τα θετικά του χαρακτηριστικά είναι αληθινά!

Όσον αφορά τα θετικά χαρακτηριστικά, είναι πάντα υποστηρικτικός στις ερωτικές, αλλά και στις φιλικές σχέσεις. Προστατεύει οποιοδήποτε αγαπημένο του πρόσωπο από οτιδήποτε. Αν δείξεις ασέβεια στον ίδιο, ή σε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο τότε μαύρο φίδι που σε έφαγε.

Είναι αρκετά γενναιόδωρος, όποτε χρειαστείς μια χείρα βοηθείας θα είναι πάντα εκεί να σε βοηθήσει και να σε στηρίξει είτε οικονομικά είτε συναισθηματικά. Θα ζήσεις τις καλύτερες εμπειρίες με έναν Λέοντα διότι διψά για γνώση και ταξίδια. Θα σου κάνει μικροεκπλήξεις και σε φιλικές και σε ερωτικές σχέσεις, είτε με υλικά αγαθά, είτε με το να οργανώσει ένα ταξίδι. Τέλος με το χιούμορ του και τα γλυκόλογα του θα σε κάνουν να χαμογελάς και να νιώθεις ξεχωριστός!

 

Ταιριάζει  (Ιδανικά) με: Κριό, Τοξότη, Υδροχόο, Ζυγό.

Ταιριάζει (Λιγότερο) με: Δίδυμο, Καρκίνο, Παρθένο.

Δεν ταιριάζει με: Λέων, Αιγόκερω, Ιχθύ, Σκορπιό, Ταύρο.

 

 

Σύνταξη: Μαρίλια Λιαποπούλου

Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog @nancysblogspot

Περί Μαρίλια Λιαποπούλου

Είμαι η Μαρίλια Λιαποπούλου και λατρεύω να ασχολούμαι με τα ζώδια. Αγαπώ τα ταξίδια και οτιδήποτε vintage . Έμπνευσή μου; Τα συναισθήματά μου!

Δείτε Επίσης

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Verified by ExactMetrics