Τετάρτη , 21 Φεβρουαρίου 2024

Υπάρχουν άντρες που είναι γεννημένοι να γίνουν μπαμπάδες!

PenΥπάρχουν πολλοί άντρες με διαφορετικούς χαρακτήρες και διαφορετικές προοπτικές. Κάποιοι  ξεχωρίζουν από την όψη τους. Μπορεί να μην είναι όμορφοι στο πρόσωπο και στο σώμα, αλλά είναι όμορφοι στα μάτια και στην ψυχή. Είναι αυτοί που ξέρεις ότι είναι ικανοί να δημιουργήσουν μια οικογένεια που θα την σέβονται και θα είναι η προτεραιότητά τους!

Αυτοί οι άντρες αγαπούν την γυναίκα τους ό,τι κι αν συμβεί…

Βάζουν στην άκρη κάθε εγωισμό, κάθε πείσμα και αφοσιώνονται στην γυναίκα που επέλεξαν να παντρευτούν και να δημιουργήσουν οικογένεια. Την αγαπούν με πράξεις, όχι με λόγια και με υπερβολικές συμπεριφορές. Την σέβονται γιατί γι’ αυτούς είναι σημαντική και της το δείχνουν καθημερινά, με κάθε τρόπο. Αν δεν αγαπήσουν την γυναίκα τους, πως θα αγαπήσουν τα παιδιά τους;

Είναι δίπλα της από την αποβολή, έως την γέννα!

Όλα τα ζευγάρια έχουν προβλήματα στον γάμο τους, αλλά υπάρχουν αυτοί οι άντρες που δεν τα παρατάνε, δεν υπεκφεύγουν και δεν χάνονται στην πρώτη δυσκολία. Στην προσπάθεια να κάνουν παιδί, ίσως έρθει και μια αποβολή, τότε τι κάνουν; Οι πραγματικοί άντρες στέκονται σαν βράχος δίπλα στην γυναίκα τους και φέρονται με τον πιο γλυκό και στοργικό τρόπο. Δεν την αφήνουν μόνη της να το περάσει, αντιθέτως, είναι δίπλα της κάθε λεπτό και την σκεπάζουν με αγάπη. Όταν έρθει η ώρα την εγκυμοσύνης την φροντίζουν από την πρώτη μέρα έως και την τελευταία του τοκετού. Στέκονται δίπλα της και της δείχνουν κατανόηση και πλήρη αφοσίωση, μέχρι να κρατήσουν το μωρό στην αγκαλιά τους.

Είναι γεννημένοι μπαμπάδες και το δείχνουν με πράξεις στο παιδί τους καθημερινά…

Είναι εκείνοι οι άντρες που ξενυχτάνε δίπλα στην κούνια του παιδιού τους, το ταΐζουν και το φροντίζουν για να κοιμηθεί έστω και μία ώρα η γυναίκα τους. Είναι εκείνοι που πηγαίνουν μαζί στον παιδίατρο για να κάνουν το πρώτο εμβόλιο του μωρού και δεν χάνουν καμία σημαντική στιγμή του. Δεν είναι θεατές στο μεγάλωμά του, αλλά πρωταγωνιστές σε κάθε δυσκολία, σε κάθε άγχος, με μεγάλη προσπάθεια και υπομονή. Αυτόν τον άντρα αξίζει να έχει στη ζωή της κάθε γυναίκα που θέλει να δημιουργήσει οικογένεια, γιατί αυτοί οι άντρες είναι γεννημένοι για τα δύσκολα και όχι για τα εύκολα!

 

Το πιο σημαντικό έργο που ένας πατέρας μπορεί να κάνει για τα παιδιά του είναι ν΄ αγαπάει τη μάνα τους.

~Theodore M. Hesburgh~

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Like Nancy’s Blog on Facebook & follow on Instagram

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

Κουπ Πατ: Εναλλακτικοί τρόποι χρήσης τους

Όλοι έχουμε στο σπίτι μας αρκετά κουπ πατ, τα οποία, συνήθως, χρησιμοποιούμε μόνο για να …

Οι παλιές μαμάδες ήταν πάντα διαθέσιμες για τα παιδιά τους

Οι παλιές μαμάδες ήταν πάντα διαθέσιμες για τα παιδιά τους

Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά. Θαύμαζα τους γονείς μου και την σχέση τους. …

Μικρές ‘αθώες’ φράσεις και 4 κόλπα για να τις αποφύγετε

Μικρές «αθώες» φράσεις και 4 κόλπα για να τις αποφύγετε

Μανούλα μου / Μπαμπάκα μου, Ξέρω ότι, όταν ήσουν παιδί άκουγες συνέχεια τέτοιες μικρές φρασούλες: …

Νηπιαγωγείο: Ένας πολύτιμος θησαυρός στη ζωή του παιδιού!

Νηπιαγωγείο: Ένας πολύτιμος θησαυρός στη ζωή του παιδιού!

Νηπιαγωγείο, ένας πολύτιμος θησαυρός στη ζωή του παιδιού! Ένας θησαυρός ανεκτίμητης αξίας! Φέτος, ήταν η πρώτη …

Verified by ExactMetrics