Παρασκευή , 12 Αυγούστου 2022
Βρες τη χαμένη σου παιδικότητα!

Γίνε για λίγο παιδί, βρες τη χαμένη σου παιδικότητα! [Quote]

Pen Ο άνθρωπος, όσο μεγαλώνει και οι ευθύνες του αυξάνονται ξεχνά τις χαρές της ζωής, χαμογελάει πιο σπάνια και αισθάνεται πολύ μεγαλύτερος από την ηλικία του. Υπάρχουν, όμως, άνθρωποι που το λέει η ψυχούλα τους! Όσο κι αν μεγαλώνουν ηλικιακά, συνεχίζουν να διατηρούν την χαμένη τους παιδικότητα και αυτό τους διαφοροποιεί από τη μάζα.

Γίνε για λίγο παιδί!

Αυτά τα άτομα είναι πραγματικά πιο χαρούμενα και τα πρόσωπά τους είναι χαμογελαστά! Δεν κατσουφιάζουν και δεν παραπονιούνται συχνά, γιατί αγαπούν τη ζωή.

Όλοι μας υπήρξαμε παιδιά και γνωρίζουμε ότι τα παιδικά χρόνια είναι τα καλύτερα! Τότε ο άνθρωπος έχει λιγότερες ευθύνες συγκριτικά με την ενήλικη ζωή του. Ως παιδί είναι πιο ανέμελος και αυθεντικός, γιατί δεν έχει φθαρεί ακόμα εσωτερικά. Ζει για τα απλά και όχι για τα μεγαλεία που αναζητά μεγαλώνοντας.

Ας βρίσκουμε λίγο χρόνο στην καθημερινότητά μας να γινόμαστε «παιδιά», μέσα από τον αυθορμητισμό, το γέλιο, το παιχνίδι, τα χόμπι κ.ά.

Tip: Όσοι είστε γονείς είναι μια καλή ευκαιρία να βρείτε την χαμένη σας  παιδικότητα, παίζοντας με τα παιδιά σας και γελώντας με τη καρδιά σας!

 

Σύνταξη: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like Nancy’s Blog

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: 4η Ενημερωτική Ημερίδα ΣαμΣΚΠ Χίου [Βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα Ενημέρωσης για την σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου που διοργάνωσε …

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Έντρομη η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από ένα οργισμένο πλήθος προσπαθεί να μπει στο …

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Γείτονας περιέγραψε τι συνέβη στον σύντομο χρόνο της αποχώρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου Μέσα στο σπίτι …

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πληροφορίες αναφέρουν πως αναχώρησαν από την Πάτρα γύρω στις 5.30 και αναμένονται στην Αθήνα τις …