Κυριακή , 14 Αυγούστου 2022

Ποια εταιρεία διαθέτει το Ελιξίριο της Νεότητας σε ένα μπουκαλάκι;

Pen Ο Κορρές για άλλη μια φορά δημιούργησε με την την βοήθεια της φύσης ένα μικρό θησαυρό, κλεισμένο σε ένα μπουκάλι. Ένα Ελιξίριο νεότητας, φτιαγμένο από τον Ελληνικό κρόκο Κοζάνης.

Πραγματικά τι να πεις για αυτό το προϊόν!

Να ξεκινήσεις από την συσκευασία, η οποία από μόνη της είναι ένα κόσμημα και πως να μην είναι όταν μέσα σε αυτό τo μπουκαλάκι είναι το θαύμα της Ελληνικής φύσης.

Μόλις λοιπόν έπιασα στα χέρια μου το προϊόν στο φαρμακείο για να το δοκιμάσω, η πρώτη εντύπωση ήταν η υφή του και παράλληλα το υπέροχο άρωμά του. Πραγματικά, πρώτη φορά συνάντησα ένα προϊόν ομορφιάς με τόσο ιδιαίτερο άρωμα. Στα χέρια μου γλίστρησε το υλικό σαν να έπιασα κάτι σε μορφή τζελ, ανάλαφρο με έναν ιδιαίτερο ιριδισμό.

Η εφαρμογή του στο πρόσωπό μου δημιούργησε ένα φιλμ, το οποίο μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ένιωσα να ρουφά το δέρμα μου το προϊόν και να δημιουργεί ένα ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα μου. Προμηθεύτηκα μερικά δείγματα από την φαρμακοποιό μου, αν και από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα να του αντισταθώ και πήγα στο σπίτι. Περίμενα να νυχτώσει για να καθαρίσω το δέρμα μου και να κάνω την τοποθέτηση του προϊόντος. Πραγματικά ένιωθα σαν μια ανάσα δροσιάς να ακουμπά το πρόσωπο μου.

Γιατί είναι τόσο πολύτιμο το ελιξίριο νεότητας της εταιρείας Korres;

Από το 1999, ο Ελληνικός Κρόκος Κοζάνης βρίσκεται στο μητρώο των προστατευόμενων Ονομασιών Προέλευσης. Καλλιεργείται μόνο το είδος Crocus sativus, ενώ είκοσι περίπου είδη κρόκου είναι αυτοφυή.

Ο Κρόκος Κοζάνης θεωρείται η καλύτερη ποιότητα κρόκου στον κόσμο. Βάση μετρήσεων με την διαδικασία ISO 3632 TS έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και προστατεύει ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Η δύναμη που έχουν τα άνθη οφείλεται στις κροκίνες οι οποίες είναι ισχυρά και σπάνια αντιοξειδωτικά που δρουν στοχευμένα σε όλες τις ομάδες κυττάρων. Όπως αναγράφει και επάνω στο κουτί, τα συλλέγουν προσεκτικά με τα χέρια και τα επεξεργάζονται στα εργαστήρια του Κορρέ. Εντός 24 ωρών από την παραγωγή του εκχυλίσματος έχουμε την δημιουργία του ελιξιρίου νεότητας.

Β-Γλυκανες

Είναι ένα από τα δημοφιλή  φυσικά συστατικά που στοχεύει στην αντιγήρανση και την επανορθωτική του δράση. Απευθύνεται σε κάθε τύπο επιδερμίδας και σε κάθε ηλικία .

Σύμπλεγμα αμινοξέων με χαλκό.

Επιτυγχάνει τη μείωση του βάθους των ρυτίδων μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες. Σύμφωνα με τον οργανισμό American Society Of Plastic Surgeons, αυτό το αποτέλεσμα αντιστοιχεί σε δράση ενέσιμου κολλαγόνου.

Φυσικό Εξαπεπτίδιο-11

Είναι ένα προϊόν βιοτεχνολογίας και αποτελεί το πρώτο φυσικό πολυπεπτίδιο. Διπλασιάζει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και επιδρά ευεργετικά στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Νομίζω και μόνο το γεγονός ότι είναι ένα προϊόν από την Ελληνική φύση με τόσες ιδιότητες, είναι μια  επένδυση για το καλό της επιδερμίδας μας.

 

Σύνταξη: Ιωάννα Μαργέλη (Beauty Editor & Fashion Illustrator with Beauty Products)

Follow: @makeup_illustrations

Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & LikeNancy’s Blog @nancysblogspot

 

 

Περί Ιωάννα Μαργέλη

Η τέχνη είναι διαχρονική και μέσα από αυτή χρησιμοποιώντας τα καλλυντικά τα οποία αντιπροσωπεύουν το εφήμερο, φτιάχνω έργα τέχνης. Η δημιουργία αυτής της στήλης, έχει ως απώτερο σκοπό κάθε εβδομάδα να σας παρουσιάζω καινούργια προϊόντα ομορφιάς, να φτιάχνουμε ωραία έργα και να ανταλλάσσουμε απόψεις γύρω από την ομορφιά και την τέχνη. Είμαι η Μαργέλη Ιωάννα, Beauty Editor and Fashion Illustrator with Beauty Products. @makeup_illustrations #drawingwithbeautyproducts

Δείτε Επίσης

Περιποίηση προσώπου: 3+1 tips για μαμάδες σε καραντίνα

Περιποίηση προσώπου: 3+1 tips για μαμάδες σε καραντίνα

Τώρα που είμαστε στην απομόνωση με τα παιδιά μας, πρέπει να τα απασχολούμε συνεχώς. Όμως, …

Φτιάξτε μόνες σας ξεβαφτικό balm με 3 υλικά για υγιές και βαθιά ενυδατωμένο δέρμα

Φτιάξτε μόνες σας ξεβαφτικό balm με 3 υλικά για υγιές και βαθιά ενυδατωμένο δέρμα

Τα cleansing balm είναι μέθοδος ντεμακιγιάζ με βάση το λάδι, αφαιρεί αποτελεσματικά το make up …

Tips για άμεση ενυδάτωση της ξηρής και ευαίσθητης επιδερμίδας

Tips για άμεση ενυδάτωση της ξηρής και ευαίσθητης επιδερμίδας

Οι ξηρές και  ευαίσθητες επιδερμίδες είναι και οι πιο απαιτητικές, αφού χρειάζονται έξτρα φροντίδα και …

3+1 πολύτιμα μαθήματα ομορφιάς που μας διδάσκει η δεκαετία των 20

Τη στιγμή που φτάνουμε στην δεκαετία των 20 αρχίζουμε να κατανοούμε καλύτερα το δέρμα μας …