Στα 30 έχεις σκεφτεί πώς θα είναι το νυφικό σου!

Να έχεις βρει το νυφικό των ονείρων σου, αλλά όχι τον γαμπρό… Μην σου τύχει!

Pen Ξέρεις τί είναι να έχεις πατήσει τα πρώτα σου -άντα (30) και να έχεις καταλήξει πώς θα είναι το νυφικό την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, αλλά να μην έχεις βρει τον γαμπρό; Άστα, μην σου τύχει!

Για να έχεις φτάσει στα 30 και να έχεις καταλήξει στο νυφικό των ονείρων σου σημαίνει, ότι έφτασες τουλάχιστον μία φορά πολύ κοντά στο να ντυθείς νυφούλα ή τουλάχιστον είχες μια σοβαρή σχέση που ο γάμος ήταν το επόμενο βήμα.

Κι όμως, ο υποψήφιος γαμπρός την έκανε κι έμεινες με το κατά φαντασίαν νυφικό. Να μην σου πω ότι είχες κάνει και λίστα με τους καλεσμένους.

Σίγουρα είχες σκεφτεί ακόμα και πως θα έφτιαχνες τα μαλλιά σου, τί αποχρώσεις θα είχε το μακιγιάζ σου για να πηγαίνει με το νυφικό σου κ.ά. Και μια μέρα ξυπνάς, κοιτάς δίπλα σου και βλέπεις μια άδεια θέση. Που πήγε ο «γαμπρός»; Που είναι το κελεπούρι;

Να φανταστώ ότι εξαφανίστηκε και πολύ πιθανόν να ξυπνάει δίπλα σε άλλη ονειροπαρμένη…

Ρίχνεις λίγο νερό στο πρόσωπό σου και βλέπεις τς πρώτες ρυτίδες να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Αναρωτιέσαι που πήγε το σφριγηλό προσωπάκι των 20. Για μια ακόμα φορά συνειδητοποιείς ότι πέρασες στην επόμενη δεκαετία και σου κακοφαίνεται.

Φτιάχνεις ένα καφέ στα γρήγορα και ξεκινάς να παραμιλάς.

Τί κάνω λάθος, γιατί καμία σχέση δεν ευδοκίμησε; Κλείνεις τα μάτια και σε ονειρεύεσαι με το νυφικό. Αυτή τη φορά σου έρχεται να βάλεις τα κλάματα, αφού η εικόνα κάποιου δίπλα σου ως γαμπρός δεν υπάρχει πια.

Άσχημες σκέψεις σε κατακλύζουν και σου φέρνουν ένα κόμπο στο λαιμό. «Θα βρω ποτέ το άλλο μου μισό»; «Θα φορέσω άραγε ποτέ το νυφικό των ονείρων μου»; «Θα κάνω παιδιά»; Απάντηση δεν παίρνεις καμιά.

Προσπαθείς να διώξεις τις άσχημες σκέψεις και παίρνεις την κολλητή που έχει μια σχέση, αλλά δεν την λες και την πιο ιδανική. Αρχίζει η ψυχοθεραπεία από τη μεριά της φίλης. Σίγουρα θα σε παρηγορήσει λέγοντάς σου ότι θα βρεις κι εσύ κάποιον σαν τον δικό της που θα σε αγαπάει και θα σε νοιάζεται. Σε αποσαλτάρει και κλείνεις το τηλέφωνο άρον άρον.

Τελικά αποδέχεσαι ότι μπορεί αυτό το νυφικό να μην το φορέσεις ποτέ και απλά να το ονειρεύεσαι τις βραδιές που η απελπισία θα χτυπάει κόκκινο. Ως τότε αποφασίζεις να βγεις το βράδυ με κάποια ελεύθερη φίλη σου και να πιείτε στην υγειά του επόμενου!

Πνίγεις στο ποτό το αφόρετο νυφικό των ονείρων σου και κλαις πάνω στον ώμο της κουμπάρας που θα σε πάντρευε, αλλά δεν βρέθηκε ο γαμπρός για να γίνει το όνειρό σου πραγματικότητα.

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Like us on Facebook & Follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Οι λέξεις ξεχύνονται στο χαρτί και τα φρένα σπάνε. Δεν βλέπει κανείς το ηφαίστειο που …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν! Συχνά συζητάμε, διαβάζουμε ή …

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Verified by ExactMetrics