Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Πόσο ταιριάζει ο Καρκίνος με την Καρκίνο;

Καρκίνος με Καρκίνο: Ένα ρομαντικό ειδύλλιο που οδηγεί στον τέλειο δεσμό

PenΌταν ακούμε για δυο Καρκίνους, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι «ποιος θα κλάψει πρώτος» και αυτό λόγω των στερεοτύπων που θέλουν τον Καρκίνο να είναι ένας ευαίσθητος και ευσυγκίνητος άνθρωπος. Όμως σε πληροφορώ πως αυτή την καλοσύνη και την αλληλεγγύη που έχει για τους άλλους δεν θα τη βρεις σε κανένα άλλο ζώδιο. Όταν όμως έχουμε να κάνουμε με δυο Καρκίνους τι γίνεται;

Θα έχουμε πράματα και θαύματα ή κλάματα και δράματα;

Πώς είναι η σχέση μεταξύ 2 Καρκίνων;

Ας αναλύσουμε λίγο περαιτέρω για τον Καρκίνο μας. Ο Καρκίνος ανήκει στα ζώδια του νερού- στοιχείο που τον κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο και με πολλά συναισθήματα.

Σαφέστατα, υπάρχουν και πολλά αρνητικά σε έναν Καρκίνο. Εγώ, όμως, θα τον χαρακτήριζα ως μονόκερο, διότι η τάση του να βλέπει το καλό σε όλους και να βοηθά οποιονδήποτε… τον κάνει πολύ σπάνιο. Μη ζηλεύεις Λιοντάρι μου, μην ακούσεις καλά λόγια για άλλον αμέσως ένσταση… και εσύ γενναιόδωρος είσαι.

Έχει διάφορα αρνητικά και ένα πολύ μείζον αρνητικό του είναι ότι αφήνεται στα συναισθήματα του εννοώντας πως παίρνει τα συναισθήματα τοις μετρητοίς οπότε, αν τον πληγώσεις μπορεί να πέσει και σε κατάθλιψη , ναι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και αυτό επειδή θέλει να ικανοποιεί τους άλλους αλλά στο τέλος πληγώνεται . Ότι και να συμβεί όμως θα το κρατήσει μέσα του πολύ καλά και σε κάποιο χρονικό διάστημα θα εκραγεί το ηφαίστειο και ποιος τον σταματά μετά;

Υπάρχουν δυο τύποι Καρκίνου:

Ο ένας είναι πολύ εγωιστής, οπότε και να πληγωθεί πολύ δεν θα στο δείξει και θα κρατά πάντα τη θετικότητά του. Υπάρχει και ο Καρκίνος που αν πληγωθεί ειδικά από έρωτα θα σε κυνηγήσει και θα σε παρακαλά μέχρι τελικής πτώσεως.

Όταν έχουμε δυο Καρκινάκια στο προσκήνιο τι συμβαίνει;

Όλεθρος συναισθημάτων είναι η απάντηση είναι τόσο δεμένοι που μπορεί να τους δεις να παντρευτούν στον ένα μήνα σχέσης , είναι δυο ερωτευμένα πιτσουνάκια , πάντα μαζί 24 ώρες το 24ωρο και πάντα ερωτευμένα.

Τι συμβαίνει όμως όταν αυτοί οι δυο τσακωθούν;

Η μάχη της Σαλαμίνας. Ας υποθέσουμε ότι έχουμε τις δυο διαφορετικές εκδοχές του Καρκίνου μαζί. Ο ένας θα κρατήσει ψηλά τον εγωισμό του και ο άλλος θα του φωνάζει μέχρι να σπάσουν τα τύμπανά του, αλλά τόσο ερωτευμένοι που είναι γιατί να τσακωθούν;

Όλοι γνωρίζουμε πως ο Καρκίνος και το παρελθόν έχουν μια σχέση αγάπης- μίσους. Έτσι λοιπόν όλοι ξέρουμε ότι ένας Καρκίνος πάντα θα έχει επικοινωνία με πρώην αγάπες, έλα όμως που ο άλλος Καρκίνος ζηλεύει αφόρητα και αν το μάθει τρέξε να κρυφτείς. Δεν θα σε χωρίσει, απλά η διαμάχη θα είναι μεγάλη.

Σαν σχέση πάντως δεν μπορούμε να πούμε πως είναι και περιπετειώδης, ούτε πως ζουν τη ζωή τους στο έπακρον. Η αγάπη που έχουν, όμως, ο ένας για τον άλλον (πέραν από τα αρνητικά) είναι τεράστια και δεν πρόκειται να χωρίσουν τόσο εύκολα.

Ταιριάζουν τα Καρκινάκια στο σεξ;

Όσον αφορά τη σεξουαλική τους ζωή είναι πολύ συχνή (αφού είναι ερωτευμένα τα παιδιά). Τους αρέσει να εναλλάσσονται και να κάνουν διαφορετικά πράγματα. Εμ βέβαια νόμιζες πως επειδή ο Καρκίνος είναι ευαισθητούλης δε θα κάνει καλό σεξ; No no no… σε πληροφορώ πως προσπαθεί πάντα να ικανοποιεί τον/την παρτενέρ του και θα τον δεις να είναι πιο ρομαντικός και πιο ήρεμος. Μερικές φορές, όμως, αν ο/η παρτενέρ του θελήσει να είναι λίγο πιο…..(κατάλαβες) τότε θα γίνει έτσι.

Τι χρειάζεται για να ρίξεις έναν Καρκίνο στο κρεβάτι;

Η απάντηση είναι  «όχι και πάρα πολλά». Εξιτάρεται από τα πάντα, από την εμφάνιση, το μυαλό, την ομιλία και εννοείται τα εσώρουχα. Τέλος, μαζί αυτοί οι δυο φτάνουν στο σεξουαλικό ζενίθ και εξερευνούν μαζί τον έρωτα, αλλά και τις πολλές εκδοχές του.

Πώς είναι δυο Καρκίνοι στον γάμο τους; 

Όταν αυτοί οι δυο ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας θα είναι μαζί για πάντα, αλλά τι τους οδήγησε εκεί; Μην το σκέφτεστε και πολύ, είπε η Καρκίνος «σ ’αγαπώ» στον Καρκίνο μέσα σε ένα μήνα και λέει αυτό ήταν της περνάω «κουλούρα».

Σας πληροφορώ πως αυτός ο γάμος θα είναι πετυχημένος. Πάντα θα υπάρχει συναίσθημα και δε θα φύγει ούτε ο ενθουσιασμός ούτε η επιβεβαίωση. Με τους τσακωμούς μπορεί να ακούγονται σε όλη την γειτονιά, αλλά σημασία έχει ότι δεν θα κρατούν μούτρα για πολύ και πάλι η Καρκίνος θα πέσει γρήγορα στην αγκαλιά του Καρκίνου μας.

Ο Καρκίνος μαζί με τον Ταύρο είναι από τους πιο καλοφαγάδες (Ταύρε μην ακούσεις φαγητό πετάγεσαι 10 μέτρα) οπότε αναζητούν μια γυναίκα νοικοκυρά, τακτική και σχολαστική με την καθαριότητα και εννοείται Μαγείρισσα με Μ κεφάλαιο. Εδώ έρχεται η γυναίκα Καρκίνος που πιο νοικοκυρά δε θα βρεις (άσε τις ενστάσεις Λιονταρίνα). Ομιλούμε για μια γυναίκα μαγείρισσα, φτιαγμένη για σπίτι.

Η μαμά καρκίνος

Ως μαμά θα είναι η καλύτερη. Εκτός του ότι είναι φτιαγμένη για αυτό είναι υπομονετική, καθόλου ευερέθιστη (μόνο όταν χρειαστεί), ευαίσθητη και πολύ αγαπημένη με τα παιδιά της, καθώς λειτουργεί ως φίλη τους και είναι πάντα δίκαιη.

Ο μπαμπάς Καρκίνος είναι επίσης δίκαιος, μαθαίνει στα παιδιά του την αξία της αγάπης, είναι γενναιόδωρος (χρηματικά) έως πολύ γενναιόδωρος.

Τέλος σαν γονείς πάντα θα λειτουργούν με βάση το ένστικτο τούς και το συναίσθημά τους και πάντα θα μαθαίνουν από τα λάθη τους. Έτσι γίνονται ακόμα πιο πετυχημένοι σαν οικογένεια.

 

Διαβάστε εδώ πόσο ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Σκορπιό

 

Σύνταξη: Μαρίλια Λιαποπούλου

Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Like us on Facebook & Follow us on Instagram

Περί Μαρίλια Λιαποπούλου

Είμαι η Μαρίλια Λιαποπούλου και λατρεύω να ασχολούμαι με τα ζώδια. Αγαπώ τα ταξίδια και οτιδήποτε vintage . Έμπνευσή μου; Τα συναισθήματά μου!

Δείτε Επίσης

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Verified by ExactMetrics