Κυριακή , 24 Οκτωβρίου 2021
Αρχική / Κοινωνικά / Τι να το κάνω αν είσαι όμορφη εξωτερικά, αλλά έχεις καβαλήσει το «καλάμι»;
Τι να το κάνω αν είσαι όμορφη εξωτερικά, αλλά έχεις καβαλήσει το «καλάμι»;

Τι να το κάνω αν είσαι όμορφη εξωτερικά, αλλά έχεις καβαλήσει το «καλάμι»;

PenΌταν νιώσεις ότι είσαι «κάποιος», δηλαδή ανώτερος από τον συνάνθρωπό σου, καλό είναι να έχεις κοντά σου ανθρώπους που με τον τρόπο τους θα σε συνετίσουν και θα σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Αν δεν περιβάλλεσαι από προσγειωμένες προσωπικότητες, τότε δύσκολα θα ξεκαβαλήσεις το «καλάμι».

Πρόσφατα γνώρισα μια όμορφη εξωτερικά κοπέλα και φαινομενικά γλυκύτατη. Όταν χρειάστηκε να συνομιλίσουμε λόγω δουλειάς, η όμορφη εικόνα που είχα μπροστά μου κατέρρευσε εν ριπή οφθαλμού. Η έπαρσή της και ο εγωισμός της ξέβρασαν την ασχήμια που είχε μέσα της. Με το που άνοιξε το στόμα της να μιλήσει έγινε αποκρουστική και πολλά άλλα άσχημα επίθετα που δεν μου επιτρέπεται να γράψω εδώ.

Είμαι από τις γυναίκες που αν δω μια όμορφη γυναίκα θα την θαυμάσω και δεν θα την σνομπάρω. Αγαπώ τις γυναίκες, γιατί είμαι κι εγώ θηλυκό και υποστηρίζω το «ωραίο φύλο».

Αν κάτι δεν χωνεύω στους ανθρώπους είναι το τουπέ

Είναι ωραίο να είσαι καλός στη δουλειά σου και να στο αναγνωρίζουν. Είναι κακό όμως, να πιστεύεις ότι ζώντας σε μια μικρή κοινωνία και ακούγοντας καλά σχόλια, ότι έγινες κιόλας διάσημος. Επειδή λοιπόν την συγκεκριμένη κοπέλα- συνάδελφο δεν την γνώριζα, καθώς πρώτη φορά την έβλεπα στη ζωή μου και δεν ήξερα ούτε το όνομά της- προς έκπληξή μου έγινε εριστική και προσπάθησε με επιχειρήματα να με πείσει ότι την ξέρω. Μάταια, όμως!

Επειδή πάντα σας μιλάω ειλικρινά, θα σας πω τί σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή…

Έχω στην κατοχή μου ένα πετυχημένο- για τα δικά μου δεδομένα-  site και είμαι ένα αρκετά φιλόδοξο άτομο. Τί θα έπρεπε να κάνω δηλαδή, να το παίζω ότι κάποια είμαι; Ουδέποτε θα το κάνω όσο ψηλά και να φτάσει το παιδί μου και το λέω με τόση σιγουριά διότι γνωρίζω καλά πως ακόμα κι αν μου στρίψει ξαφνικά και καβαλήσω κι εγώ κανένα «καλάμι», έχω ανθρώπους δίπλα μου οι οποίοι ευτυχώς είναι τόσο προσγειωμένοι που θα με επαναφέρουν στην πραγματικότητα.

Σας έχω ξαναπεί σε παλαιότερο άρθρο μου, ότι πιστεύω στην εσωτερική ομορφιά των ανθρώπων. Γιατί νά, που μια πανέμορφη εξωτερικά κοπέλα, απομυθοποιήθηκε σε ένα δευτερόλεπτο, όταν αποφάσισε να μου απαντήσει ποιος ήταν ο ρόλος της στην εκδήλωση που είχα προσκληθεί κι εγώ.


Όποιος άνθρωπος συνειδητοποιήσει πως όλοι γεννηθήκαμε και καλώς ή κακώς όλοι θα πεθάνουμε, θα ζήσει ωφελιμότερα τη ζωή του και αν μη τι άλλο δεν θα έχει εγωισμό και τουπέ.


Τι να το κάνεις, άλλωστε, ένα ωραίο περιτύλιγμα, δίχως περιεχόμενο;

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα! [QUOTE]

Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, γιατί όπως υπάρχει το καλό, υπάρχει και …

Ελλάδα μου, πάλι σε καίνε οι άθλιοι. Ποιοι φθονούν την ομορφιά σου;

Ελλάδα μου, ακόμα ένα καλοκαίρι που σε καίνε οι άθλιοι. Κλαις για τα παιδιά σου …

Θρήνος: Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Τόλης Βοσκόπουλος: Φτωχότερο είναι από σήμερα το ελληνικό τραγούδι – Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 …

Ενδοοικογενειακή βία: Δε θα σου πω φύγε, θα σου πω σκέψου!

Ενδοοικογενειακή βία: Δε θα σου πω φύγε, θα σου πω σκέψου!

Η ενδοοικογενειακή βία, είναι ένα έντονο φαινόμενο της κοινωνίας μας, που δυστυχώς, δεν είναι λίγες …