Τρίτη , 1 Δεκεμβρίου 2020
Αρχική / Κοινωνικά / Αρετουσάριστες Αλήθειες / Τι να το κάνω αν είσαι όμορφη εξωτερικά, αλλά έχεις καβαλήσει το «καλάμι»;
Τι να το κάνω αν είσαι όμορφη εξωτερικά, αλλά έχεις καβαλήσει το «καλάμι»;

Τι να το κάνω αν είσαι όμορφη εξωτερικά, αλλά έχεις καβαλήσει το «καλάμι»;

PenΌταν νιώσεις ότι είσαι «κάποιος», δηλαδή ανώτερος από τον συνάνθρωπό σου, καλό είναι να έχεις κοντά σου ανθρώπους που με τον τρόπο τους θα σε συνετίσουν και θα σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Αν δεν περιβάλλεσαι από προσγειωμένες προσωπικότητες, τότε δύσκολα θα ξεκαβαλήσεις το «καλάμι».

Πρόσφατα γνώρισα μια όμορφη εξωτερικά κοπέλα και φαινομενικά γλυκύτατη. Όταν χρειάστηκε να συνομιλίσουμε λόγω δουλειάς, η όμορφη εικόνα που είχα μπροστά μου κατέρρευσε εν ριπή οφθαλμού. Η έπαρσή της και ο εγωισμός της ξέβρασαν την ασχήμια που είχε μέσα της. Με το που άνοιξε το στόμα της να μιλήσει έγινε αποκρουστική και πολλά άλλα άσχημα επίθετα που δεν μου επιτρέπεται να γράψω εδώ.

Είμαι από τις γυναίκες που αν δω μια όμορφη γυναίκα θα την θαυμάσω και δεν θα την σνομπάρω. Αγαπώ τις γυναίκες, γιατί είμαι κι εγώ θηλυκό και υποστηρίζω το «ωραίο φύλο».

Αν κάτι δεν χωνεύω στους ανθρώπους είναι το τουπέ

Είναι ωραίο να είσαι καλός στη δουλειά σου και να στο αναγνωρίζουν. Είναι κακό όμως, να πιστεύεις ότι ζώντας σε μια μικρή κοινωνία και ακούγοντας καλά σχόλια, ότι έγινες κιόλας διάσημος. Επειδή λοιπόν την συγκεκριμένη κοπέλα- συνάδελφο δεν την γνώριζα, καθώς πρώτη φορά την έβλεπα στη ζωή μου και δεν ήξερα ούτε το όνομά της- προς έκπληξή μου έγινε εριστική και προσπάθησε με επιχειρήματα να με πείσει ότι την ξέρω. Μάταια, όμως!

Επειδή πάντα σας μιλάω ειλικρινά, θα σας πω τί σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή…

Έχω στην κατοχή μου ένα πετυχημένο- για τα δικά μου δεδομένα-  site και είμαι ένα αρκετά φιλόδοξο άτομο. Τί θα έπρεπε να κάνω δηλαδή, να το παίζω ότι κάποια είμαι; Ουδέποτε θα το κάνω όσο ψηλά και να φτάσει το παιδί μου και το λέω με τόση σιγουριά διότι γνωρίζω καλά πως ακόμα κι αν μου στρίψει ξαφνικά και καβαλήσω κι εγώ κανένα «καλάμι», έχω ανθρώπους δίπλα μου οι οποίοι ευτυχώς είναι τόσο προσγειωμένοι που θα με επαναφέρουν στην πραγματικότητα.

Σας έχω ξαναπεί σε παλαιότερο άρθρο μου, ότι πιστεύω στην εσωτερική ομορφιά των ανθρώπων. Γιατί νά, που μια πανέμορφη εξωτερικά κοπέλα, απομυθοποιήθηκε σε ένα δευτερόλεπτο, όταν αποφάσισε να μου απαντήσει ποιος ήταν ο ρόλος της στην εκδήλωση που είχα προσκληθεί κι εγώ.


Όποιος άνθρωπος συνειδητοποιήσει πως όλοι γεννηθήκαμε και καλώς ή κακώς όλοι θα πεθάνουμε, θα ζήσει ωφελιμότερα τη ζωή του και αν μη τι άλλο δεν θα έχει εγωισμό και τουπέ.


Τι να το κάνεις, άλλωστε, ένα ωραίο περιτύλιγμα, δίχως περιεχόμενο;

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Nancy Avramopoulou
Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Καλημέρα μαμά, πάντα θα σου λέω «καλημέρα» κι ας μην είσαι εδώ πια...

Καλημέρα μαμά, πάντα θα σου λέω «καλημέρα» κι ας μην είσαι εδώ πια…

Μαμά ξύπνησα, είμαι εδώ, μα εσύ λείπεις. Ποιος θα μου ετοιμάσει το πρωινό μου, ποιος …

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα, μόνο δρόμοι που δεν τους έχεις ανακαλύψει ακόμα

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα, μόνο δρόμοι που δεν τους έχεις ανακαλύψει ακόμα

Και έρχεται μια μέρα που ξέρεις, το νοιώθεις, το διαισθάνεσαι ότι όλα θα πάνε στραβά. …

Lock down νούμερο δύο!Και τα κρούσματα όλο αυξάνονται!

Lock Down νούμερο δύο και τα κρούσματα όλο αυξάνονται!

Lock down νούμερο δύο! Μέτρα και ξανά μέτρα και τα κρούσματα όλο αυξάνονται! Κορωνοϊός 2020! …

Γενικό lockdown στη χώρα, πότε ξεκινάει, μετακινήσεις με SMS στο 13033

Γενικό lockdown στη χώρα θα ανακοινώσει στο διάγγελμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τον …