Σάββατο , 11 Ιουλίου 2020
Αρχική / Υγεία / Ψυχολογία / Πιστέψτε σε αυτό που θέλετε και θα το έχετε
Πιστέψτε σε αυτό που θέλετε και θα το έχετε

Πιστέψτε σε αυτό που θέλετε και θα το έχετε

PenΔείτε το

  • Αισθανθείτε το
  • Επιθυμείστε το
  • Ποθείστε το
    Πλησιάστε το
    Αποκτήστε το

Ο μαγνητισμός της επιθυμίας είναι ο πιο δυναμικός παράγοντας στην ζωή. Χωρίς αυτόν, την δημιουργική ορμή ή την δύναμη του οραματισμού, πώς θα προόδευε ο κόσμος; Κάθε μέρα, τα κρυμμένα κύτταρα του μυαλού μας σπρώχνονται να έρθουν στο φως της ύπαρξης και επιμένουν να αναγνωριστούν και να χρησιμοποιηθούν.

Aν κάποιο από τα κρυφά εγκεφαλικά σας κύτταρα ξαφνικά μπει σε δράση μην αγνοήσετε με ελαφρότητα την επιμονή του. Πιθανόν να έχετε ήδη αναρωτηθεί κάτι. Aν πρέπει να δημιουργήσετε κάτι. Aν μπορείτε να γράψετε μια νουβέλα, να ζωγραφίσετε έναν πίνακα, να παίξετε στο θέατρο ή να γράψετε ένα σενάριο για την τηλεόραση. Μερικές φορές ένα εγκεφαλικό κύτταρο μένει αδρανές για πάντα. Άλλες φορές και σε άλλους ανθρώπους, πιέζεται να έρθει στην επιφάνεια ώστε να κατορθώσει το τέλειο.

Τί κάνετε εσείς;

Τί δημιουργικό μπορείτε να οραματιστείτε και να το υλοποιήσετε;

Παρακαλώ δώστε του μια θέση στην σκέψη σας, κάτι περιμένει να ανακαλυφθεί!

 

Πηγή: crashabrain.blogspot.com

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Nancy Avramopoulou
Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Μας αξίζει μια αγάπη, χωρίς να χρειάζεται να παλέψουμε για αυτή!

Μας αξίζει μια αγάπη, χωρίς να χρειάζεται να παλέψουμε για αυτή!

Τα πάντα ξεκινούν από μέσα μας και εκφράζονται στην καθημερινότητά μας. Ο τρόπος που έχουμε …