Παρασκευή , 12 Αυγούστου 2022
Η ζωή είναι ανατρεπτική.
Ποτέ μην λες ποτέ!

Ποτέ μην λες ποτέ, γιατί τα «όχι» μπορεί να γίνουν τα πιο όμορφα «ναι».

Pen Η ίδια η ζωή μπορεί να αλλάξει τα πιο «τετραγωνισμένα» μυαλά και μια μέρα το τετράγωνο να γίνει κύκλος! Πόσα «ποτέ» έγιναν «για πάντα», πόσα «όχι» έγιναν «ναι» και πόσα δεν θέλαμε να μας συμβούν και τα «λουστήκαμε»;

Καθώς μεγαλώνουμε αλλάζουμε και αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη του ανθρώπου. Το κακό θα ήταν αν στο πέρασμα των χρόνων μέναμε ίδιοι, γιατί αυτό θα σήμαινε ότι μεγαλώσαμε στα χρόνια, αλλά όχι στο μυαλό. 

Δεν είναι δυνατόν να έχουμε το ίδιο σκεπτικό στα 15 μας και το ίδιο στα 35 μας, γιατί οι ευθύνες αλλάζουν και εμπειρίες μας πολλαπλασιάζονται. Αν κάτι καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας αυτές είναι οι εμπειρίες μας.

Επομένως, είναι φυσιολογικό κατά καιρούς να έχουμε κάνει πράγματα τα οποία σε μικρότερη ηλικία ούτε που τα διανοούμασταν να τα κάνουμε και μάλιστα, πολλές φορές κατακρίναμε τους άλλους που τα έκαναν και περηφανευόμασταν για τη δική μας στάση.

 Κάτι ξέρουν οι «παλιοί» και κάθε που ακούνε ένα νεότερο να λέει «εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό..» του απαντάνε «ποτέ μη λες ποτέ»! Γιατί, ως μεγαλύτεροι, έχουν πει στη ζωή τους πολλά «ποτέ» και «όχι», τα οποία στην πορεία δεν τα τήρησαν και τόσο.

Είναι πραγματικά υπέροχο που μεγαλώνουμε παρέα με τα λάθη μας και τα σωστά μας. Η ζωή είναι υπέροχη όταν σε τοποθετεί απέναντι από τον εαυτό σου. Η ζωή είναι ανατρεπτική για να μην είναι βαρετή!

Εμείς μένει μόνο να την απολαύσουμε…τι λέτε;

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Φίλε άνδρα, ποτέ μην υποτιμήσεις τη δύναμη μιας γυναίκας!

Γυναίκα, μια λέξη, μια ιστορία και ένα μεγάλο αίνιγμα. Κρίμα σε όποιον άνδρα πιστεύει ότι …

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Καθημερινά, πολλοί αποκαλούν τον εαυτό τους μάγκα, χωρίς να υποστηρίζουν τον τίτλο αυτό, εμπράκτως. Πολλοί …

Κιλά εγκυμοσύνης: Ο άντρας σέβεται, το αντράκι μειώνει!

Κιλά εγκυμοσύνης: Ο άντρας σέβεται, το αντράκι μειώνει!

Συχνά πυκνά γίνομαι μάρτυρας συζητήσεων που αφορούν τα κιλά της εγκυμοσύνης και τη στάση του …