Τετάρτη , Αύγουστος 21 2019
Αρχική / Κοινωνικά / Φτάσαμε ο πιστός και ο straight να κανιβαλίζεται από τον άθεο και τον gay.
Γιατί ο Άθεος δεν σέβεται τον πιστό;

Φτάσαμε ο πιστός και ο straight να κανιβαλίζεται από τον άθεο και τον gay.

Pen Η πίστη του καθενός είναι προσωπικό θέμα, οι ιδεολογικές αντιλήψεις του καθενός είναι προσωπικό του δικαίωμα. Η σεξουαλική προτίμηση είναι προσωπική του επιλογή, το πολιτικό φρόνημα ενός πολίτη είναι ατομική άποψη και επιλογή. Ποια ομάδα υποστηρίζει ο κάθε φίλαθλος είναι προσωπική επιλογή και είναι επίσης σεβαστή.

Αναφαίρετο δικαίωμα, όμως, είναι και η Δημοκρατία.

Ένα πολίτευμα που υφίσταται στην Ελλάδα και κάποιοι θέλουν να μας επιβάλουν μια τραμπουκισμένη Δημοκρατία, καμουφλαρισμένη στα δικά τους συμφέροντα και στόχους.

Στο πλαίσιο της Δημοκρατίας, λοιπόν και της ελεύθερης έκφρασης ιδεών σέβομαι κάθε άνθρωπο που φέρει τη γνώμη του κόσμια, κάθε πολιτικό- θρησκευτικό ή μη πιστεύω του, αλλά αξιώνω να με σεβαστούν όλοι αντίστοιχα.

Όταν δεν υπάρχει αυτό λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να σεβαστώ τον εκάστοτε φανατικό τραμπούκο να με Σταυρώνει, γιατί είμαι άνθρωπος και όχι Θεός.

Όλοι έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιον γνωστό ή άγνωστο πάνω σε μια πολιτική συζήτηση, ή σε κάποιον αγώνα κάποιου αθλήματος. Εκεί φαίνεται η ποιότητα του συνομιλητή. Αν η εναντίωσή του είναι να αρχίσει να σε βρίζει ή να έχει επιχειρήματα καθώς υποστηρίζει μια διαφορετική άποψη από εσένα…

Επίσης, πολύς λόγος έχει γίνει για τους γκέι, για τους άθεους κλπ. Δεν είμαι υπέρ του να κρίνω τις προσωπικές προτιμήσεις και πεποιθήσεις του καθενός, αλλά μην τρελαθούμε τελείως όμως. Δεν δέχομαι και οι άλλοι να κρίνουν τις δικές μου αντίστοιχα. Όπως σας σέβομαι αξιώνω να με σέβεστε. Δεν νοούμαι να περιθωριοποιούνται οι άνθρωποι που είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και μιλούν για τον Θεό. Έγινε μόδα το να βρίζουν τα Θεία και εμείς να ντρεπόμαστε να πούμε, «ναι είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος».

Μια χώρα που ισοπεδώνεται καθημερινά από τους πολιτικούς της παράγοντες, σε μια χώρα που το χαμόγελο έχει χαθεί, δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα χαθεί και το μοναδικό θετικό που της έχει απομείνει και είναι η Δημοκρατία, σαν πολίτευμα, σαν θέση, σαν λάβαρο.

Σεβαστείτε τον συνάνθρωπό σας και μην κρίνετε για να μην κριθείτε.

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Nancy Avramopoulou

Nancy Avramopoulou
Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Πόρος: Ραγίζει καρδιές η κόρη του χειριστή - «Δεν το άξιζες πατέρα μου»

Πόρος: Ραγίζει καρδιές η κόρη του χειριστή – «Δεν το άξιζες πατέρα μου»

Την ώρα που Αρχές προσπαθούν να ρίξουν «φως» στα αίτια της συντριβής ιδιωτικού ελικοπτέρου στον …