Σάββατο , 28 Νοεμβρίου 2020
Αρχική / Κοινωνικά / Κριός με σκορπιό ένα ζευγάρι εκρηκτικό ή πολύ παθιασμένο;
Κριός με σκορπιό ένα ζευγάρι εκρηκτικό ή πολύ παθιασμένο;

Κριός με σκορπιό ένα ζευγάρι εκρηκτικό ή πολύ παθιασμένο;

PenΑυτή η σχέση είναι ιδιαίτερα πυρηνική θα έλεγα, όμως, η σχέση χωρίς εκρήξεις δεν έχει νοστιμάδα… έτσι δεν λέει το λογοπαίγνιο;

Κριός με σκορπιό σχέση

Αρχικά, ανήκουν σε δυο διαφορετικούς οίκους: ο Κριός ανήκει στα Ζώδια της Φωτιάς και ο Σκορπιός ανήκει στα Ζώδια του Νερού συνεπώς έχουμε δυο πολύ διαφορετικές ψυχές και νοοτροπίες.

Ο Σκορπιός είναι πιο ευαίσθητος (θα λεγα τώρα), όμως, και ο Κριός δεν πάει πίσω από ευαισθησία., καθώς όταν θέλει… από κριάρι γίνεται «αμνός.»

Το Θέμα ωστόσο είναι το εξής: Τί αναζητούν στις σχέσεις τους (οεο;).

Ένας Κριός αναζητά περιπέτεια, πάθος, αναζωογόνηση στη σχέση. Δεν κυνηγά το πολύ συναίσθημα, απλά θέλει έναν συνοδοιπόρο που εννοείται θα τον ενθαρρύνει να τολμήσει διάφορα πράγματα… Μπορείς να πεις ότι ψάχνει και τον καλύτερό του φίλο… Εσύ τώρα θα μου πεις, «αφού ψάχνει τον καλύτερο του φίλο να πάρει τον κολλητό του…» Καλέ μην το αποπαίρνουμε το παιδί δεν είναι ότι δεν προτιμά τον ρομάντζο… είναι που θέλει περιπέτεια το καψερό.

Ο Σκορπιός από την άλλη (το λέω και ανατριχιάζω) ψάχνει ένα σύντροφο να συνδεθούν εγκεφαλικά (και τα εγκεφαλικά μας έρχονται πλάγια εμάς…).  Αναζητά το βάθος, καλέ όχι της θάλασσας, θέλει απλά να εμβαθύνει στα πάντα και απεχθάνεται να απλουστεύει τα πράγματα. Είναι περίεργος και θέλει έναν άνθρωπο που θα μπορεί να επικοινωνήσει με άνεση και να μοιραστεί βαθιές επιθυμίες (Καρκίνε κάτω εσύ).

Αναζητά τη ψυχική και σωματική σύνδεση (εμ τι νομίζατε, ότι θα το παρέλειπα;). Εξετάζει και το σεξουαλικό κομμάτι, βεβαίως βεβαίως. Ένα είναι σίγουρο, η ζήλια και των δύο είναι κάτι που έχουν κοινό. Είναι εξίσου κτητικοί και υπερπροστατευτικοί. Πέραν της ζήλιας έχουν και ένα άλλο κοινό, το οποίο είναι το πάθος και η αγάπη και τους βγαίνει πολύ έντονα. Θα τα χαλάσουν λίγο στις περιπέτειες και στις πολλές εξόδους του Κριού, αλλά κατά τα άλλα όλα ανθηρά.

Κριός με σκορπιό σεξ

Έχει που έχει ο Σκορπιός τη φήμη του σεξ, έχει που έχει και ο Κριός τη φήμη του πάθους ένωσε τα αυτά τα δύο και τι έχεις; Το υπέρτατο σεξ, τόσο πάθος και τόση εναλλαγή που μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι ίσως οι καλύτεροι σεξουαλικά και είναι απόλυτα συμβατοί σε σχέση με άλλα Ζώδια (πετάχτηκε το Λιοντάρι αμέσως μη σου πάρουν την πρωτιά). Για να ρίξεις έναν Κριό, πρέπει να του δείξεις πως σου αρέσει η περιπέτεια.Αν δεν το μπορείς αυτό, βάλε ένα ρούχο που να καλύπτει το σώμα σου, αλλά να αφήνει έξω τα επίμαχα σημεία, διότι σαν βασιλιάς της περιέργειας, ο Κριός θέλει να δει τι κρύβεται πίσω από αυτό το παρουσιαστικό.

Εν αντιθέσει, ο Σκορπιός ρίχνεται ανάλογα με την διάθεσή του. Μπορεί τη μια στιγμή να ριχτεί εύκολα, αλλά μπορεί να ριχτεί και δύσκολα και επειδή του αρέσουν οι προκλήσεις παίξε ένα ισχυρό παιχνίδι μυαλού και τον αποτελείωσες. Μαζί, όμως, αυτοί οι δύο είναι απόλυτα συμβατοί.Η Φωτιά μπλέκει με το νερό, αλλά τελικά η φλόγα δεν σβήνει…, αλλά φουντώνει.

Κριός με σκορπιό γάμος

Ωραία αυτά, αλλά πως φτάσανε στο γάμο; Θα σου πω ακριβώς! Ο Κριός έπεισε τον Σκορπιό να πηδήξουν από την γέφυρα του Grand Canyon (ναι μέχρι και εκεί έφτασε η χάρη τους) και έτσι που ήταν κρεμασμένοι το βγάλε το δαχτυλίδι. Να δούμε, θα φτάσουμε στο να ζήσετε ή μάλλον κάποιος από τους δυο δεν θα ζήσει (από τα γυαλικά του σπιτιού;). Ο Κριός έχει ένα ταμπεραμέντο και χωρίς φασαρία δεν γίνεται… Θα τσακωθεί έτσι για τον ενθουσιασμό, αμ δε που σβήνει η φλόγα.

Ο Σκορπιός από την άλλη μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε ως ο Κριός των ζωδίων του Νερού, διότι έχουν πολύ παρόμοιο χαρακτήρα. Η καθημερινότητά τους διαφέρει, διότι ο Σκορπιός είναι περισσότερο του σπιτιού, ενώ ο Κριός δώσε του έξω και πάρε του την ψυχή. Θέλει περιπέτεια, δράση και ενθουσιασμό. Οι τσακωμοί είναι ιδιαίτερα συχνοί και τα γυαλικά λιγοστεύουν μέρα παρά μέρα. Καλά το παρακάναμε λίγο, αλλά βδομάδα πάρα βδομάδα τουλάχιστον- απλά στους τσακωμούς είναι πιο πιθανό να υποχωρήσει ο Κριός, διότι ο Σκορπιός τα κρατάει μέχρι και την επόμενη ζωή του, αλλά με λίγα γλυκόλογα πάλι τον ξαναρίχνει.

Ως γονείς

Ο Σκορπιός είναι ο τύπος γονιού που είναι πολύ καχύποπτος, ενώ ο Κριός είναι χαλαρός και πιο δεκτικός τύπος γονιού. Θα τσακώνονται αρκετά συχνά για τα ταξίδια, διότι ο Σκορπιός έχει budget, αλλά ο Κριός εννοείται δεν το σκέφτεται και θέλει να περάσει ο ίδιος όμορφα με την οικογένειά του αλλά Χριστέ μου σαν πολύ εκτός προϋπολογισμού δεν είσαι κύριε Κριέ; «Το πάθος θα σε στιγματίσει μια φορά στη ζωή και τότε θα ξέρεις πως έχεις βρει το λιμάνι σου».

 

Σύνταξη: Μαρίλια Λιαποπούλου

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Γκούτης

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Μαρίλια Λιαποπούλου

Μαρίλια Λιαποπούλου
Είμαι η Μαρίλια Λιαποπούλου και λατρεύω να ασχολούμαι με τα ζώδια. Αγαπώ τα ταξίδια και οτιδήποτε vintage . Έμπνευσή μου; Τα συναισθήματά μου!

Δείτε Επίσης

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα, μόνο δρόμοι που δεν τους έχεις ανακαλύψει ακόμα

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα, μόνο δρόμοι που δεν τους έχεις ανακαλύψει ακόμα

Και έρχεται μια μέρα που ξέρεις, το νοιώθεις, το διαισθάνεσαι ότι όλα θα πάνε στραβά. …

Lock down νούμερο δύο!Και τα κρούσματα όλο αυξάνονται!

Lock Down νούμερο δύο και τα κρούσματα όλο αυξάνονται!

Lock down νούμερο δύο! Μέτρα και ξανά μέτρα και τα κρούσματα όλο αυξάνονται! Κορωνοϊός 2020! …

Γενικό lockdown στη χώρα, πότε ξεκινάει, μετακινήσεις με SMS στο 13033

Γενικό lockdown στη χώρα θα ανακοινώσει στο διάγγελμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τον …

Επίτιμος Δημότης Καλαμάτας ο Μίκης Θεοδωράκης (video)

Επίτιμος Δημότης Καλαμάτας ο Μίκης Θεοδωράκης (βίντεο)

Η τελετή ανακήρυξης του Μίκη Θεοδωράκη ως επίτιμου δημότη Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα (2/11/2020), …