Κυριακή , 2 Απριλίου 2023
Διαφημιστική καμπάνια υμνεί τη μητρότητα και τον θηλασμό

Διαφημιστική καμπάνια υμνεί τη μητρότητα και τον θηλασμό

Pen Αφού κατέκτησε τον κόσμο της μουσικής, τα τελευταία χρόνια ο Φάρελ Γουίλιαμς βάζει την υπογραφή και το ιδιαίτερο στιλ του και σε συλλογές αθλητικών ειδών, σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία. Με αφορμή την καινούργια του συλλογή, ο δημοφιλής μουσικός χρησιμοποιεί την συνεργασία αυτή ως μέσο για να περάσει ένα πολύ δυνατό μήνυμα. Με αυτόν τρόπο, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στις γυναίκες και υπενθυμίζει στο κοινό τη δύναμη που έχουν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο για όλους μας.

Η καμπάνια που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα τιτλοφορείται «Now Is Her Time». Στο πλαίσιό της, ο Γουίλιαμς ενώνει τη φωνή του με εκείνες γυναικών με διαφορετικές ιδιότητες και ιστορίες.

Δύο από αυτές, τα μοντέλα Νάντια Βασίλιεβιτς και Πάνια Ρόουζ είναι σε προχωρημένο στάδιο της εγκυμοσύνης τους, ενώ η Ισαμπέλα Γκρούτμαν φωτογραφίζεται για την καμπάνια καθώς θηλάζει την μικρότερη κόρη της, Βίντα. Εκτός από μαμά και μοντέλο, η Γκρούτμαν είναι είναι συνιδρύτρια της ΜΚΟ Style Saves που προμηθεύει με στολές και ρουχισμό μη προνομιούχους μαθητές σε σχολεία του Μαϊάμι.

Ακολουθώντας το γενικότερο μαχητικό πνεύμα της εποχής, ο Γουίλιαμς συνεργάζεται με γυναίκες που αγωνίζονται να κάνουν τη διαφορά σε ένα φάσμα κοινωνικών ζητημάτων που αφορούν κυρίως την αποδοχή και την ίση αντιμετώπιση των ανθρώπων κάθε χρώματος, φύλου ή ταυτότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι η φωτογράφιση ανατέθηκε στον φωτογράφο Κόλιερ Σορ, που έχει ασχοληθεί εκτενώς με αυτά τα ζητήματα μέσα από την τέχνη του.

Μεταξύ άλλων, στην καμπάνια συμμετέχουν η Πατρίς Κάλορς, ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης Black Lives Matter, η Νάντια Οκαμότο, ιδρύτρια του period.org, η τραγουδίστρια Σιντ, η συγγραφέας Ρέτζι Γιέιτς και η σέρφερ Κίλα Νάι.

Σκοπός της καμπάνιας είναι να δυναμώσει τη συλλογική φωνή όλων των γυναικών του κόσμου που φωνάζουν για ισότητα και δικαιοσύνη.

«Μια δυνατή φωνή», λέει η 35χρονη Κάλορς,«φτάνει στα αυτιά όλων ακόμη και αν είναι τρεμάμενη. Ακόμη και αν συνοδεύεται από φόβο. Ακόμη κι αν όλοι γύρω σου θέλουν να σιωπήσεις.»

 

Πηγή: mama365.gr

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Οι παλιές μαμάδες ήταν πάντα διαθέσιμες για τα παιδιά τους

Οι παλιές μαμάδες ήταν πάντα διαθέσιμες για τα παιδιά τους

Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά. Θαύμαζα τους γονείς μου και την σχέση τους. …

Μικρές ‘αθώες’ φράσεις και 4 κόλπα για να τις αποφύγετε

Μικρές «αθώες» φράσεις και 4 κόλπα για να τις αποφύγετε

Μανούλα μου / Μπαμπάκα μου, Ξέρω ότι, όταν ήσουν παιδί άκουγες συνέχεια τέτοιες μικρές φρασούλες: …

Νηπιαγωγείο: Ένας πολύτιμος θησαυρός στη ζωή του παιδιού!

Νηπιαγωγείο: Ένας πολύτιμος θησαυρός στη ζωή του παιδιού!

Νηπιαγωγείο, ένας πολύτιμος θησαυρός στη ζωή του παιδιού! Ένας θησαυρός ανεκτίμητης αξίας! Φέτος, ήταν η πρώτη …

Η δασκάλα στον παιδικό σταθμό, είναι κάτι σαν «μαμά»

Αυτό το επάγγελμα για να το κάνεις πρώτα πρέπει να βρεις και να αγαπήσεις την …