Παρασκευή , 3 Δεκεμβρίου 2021
Αρχική / Κοινωνικά / To «Λεύκωμα του Μικρού Ήρωα» για τον μικρό ήρωα Παναγιώτη- Ραφαήλ
To "Λεύκωμα του Μικρού Ήρωα" για τον μικρό ήρωα Παναγιώτη-Ραφαήλ

To «Λεύκωμα του Μικρού Ήρωα» για τον μικρό ήρωα Παναγιώτη- Ραφαήλ

PenΤι μπορείς να μάθεις από τον Παναγιώτη- Ραφαήλ; Αν τον κοιτάξεις καλά θα δεις τι είναι αυτό που κάνει κάποιον ήρωα. Σίγουρα μέτρο δεν είναι οι πιθανότητες επιτυχούς έκβασης του αγώνα. Ο ήρωας παλεύει γιατί νιώθει μία υποχρέωση ηθική, να δώσει τον αγώνα και ας ξέρει ότι θα χάσει. Ήρωας είναι αυτός που έχει ηρωική στάση ζωής.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ δεν σκέφτηκε ποτέ εάν ήταν δίκαιο να γεννηθεί με μία τόσο σπάνια ασθένεια. Παλεύει μαζί με τους γονείς του, όχι μόνο ενάντια στις πιθανότητες που του μοίρασε η ζωή, αλλά και ενάντια στον χρόνο. Παλεύουν ενάντια σε κάτι που είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτούς και έχει μόνο μία δύναμη, αυτή που κάνει όλους εμάς ανθρώπους: την ελπίδα.

Η γονιδιακή θεραπεία που μπορεί να πραγματοποιηθεί στην Αμερική παρέχεται σε παιδιά έως δύο ετών. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναγιώτης-Ραφαήλ έχει ελάχιστους μήνες, καθώς είναι ήδη 18 μηνών.

Εάν υπάρχει μόνο μία στιγμή που πρέπει να κάνεις κάτι και εσύ ως άνθρωπος για να μην σβήσει η ελπίδα, είναι ακριβώς αυτή. Ένωσε την δύναμή σου με αυτή του Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Είναι οι μικρές μας πράξεις καθημερινά που καθορίζουν το τι και ποιοί είμαστε. Μπορείς σήμερα να διαλέξεις να σταθείς δίπλα σε όλα αυτά που κάνουν τον καθημερινό άνθρωπο ικανό για πράξεις ηρωικές και να δείξεις αλληλεγγύη, αγάπη, δύναμη και πίστη και ακεραιότητα.

Μην γυρίσεις την πλάτη σου στον Παναγιώτη-Ραφαήλ!

Οι συγγραφείς του βιβλίου «Λεύκωμα του Ήρωα», Κηναζίδης Μιχάλης και Λαζαρίδου Μαρία της Ακαδημίας Coaching «HeroThe Mentor Academy», σε συνεννόηση με τους γονείς του Παναγιώτη-Ραφαήλ προσφέρουν όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου στον Παναγιώτη-Ραφαήλ προκειμένου να συμβάλουν στην κάλυψη των εξόδων για την μετάβασή του στις ΗΠΑ και την παροχή της επείγουσας γονιδιακής θεραπείας.

Διάλεξε να συμβάλεις αγοράζοντας το βιβλίο. Μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο καλώντας στο 6949666933 ή επικοινωνώντας με την Ακαδημία.

 

Σύνταξη: Μαρία Λαζαρίδου

Like Hero The Mentor Academy on Facebook    

Like Nancy’s Blog on Facebook & follow us on Instagram

Περί Μαρία Λαζαρίδου

Με λένε Μαρία και είμαι Life Coach, συγγραφέας του βιβλίου «Λεύκωμα του Μικρού Ήρωα» και καθηγήτρια. Σπουδάζω Strategic Intervention coaching στο «Hero The Mentor Academy» και NLP. Λατρεύω να βοηθάω τους ανθρώπους να ξεπερνούν τον εαυτό τους και να δημιουργούν την ζωή των ονείρων τους!

Δείτε Επίσης

Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα! [QUOTE]

Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, γιατί όπως υπάρχει το καλό, υπάρχει και …

Ελλάδα μου, πάλι σε καίνε οι άθλιοι. Ποιοι φθονούν την ομορφιά σου;

Ελλάδα μου, ακόμα ένα καλοκαίρι που σε καίνε οι άθλιοι. Κλαις για τα παιδιά σου …

Θρήνος: Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Τόλης Βοσκόπουλος: Φτωχότερο είναι από σήμερα το ελληνικό τραγούδι – Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 …

Ενδοοικογενειακή βία: Δε θα σου πω φύγε, θα σου πω σκέψου!

Ενδοοικογενειακή βία: Δε θα σου πω φύγε, θα σου πω σκέψου!

Η ενδοοικογενειακή βία, είναι ένα έντονο φαινόμενο της κοινωνίας μας, που δυστυχώς, δεν είναι λίγες …