Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Φωτογράφος: Ανέζα Καράμπαλη

Η Θεώνη Καράμπαλη εξηγεί πώς η Μέθοδος Θήτα μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας

PenΗ Θεώνη Καράμπαλη είναι μια πιστοποιημένη θεραπευτήρια με όραμα να κάνει το κόσμο καλύτερο, ξεκινώντας από τους ανθρώπους . Όπλα της, το ανοιχτό μυαλό και η πίστη σε καινοτόμες ιδέες. Χρησιμοποιεί μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα μέθοδο, την Μέθοδο Θήτα, η οποία βρίσκει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές στη χωρά μας.  Η Μέθοδος Θήτα είναι μια θεραπεία που θα αποφέρει ριζικές αλλαγές στη ζωή  όσων την δοκιμάσουν. Οι θεραπευόμενοι θα λάβουν βοήθεια στον ψυχολογικό και ερωτικό τομέα, ακόμα και στο τομέα της υγείας. Για την Θεώνη δεν είναι άπλα μια μέθοδος, άλλα τρόπος ζωής και καλεί όλους μας να τον γνωρίσουμε.

Τι είναι η Μέθοδος Θήτα και πότε έγινε γνωστή ως θεραπευτική μέθοδος στην Ελλάδα;

«Η Μέθοδος Θήτα είναι μία ενεργειακή θεραπεία που έχει ως στόχο την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση του ατόμου μέσα από τα κύματα θήτα. Τα κύματα Θήτα όπου από εκεί πήρε και το όνομα της η θεραπεία είναι μία κατάσταση που ο εγκέφαλος χαλαρώνει και μπορούμε διαισθητικά να επικοινωνήσουμε με τον ανώτερό μας εαυτό, να εντοπίσουμε τις αρνητικές μας πεποιθήσεις όπου είναι πηγή έλξης αρνητικών καταστάσεων και αρνητικών ανθρώπων στη ζωή μας και να τις θεραπεύσουμε.

Στην Ελλάδα ήρθε τα τελευταία χρόνια, όπου αποκτά πολλούς ενδιαφερομένους που θέλουν να δοκιμάσουν την μέθοδο αυτή και τελικά την κάνουν τρόπο ζωής τους, μιας και φέρει άμεσα αποτελέσματα και ευνοεί έναν θετικό τρόπο ζωής

Πώς μπορεί να μας βοηθήσει η μέθοδος αυτή στη ζωή μας;

«Δεν θα αναφερθώ στην τυπική εξήγηση της μεθόδου, διότι υπάρχει αφθονία υλικού στο διαδίκτυο και ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει εκεί την έρευνά του, αλλά θα αναφερθώ για το πώς νιώθω εγώ πως βοηθά τον άνθρωπο σαν σύμβουλος της μεθόδου θήτα έχοντάς την εντάξει στην καθημερινή μου ζωή.

Δηλώνω ερωτευμένη με αυτή την μέθοδο.

Από τότε που συγχρονίστηκα μαζί της έχει αλλάξει ριζικά η ζωή μου. Έχω συνειδητοποιήσει την υποσυνείδητη δύναμή μου και αυτή μου την εμπειρία και με την γνώση που έχω της θεραπείας, καθημερινά διαδίδω και θεραπεύω. Η Μέθοδος Θήτα είναι στάση ζωής, είναι τρόπος σκέψης, είναι έρωτας, είναι ποίημα, είναι τέχνη! Η Μέθοδος Θήτα είναι η ίδια η ζωή.

Δουλεύοντας κάποιος μαζί της, ποτέ δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος που ήταν πριν τη γνωρίσει. Η εκπληκτικότητά της βασίζεται στο ότι μέσα από την θεραπεία έχεις τη μοναδική ευκαιρία να συναντηθείς με τον ανώτερό σου εαυτό. Εκεί βρίσκονται όλες οι απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Συνειδητοποιείς πώς εσύ έχεις την δύναμη για να αλλάξεις τη ζωή σου και πως είσαι παντοδύναμος μέσα στην όλη θεότητα σου. Ο άνθρωπος γνωρίζει μόνο το 5% του εαυτού του και με την θεραπεία αυτή έχει την δυνατότητα να συναντηθεί και να αγαπήσει και το υπόλοιπο 95% του εαυτού του. Αυτό που κάποτε ήταν το σκοτάδι του και το φοβόταν, τώρα είναι το φως του και η πηγή της δύναμής του.

Με την Μέθοδο Θήτα ανακαλύπτεις το θαύμα και συνειδητοποιείς πως όντως η δύναμη της σκέψης σου είναι θαυμαστή, μιας και με κατάλληλες τεχνικές έχεις την δυνατότητα να ζήσεις τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν, απλά δεν ήξερες τον τρόπο. Είναι «μαγικό» γιατί γνωρίζοντας να αγαπάς τον εαυτό σου, με την μέθοδο Θήτα, μαθαίνεις πως μπορείς να είσαι εσύ και γιατρός και δάσκαλος και φίλος και γονιός του εαυτού σου.»

Πες μας κάποια παραδείγματα σχετικά με το πώς βοηθά τον άνθρωπο η Μέθοδος Θήτα;

«Η Μέθοδος Θήτα βοηθά ποικιλοτρόπως τους ανθρώπους. Θα σας φέρω λοιπόν κάποια παραδείγματα μέσα από τις συνεδρίες μου. Μία γυναίκα έπασχε από διαγνωσμένη κατάθλιψη ενώ το υποσυνείδητό της παρουσίαζε απόλυτη υγεία. Επαναπρογραμματίζοντας τις πεποιθήσεις της, έμαθε να διεκδικεί τα θέλω της και ας ερχόταν σε ρήξη με τους τοξικούς ανθρώπους στη ζωή της και η ψυχική της υγεία επανήλθε άμεσα.

Άνθρωποι που έψαχναν να βρουν το ταίρι τους, εντοπίσαμε τις αρνητικές πεποιθήσεις που τους έκαναν να είναι πόλος έλξης μή συμβατών για εκείνους ερωτικών συντρόφων και άμεσα συγχρονίστηκαν με τον πιο συμβατό για εκείνους ερωτικό σύντροφο, εφόσον είχαν μάθει να αγαπούν τον εαυτό τους άνευ όρων.

Μία ιδιαίτερη περίπτωση ενός ανθρώπου πού βρισκόταν στον επαγγελματικό του χώρο περιτριγυρισμένος από τοξικούς συναδέλφους, μετά την μέθοδο θήτα, θεραπεύοντας τις πεποιθήσεις του πήρε προαγωγή και χαίρει αμοιβαίας συνεργασίας. Άνθρωποι οι οποίοι ψάχνουν την ιδανική για εκείνους δουλειά θεραπεύουν τις αντιστάσεις του εαυτού τους που δεν τους αφήνει να συγχρονιστούν μαζί της και άμεσα βρίσκουν το επάγγελμα που επιθυμούν.

Φόβοι και φοβίες θεραπεύονται αποτελεσματικά ανάλογα με τις ανάγκες που έχει ο κάθε άνθρωπος στο υποσυνείδητό του. Περιουσίες οι οποίες ήταν ανεκμετάλλευτες για χρόνια βρίσκουν τον δρόμο τους έτσι ώστε να χαρίσουν αφθονία στον ιδιοκτήτη τους.

Οικογένειες με πολλά θραύσματα ψυχής που δυσκολευόντουσαν στην επικοινωνία και στο συναίσθημα απέκτησαν αυτοπεποίθηση και το κάθε μέλος νιώθει πια αγαπητό και ανεξάρτητο.

Επιχειρήσεις που για κάποιον λόγο έβλεπαν τα έσοδά τους να μην αυξάνονται έφεραν τη μέθοδο Θήτα στη δουλειά τους και άλλαξαν τη ροή της ενέργειας τους και καθοδηγήθηκαν από νέες προτάσεις και αυξανόμενες πωλήσεις.

Άπειρα τα παραδείγματα για το πώς μπορεί να βοηθηθεί ένας άνθρωπος και το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει θέληση να αλλάξει τη ζωή του… όλα τα υπόλοιπα γίνονται σύμφωνα με τη θεία συγχρονικότητα.»

Φωτογράφος: Ανέζα Καράμπαλη

Τι περιλαμβάνει πρακτικά η συνεδρία της Μεθόδου Θήτα;

«Η θεραπευτική διαδικασία είναι απλή είτε γίνεται εξ’ επαφής με τον θεραπευόμενο είτε γίνεται διαδικτυακά δεν υπάρχει καμία διαφορά στο αποτέλεσμα. Γίνεται με την μορφή διαλόγου και η διάρκειά της κυμαίνεται μεταξύ μίας και μιάμισης ώρας. Θέτει το άτομο το θέμα που τον απασχολεί και που θέλει να βελτιώσει στη ζωή του και ο θεραπευτής μπαίνει στα κύματα Θήτα με έναν μικρό διαλογισμό. Εκεί, έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με το υποσυνείδητο του ατόμου. Σε αυτό το σημείο ενεργοποιεί την διαίσθησή του και εντοπίζει τις πεποιθήσεις του, οι οποίες αποτελούν εμπόδια για την επιτυχή έκβαση του αποτελέσματος στο θέμα που τον απασχολεί.

Γίνεται μία συζήτηση για την συνειδητοποίηση των πεποιθήσεων αυτών, όπου με ειδικές τεχνικές υπάρχει τρόπος να τις επιβεβαιώσουμε (τίποτα στην μέθοδο Θήτα δεν είναι υποθετικό ή αναξιόπιστο). Στην πορεία περνάμε στο θεραπευτικό κομμάτι της συνεδρίας, όπου επαναπρογραμματίζουμε τις πεποιθήσεις. Δηλαδή, ενεργειακά αντικαθιστούμε τις αρνητικές πεποιθήσεις με θετικές ενσταλάσσοντας στο άτομο θετικές έννοιες έτσι όπως ορίζονται από την ύψιστη ενέργεια που πολύ πιθανόν να μην έχει καθόλου γνώση. Για παράδειγμα, πάρα πολλοί άνθρωποι ζητούν την αγάπη στη ζωή τους αλλά δεν την έχουν γνωρίσει ποτέ, δεν ξέρουν πως είναι. Έτσι, λογικό και επόμενο είναι να δυσκολεύονται να φέρουν την αγάπη στη ζωή τους με την θεϊκή της μορφή και την έλκουν με δυσκολίες έτσι όπως έχει οριστεί από το υποσυνείδητό τους.

Σκοπός της μεθόδου Θήτα λοιπόν είναι να αντικαταστήσει πεποιθήσεις οι οποίες σχετίζονται με την αγάπη αλλά και το πιο βασικό είναι να μάθει στον άνθρωπο ενεργειακά, τί σημαίνει θεϊκή αγάπη έτσι ώστε να έχει την γνώση της αγάπης αυτής για να μπορεί και να την φέρει στη ζωή του, να την αναγνωρίσει, να την εκτιμήσει και να την βιώσει. Η θεραπεία ολοκληρώνεται μέσα από διάφορους ενεργειακούς καθαρισμούς που βοηθούν την καλύτερη ροή της ενέργειας του ατόμου στην καθημερινότητά του καθώς και με πολλαπλές ασκήσεις και τεχνικές οι οποίες ενισχύουν ακόμα περισσότερο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το θέμα που απασχολεί τον άνθρωπο.»

Σε πόσες συνεδρίες θα δούμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε;

«Η Μέθοδος Θήτα είναι μία ενεργειακή θεραπεία που αυτό σημαίνει το ότι τα αποτελέσματά της έχουν την δυνατότητα να είναι στιγμιαία. Ξεκινάμε πάντα από την πρώτη συνεδρία έτσι ώστε να μεταφράσουμε την ενέργεια του ανθρώπου, να δούμε τις ανάγκες του, το εύρος των πεποιθήσεών του και το πώς ανταποκρίνεται ο άνθρωπος στην θεραπεία αυτήν. Η επανάληψή της εξαρτάται από τα συναισθήματα του ανθρώπου. Αν ο άνθρωπος νιώθει πως έχει κι άλλα κομμάτια να θεραπεύσει και πως θέλει περισσότερο φως και θετική ενέργεια στη ζωή του, μπορεί να επαναλάβει την θεραπεία σε διάστημα περίπου ενός μήνα ανάλογα με την περίπτωση.

Υπάρχουν άνθρωποι που τους ταιριάζει εκπληκτικά η Μέθοδος Θήτα και την κάνουν αμέσως κτήμα τους. Αλλάζουν ακαριαία τον τρόπο ζωής τους και  σκέψης τους και θεραπεύονται στιγμιαία. Πολλές φορές, άνθρωποι με μεγάλα προβλήματα που κάποτε είχαν απευθυνθεί σε πολλούς ειδικούς και είχαν ταλαιπωρηθεί για την θεραπεία τους (σωματική και ψυχική), αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης τους βλέπουν φως στη ζωή τους.

Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι οι οποίοι χρειάζονται την επανάληψη της μεθόδου για να γνωρίσουν πιο διεξοδικά τον εαυτό τους, για να λάβουν μεγαλύτερη γνώση του υποσυνείδητου τους και χρειάζεται να δουν στην πορεία την πλήρη θεραπεία τους (ανάλογα με το τι ζητά η ψυχή τους). Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες μία δεδομένη στιγμή και απλά θέλουν να ενισχύσουν ενεργειακά την καλύτερη δυνατή έκβαση της υπόθεσής τους φέρνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Υπάρχουν επίσης και άλλοι άνθρωποι οι οποίοι τους αρέσει πολύ η μέθοδος και δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο να θεραπεύσουν διότι έχει πάρει μία συγκεκριμένη πορεία η ζωή τους και το μόνο που θέλουν είναι απλά τα λουστούν με φως για να καθαρίσουν ενεργειακά το πεδίο τους. Η Μέθοδος Θήτα είναι μία θεραπεία αυτογνωσίας που πέραν από τις θεραπευτικές της ιδιότητες μπορεί να προσφέρει στον άνθρωπο γνώση και θετική ενέργεια στη ζωή του.»

Φωτογράφος: Ανέζα Καράμπαλη

Τι σου λένε οι θεραπευόμενοί σου μετά τη συνεδρία; Πώς αισθάνονται;

«Στην πλειοψηφία τους οι ενδιαφερόμενοι είναι ενθουσιασμένοι. Πραγματικά εντυπωσιάζονται για το πως ο εαυτός τους έχει τόσο μεγάλη δύναμη και για το πώς η θετική ενέργεια μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους με έναν θετικό τρόπο. Από την δική μου προσωπική εμπειρία, μετά την θεραπεία νιώθουν ένα αίσθημα αγαλλίασης, ηρεμίας, αισιοδοξίας και δύναμης το οποίο τους ακολουθεί και στην καθημερινότητά τους μέχρι και αν θελήσουν να το επαναλάβουν έτσι ώστε να τονώσουν και να εδραιώσουν το αίσθημα αυτό. Ομολογουμένως, υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να μην τους ταιριάζει η θεραπεία ή να μην είναι έτοιμοι ακόμα να θεραπευτούν.

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Δεν έχει καμία αρνητική παρενέργεια στη ζωή του ανθρώπου και κανένας άνθρωπος δεν θα βρεθεί να παραπονεθεί το ότι του έκανε κακό, διότι τον πήγε πίσω σε οτιδήποτε και αν ασχολείται. Αυτό που χρειάζεται να γνωρίζουμε είναι πως η Μέθοδος Θήτα συγχρονίζεται με την ενέργεια της αγάπης και η ενέργεια της αγάπης πάντα καλό μπορεί να κάνει και έτσι είναι.»

Σε τι διαφέρει η Μέθοδος Θήτα από την ψυχοθεραπευτική Μέθοδο;

«Η ψυχοθεραπευτική μέθοδος εστιάζει στη συνείδηση του ανθρώπου ενώ η μέθοδος Θήτα ρίχνει φως στο 95% του άδυτου  κόσμου του ανθρώπου: το υποσυνείδητό του. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία το άτομο έχει πάρει πολύτιμες γνώσεις για τον εαυτό του και ήδη οδηγείται προς την θεραπεία του (σωματική και ψυχική). Το εκπληκτικό της μεθόδου να συμπληρώσω εδώ που δεν σταματά ποτέ να με εντυπωσιάζει είναι με πόση ακρίβεια η διαίσθηση ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις πεποιθήσεις του ατόμου. Βρίσκουμε αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη ο άνθρωπος να θεραπεύσει και δεν κινούμαστε υποθετικά και αυτό είναι υπέροχο.»

Υπάρχει σχέση εξάρτησης μεταξύ του θεραπευτή και του θεραπευόμενου;

«Σε καμία θεραπευτική μέθοδο δεν υπάρχει μέσα στη δεοντολογία της η εξάρτηση του θεραπευτή με τον θεραπευόμενό του. Αντιθέτως διδάσκονται τρόποι και τεχνικές έτσι ώστε αυτό να αποφεύγεται και να μην προωθείται μέσα σε μία θεραπευτική σχέση. Όμως πάντα έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους και κανένας άνθρωπος όσα πτυχία και αν έχει και όσο και αν έχει δουλέψει με τον εαυτό του μπορεί και να έρθει η στιγμή που πιθανόν να κάνει κάποιο λάθος.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι η μέθοδος που υποστηρίζει σωστή, αλλά χρειάζεται να ρίξει φως περισσότερο στον εαυτό του έτσι ώστε να γίνει σωστότερος επαγγελματίας και να μην βγάζει στον θεραπευόμενό του προσωπικά του συναισθήματα και βιώματα. Από την αντίθετη τώρα πλευρά όταν καταλάβει ο θεραπευτής ότι ο θεραπευόμενός του προβάλλει δικές του ανάγκες και δικά του συναισθήματα πάνω του είναι απαραίτητο να έχει την δεξιοτεχνία να θέσει τα όρια του και αν χρειαστεί να τον παραπέμψει σε κάποιον άλλον επαγγελματία. Αυτό είναι γενικό πλαίσιο.

Στην μέθοδο Θήτα αυτό όσο είναι δυνατό δεν το προωθεί ούτε η ίδια η μέθοδος διότι η συχνότητα της επανάληψης της θεραπείας γίνεται μία φορά το μήνα σχεδόν που σημαίνει πως δεν προλαβαίνει το άτομο να αναπτύξει εξαρτημένη σχέση με τον θεραπευτή του. Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις που τα άτομα μπορεί να έχουν μία πιο διάχυτη  σχέση με τον θεραπευτή έτσι ώστε να του τηλεφωνούν ή να του στέλνουν μηνύματα για να τους στείλει φως στην περίπτωσή τους ή να τους δώσει τη συμβουλή του ή την πρόβλεψή για την πιο θετική έκβαση του προβλήματος που τους απασχολεί.

Εκεί χρειάζεται και πάλι ο θεραπευτής να θέσει τα όριά του και οτιδήποτε χρειάζεται το άτομο να το θεραπεύει μέσα από μία συνεδρία και μέσα από την επαφή με το υποσυνείδητο του και τον ανώτερο εαυτό του. Η Μέθοδος Θήτα προωθεί τους θεραπευόμενους της να γίνουν ανεξάρτητοι άνθρωποι. Η επιτυχία της μεθόδου δεν είναι ο άνθρωπος να χρησιμοποιήσει ξανά και ξανά την μέθοδο Θήτα, αλλά να μπορέσει να μάθει να έχει έναν δικό του τρόπο σκέψης, να μπορεί να έρχεται αντιμέτωπος με την δική του αλήθεια και να έρχεται εκείνος σε επαφή με τον ανώτερο του εαυτό έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται θετικά στα δικά του θέματα που τον απασχολούν και να δίνει απαντήσεις ο ίδιος στις δικές του απορίες.»

Τι αναζητούν να βελτιώσουν συνήθως οι θεραπευόμενοι σου;

«Συνήθως τους ανθρώπους τους απασχολούν ζητήματα καρδιάς όπου έχουν να κάνουν με τις ερωτικές τους σχέσεις, θέματα υγείας τα οποία προέρχονται από ψυχοσωματικά συμπτώματα. Θέλουν να μάθουν την αντιμετώπιση των τοξικών ανθρώπων και για το πώς μπορούν να θέσουν τα όριά τους καθώς επίσης πολλοί άνθρωποι θέλουν να βελτιώσουν την αυτοπεποίθησή τους και την αυτοεκτίμησή τους. Αρκετοί ζητούν να προσελκύσουν περισσότερο πλούτο και αφθονία στη ζωή τους και συνεχώς αυξάνονται οι περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με φόβους φοβίες και κρίσεις πανικού.

Καθώς επίσης αρκετοί γονείς ζητούν συνεχώς τη βοήθεια της μεθόδου είτε για το πώς μπορούν να γίνουν καλύτεροι γονείς και το πώς μπορούν να βοηθήσουν καλύτερα τα παιδιά τους και σε θέματα σχολικού μπούλινγκ αλλά και για το πώς μπορούν να φέρουν την ισορροπία και τη Γαλήνη στην οικογένειά τους βελτιώνοντας την επικοινωνία μεταξύ τους. Όλο και συχνότερα παιδάκια έρχονται σε επαφή την μέθοδο μιας και η διαίσθηση του θεραπευτή τα βοηθά να εκφραστούν και να βγάλουν θραύσματα ψυχής από μέσα τους. Επίσης βοηθάμε και σε θέματα υγείας γονιδιακά, κληρονομικά όπως επίσης και σε θέματα ενέργειας όρκους, ψυχικές επιθέσεις, δεσμεύσεις, σκεπτομορφές κτλ.»

Πώς μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος μαζί σου για περισσότερες πληροφορίες;

«Μπορείτε να με βρείτε στα social media στο λογαριασμό που διατηρώ στο instagram όνομα χρήστη  theoni_karabali όπου εκεί σε μία συχνότητα σχεδόν μία φορά στις δύο εβδομάδες κάνω και κάποιο live με κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Από τον  λογαριασμό μου στο facebook με όνομα χρήστη Θεώνη Καράμπαλη. Μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα στο e-mail μου theonikarabali@gmail.com.  Επίσης μπορείτε να δείτε και περισσότερες πληροφορίες από άρθρα που έχω ανεβάσει αλλά και για το πώς λειτουργεί η μέθοδος στο καινούργιο μου site theonikarabali.wordpress.com

Το Nancy’s Blog και εγώ προσωπικά σε ευχαριστούμε για αυτή την συνέντευξη και για τα όσα μοιράστηκες μαζί μας! Σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη ζωή σου, αλλά και τον επαγγελματικό τομέα.

«Νάνσυ μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη φιλοξενία σου στο site σου, εύχομαι πάντα επιτυχίες και εύχομαι τα νέα που φιλοξενείς να είναι θετικά και να φωτίζουν στις καρδιές του κόσμου!»

Φωτογράφος: Ανέζα Καράμπαλη

 

Συνέντευξη: Νάνση Αβραμοπούλου

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Γκούτης

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Θεώνη Καράμπαλη

Είμαι η Θεώνη Καράμπαλη και είμαι πιστοποιημένη Σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα. Από πάντα πίστευα στην δύναμη του ανθρώπου και η ζωή με έφερε κάποια στιγμή αντιμέτωπη με την δική μου μέσω της δύναμης της αγάπης. Από τότε δεσμεύτηκα στον εαυτό μου αυτή μου την γνώση να την κάνω λειτούργημα! Ένα πουλί που κάθεται σε ένα δέντρο ποτέ δε φοβάται πως το κλαδί θα σπάσει, διότι η εμπιστοσύνη του δεν βρίσκεται στο κλαδί, αλλά στα φτερά του. ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!

Δείτε Επίσης

Ποια είναι η Πατρινή διαιτήτρια ποδοσφαίρου που έλαβε μέρος σε πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων διαιτητών της UEFA; (Συνέντευξη)

Ποια είναι η Πατρινή διαιτήτρια ποδοσφαίρου που έλαβε μέρος σε πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων διαιτητών της UEFA; (Συνέντευξη)

Η Ελένη Αβραμοπούλου είναι 26 ετών και ασχολείται για περισσότερα από 6 χρόνια με ένα …

Π. Καναβού για υπόθεση Πάτρας: «Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση» [Συνέντευξη]

Η κα Παρασκευή Καναβού είναι 22 ετών και σπουδάζει Ρωσική φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό …

Ελένη Κρεματσιώτη: «Μία φορά φονιάς, για πάντα φονιάς.» [Συνέντευξη]

Ελένη Κρεμαστιώτη: «Μία φορά φονιάς, για πάντα φονιάς» [Συνέντευξη]

Το Μάιο του 2019, η 24χρόνη Ερατώ Μανωλακέλλη δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της, την …

Puck Redflix: Ο πεπειραμένος μουσικός καλλιτέχνης του Youtube αποκλειστικά στο Nancy’s Blog

Ο Puck Redflix, κατά κόσμο Σταμάτης Βαλλίνδρας, δραστηριοποιείται στο χώρο του YouTube εδώ και 10 …

Verified by ExactMetrics