Κυριακή , 2 Οκτωβρίου 2022

Χαρά: H μεγαλύτερη φυσική προστασία πάνω μας

Pen Έρχομαι λιγάκι να ταράξω τις συνηθισμένες πεποιθήσεις μας και να ταρακουνήσω για τα καλά το υποσυνείδητό μας!

Διαπιστώνω ολοένα και περισσότερο πως ο άνθρωπος νιώθει άνετα στην μετριότητα, γιατί με αυτόν τον τρόπο νιώθει ασφαλής! Επειδή δεν είναι και πολύ ευτυχισμένος και δεν έχει να φοβάται πως έχει και πολλά να χάσει… έτσι  δεν φοβάται και πολύ πως κάτι χειρότερο θα του συμβεί, γιατί δεν ελπίζει, δεν προσδοκά και δεν ζητά…

Επίσης, διαπιστώνω ότι ολοένα και περισσότερες ψυχούλες τιμωρούν οι ίδιες τις ζωές τους από τις ίδιες τους τις σκέψεις, τα συναισθήματα και εν τέλη τις επιλογές τους, επειδή νιώθουν πως στο παρελθόν έκαναν κάτι κακό και το υποσυνείδητό τους, τους ορίζει πως πρέπει να το «πληρώνουν» με δυστυχία σε όλη τους την υπόλοιπη ζωή!

Έχω να σας πω, πως όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα για κάθε ξεχωριστή περίπτωση δεν είναι τίποτα άλλο από μια ψευδαίσθηση του νου. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν λάθος προγραμματισμό του υποσυνειδήτου μας που βρήκε έναν εσφαλμένο τρόπο από το παρελθόν για να μας κρατά ασφαλής!

Όλες αυτές οι πεποιθήσεις πηγάζουν από ανθρώπινα μυαλά που συναντήσαμε και μας συμπαρέσυραν στον φόβο τους. Είναι όλοι εκείνοι που μας πέρασαν στα υπόγεια ρεύματα του νου τις εξής πεποιθήσεις: «Έφταιξες; Θα πληρώσεις.» «Δεν είσαι καλός; Πάλι θα πληρώσεις.» «Τόλμησες να είσαι χαρούμενος; Θα διπλοπληρώσεις…» Και πως είσαι πιο ασφαλής με το να νιώθεις φόβο και τιμωρία από το να ζητάς τα καλύτερα στην ζωή σου!

Γι’αυτό οι άνθρωποι φοβούνται να εκφράσουν την χαρά τους…

Την κρατάνε τόσο καλά μέσα τους όταν την νιώσουν  που στο τέλος ξεχνάνε πως την έχουν. Αν χαρούν για κάτι δεν το εκφράζουν. Δεν θέλουν λένε να τους ματιάσουν ή να τους ζηλέψουν ή πως «0 Θεός όταν κάνουν αυτοί σχέδια γελάει» και στο τέλος τίποτα καλό δεν γίνεται, αντιθέτως πάνε όλα στραβά! Αυτές οι σκέψεις εναρμονίζονται στις ανθρώπινες πεποιθήσεις και όχι στις θεϊκές.

Η ύψιστη θεϊκή ενέργεια είναι φως. Μπορείτε για να το καταλάβετε να την νιώσετε σαν τον ήλιο. Ο ήλιος κάθε πρωί λάμπει για όλους. Για όλους ανεξαιρέτως είτε κάποιος είναι καλός είτε είναι κακός είτε κάποιος αγαπά τον εαυτό του είτε όχι. Νιώστε την ενέργεια της αγάπης και της ευτυχίας σαν τον ήλιο. Όλοι έχουμε δικαίωμα στον ήλιο. Από εμάς εξαρτάται αν θα σηκώσουμε το βλέμμα μας να νιώσουμε την θέρμη του και την ακτινοβολία του!

Η μεγαλύτερη προστασία για τον άνθρωπο είναι η χαρά!

Η χαρά που νιώθει μέσα από την αγάπη. Όταν είμαστε χαρούμενοι ενεργοποιούμε δίχως να το καταλάβουμε τον μαγνήτη του αντίστοιχου συναισθήματος στο υποσυνείδητό μας και απελευθερώνεται ενέργεια μεγαλύτερης χαράς με αυτή που εκπέμπουμε.

Σύμφωνα  με τον νόμο της ενέργειας, η δόνηση της σκέψης  έλκει ίδιας ή παρόμοιας ενέργειας συναίσθημα. Tίποτα λιγότερο και πάντα περισσότερο, διότι όσο πιο πολύ επιτρέπεις να χαίρεσαι τόσο περισσότερο ανοίγεις δρόμους άγνωστους για εσένα προς την ευτυχία σου. Όσο φοβάσαι λανθασμένα πως κάτι κακό θα σου συμβεί τόσο εμπόδια βάζεις στον δρόμο σου!

Σκέψου πως η αόρατη υποσυνείδητη θεϊκή ενέργεια που σε προστατεύει και σε δημιούργησε δεν ζηλεύει, δεν κακιώνει, δεν κρίνει και δεν τιμωρεί. Η υποσυνείδητη τεράστια δύναμη που έχεις μέσα σου ένα μόνο ζητά: «να απελευθερωθείς από τους φόβους σου και να κατανοήσεις πως ο φόβος είναι απλά μια ψευδαίσθηση στον εγκέφαλό σου που πραγματοποιείται μόνο όταν του δώσεις διάσταση. Ο μόνος τρόπος για να φύγει ο φόβος από την σκέψη σου και οι αρνητικές του επιπτώσεις από την ζωή σου είναι να ξεκινήσεις να ζεις σαν να είσαι ευλογημένος!»

Κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή για εσένα! Ένα νέο ξεκίνημα!

Ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης στραμμένος προς την αγάπη! Κάθε μέρα έχεις αυτή την μοναδική επιλογή που κανένα άλλο έμβιο ον δεν έχει: Να επιλέξεις με ποιόν τρόπο θέλεις να ζήσεις!

Κάθε μέρα έχεις την μοναδική ευκαιρία ακόμα και όλα να μην σου πηγαίνουν καλά να φορέσεις το υπέροχο φαντασμαγορικό »υπέρλαμπρο χαμόγελό σου και να κλείσεις το μάτι στη ζωή και να της φωνάξεις:

«Ζωή μου σε εμπιστεύομαι και σου χαμογελώ! Ξέρω πως κάνεις το καλύτερο για μένα και σου είμαι ευγνώμων!»

Η χαρά φέρνει χαρά… στην χαρά ανταποκρίνεται η ζωή.. .στην χαρά χαμογελά η αγάπη. Η χαρά φέρνει μακροζωία και η χαρά είναι υγεία!

Από σήμερα λοιπόν έχετε κάθε λόγο να νιώθετε χαρούμενοι αλλά και αν ακόμα οι αντιστάσεις του εαυτού σας είναι μεγαλύτερες από την θέλησή σας για ζωή με την Μέθοδο Θήτα μπορούμε να επαναπρογραμματίσουμε τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις μας και να γίνουμε 100% συνειδητοί στην ευτυχία.

…. και να θυμάστε πάντα πως, αν στο τέλος δεν πάνε όλα καλά, τότε δεν ήρθε το τέλος!

 

Σύνταξη: Θεώνη Καράμπαλη, Πιστοποιημένη σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα

Like Theoni on Facebook & follow on Instagram

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Γκούτης

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Θεώνη Καράμπαλη

Είμαι η Θεώνη Καράμπαλη και είμαι πιστοποιημένη Σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα. Από πάντα πίστευα στην δύναμη του ανθρώπου και η ζωή με έφερε κάποια στιγμή αντιμέτωπη με την δική μου μέσω της δύναμης της αγάπης. Από τότε δεσμεύτηκα στον εαυτό μου αυτή μου την γνώση να την κάνω λειτούργημα! Ένα πουλί που κάθεται σε ένα δέντρο ποτέ δε φοβάται πως το κλαδί θα σπάσει, διότι η εμπιστοσύνη του δεν βρίσκεται στο κλαδί, αλλά στα φτερά του. ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!

Δείτε Επίσης

10 φράσεις γεμάτες αισιοδοξία που θα σου φτιάξουν τη μέρα

10 φράσεις γεμάτες αισιοδοξία που θα σου φτιάξουν τη μέρα

Μα καλά είναι όλα τόσο ρόδινα; Που είναι αυτή η φωτεινή πλευρά της ζωής για …

Οι 16 λέξεις που φέρνουν χαρά και διώχνουν το άγχος!

Οι 16 λέξεις που φέρνουν χαρά και διώχνουν το άγχος!

Σύμφωνα με τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό [NLP] οι λέξεις επηρεάζουν τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά. Ποιες …

Θετική ψυχολογία: Γίνεται και καλύτερα!

Θετική ψυχολογία: Γίνεται και καλύτερα!

Όλοι είμαστε εξοικειωμένοι- ίσως και περισσότερο από όσο θα θέλαμε- με τα αρνητικά συναισθήματα, όπως …

ΕΚΠΑ και Αιγινήτειο: Γραμμές βοήθειας μέσω τηλεφώνου και Skype για ψυχοκοινωνική υποστήριξη

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με την Α’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική στο …