Τετάρτη , 8 Ιουλίου 2020
Αρχική / Υγεία / 3η Ημερίδα με θέμα «Ολιστική – εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση στην Πολλαπλή Σκλήρυνση»

3η Ημερίδα με θέμα «Ολιστική – εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση στην Πολλαπλή Σκλήρυνση»

Pen

Το Σωματείο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου διοργανώνει την 3η Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Ολιστική – εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση στην Πολλαπλή Σκλήρυνση» και προσκαλεί όλους τους ασθενείς και τους συγγενείς αυτών να παρευρεθούν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στο αμφιθέατρο «Γιάννης Καράλης» του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Μιχάλειο Κτήριο – Μιχάλων 8.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χίος, 15/11/2019

ΘΕΜΑ: Ενημερωτική Ημερίδα «Ολιστική – εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση στην Πολλαπλή Σκλήρυνση».

Το Σωματείο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου ευχαρίστως ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 διοργανώνει υπό την Αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Ολιστική – εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση στην Πολλαπλή Σκλήρυνση».

Η εν λόγω Ημερίδα είναι η τρίτη, που διοργανώνει το Σωματείο ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου στα τρία τελευταία χρόνια, με σκοπό την ενημέρωση και υποστήριξη των ασθενών σε όλο το φάσμα των αναγκών τους καθώς και την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για την ασθένεια.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο «Γιάννης Καράλης» του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Μιχάλειο Κτήριο – Μιχάλων 8, με ώρα προσέλευσης 10:30 π.μ.

Η ώρα έναρξης των ομιλητών είναι στις 11:00 με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Σωματείου, Κο Κλουμάση Σταμάτιο.
Στην συνέχεια και ώρα 11:10, ο Φυσίατρος Κος Τσιβγούλης Αθανάσιος θα παρουσιάσει το θέμα «Ο ρόλος του Φυσίατρου στην Πολλαπλή Σκλήρυνση».

Στις 11:30 ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Κος Κουμπής Χρυσοβαλλάντης θα παρουσιάσει το θέμα «Σκλήρυνση κατά πλάκας και σεξουαλικότητα».

Στις 11:50 ο Ουρολόγος Κος Λαψίδης Νικόλαος θα παρουσιάσει το θέμα «Πολλαπλή Σκλήρυνση ‘’Παρέμβαση του Ουρολόγου’’».

Στις 12:10 ο Νευρολόγος Κος Μπαλαμούτσος Γεώργιος θα παρουσιάσει το θέμα «Νεότερα δεδομένα στην εξατομικευμένη θεραπεία της Πολλαπλής Σκλήρυνσης».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο προσκεκλημένος δρομέας μεγάλων αποστάσεων, Χριστόφορος Μερούσης και Μέλη του Συλλόγου «Ποδηλάτες Χίου» θα μεταφέρουν την εμπειρία τους οδηγώντας το «ποδήλατο αγώνων ζωής».

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 6973532792, email:swmateioatomwn@sklirinsikataplakasxiou.gr Σελίδα FB: @Swmateiopollaplissklirinsisxiou

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος, Κλουμάσης Σταμάτης

 

Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Nancy Avramopoulou
Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Κοροναϊος : Παρουσία του Μητσοτάκη παρελήφθησαν 13,5 εκ. μάσκες από την Κίνα – Δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση

Κορωνοϊος: Παρουσία του Μητσοτάκη παρελήφθησαν 13,5 εκ. μάσκες από την Κίνα – Δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ολοκληρώθηκε η παραλαβή υγειονομικού υλικού από την Κίνα έπειτα από …