Αιγόκερως με Καρκίνο: Ένας δεσμός ταραχώδης με πολλές θύελλες…

PenΑυτή η σχέση μπορεί να θεωρηθεί τοξική λόγω των πολυάριθμων διαφορών που υπάρχουν μεταξύ τους. Έχεις από την μία τον Καρκίνο που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και συναισθηματικός και από την άλλη έχεις τον Αιγόκερω που είναι προσγειωμένος και έχει μια ώριμη και σοβαρή παρουσία. Το ερώτημα είναι: Μπορούν αυτοί οι δύο να μονιάσουν ή θα επικρατεί πάντοτε μια συναισθηματική μάχη;

Αιγόκερως με Καρκίνο στην σχέση

Ο Αιγόκερως ανήκει στα Ζώδια της Γης, συνεπώς διαθέτει συναισθηματική ωριμότητα, συντηρητικότητα και βάζει πάντοτε ψηλά τις προσδοκίες του, αλλά και τον πήχη σε οποιοδήποτε τομέα είτε οικονομικό είτε επαγγελματικό είτε συναισθηματικό. Για εκείνον, όλα είναι ένας στόχος που πρέπει να έρθει εις πέρας και εννοείται πως δεν έχει χρόνο για πολλούς συναισθηματισμούς.

Ο Καρκίνος ανήκει στα Ζώδια του Νερού και διακρίνεται από ευαισθησία, τρυφερότητα και φιλευσπλαχν. Αγαπά τις παραδοσιακές αξίες, οπότε μπορούμε να πούμε ότι διαθέτει μια δόση συντηρητικότητας.

Σαν ζεύγος, σίγουρα θα έχει διαφωνίες, διότι ο Αιγόκερως δεν είναι και τόσο ρομαντικός όσο ο Καρκίνος θα ήθελε να είναι, αλλά σε αυτή την περίπτωση ο Καρκίνος μας προσαρμόζεται.

Στην αρχή, υπάρχει μια έλξη ιδιαίτερα από τον Αιγόκερω όταν ακούει τις συντηρητικές απόψεις του Καρκίνου σε μια συζήτηση. Ο Καρκίνος έλκεται από την «κρύα» θα λέγαμε προσωπικότητα που βγάζει ο Αιγόκερως στην αρχή και σαγηνεύεται από το ισχυρό παρουσιαστικό που βγάζει προς τα έξω.

Οι διαφωνίες… ποικίλες. Ο έρωτας, όμως, θα παραμείνει και αυτό λόγω του Καρκίνου που κυνηγά τον Αιγόκερω (κάτι που λατρεύει). Η σχέση αυτή θεωρείται θυελλώδης, αλλά και τοξική, διότι έχουν και οι δύο διαφορετική άποψη για την αγάπη και όταν ο Αιγόκερως ασχολείται πολύ με την δουλειά του, ο Καρκίνος «μπριζώνει….»

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Καρκίνο στο σεξ;

Σε αυτό το κομμάτι, παραδόξως, τα βρίσκουν και συμμετέχουν ενεργά και οι δύο (όχι μην σε εκπλήσσει καθόλου για τον Καρκίνο, άμα θέλει αυτός γίνεται ατακτούλης!). Ο Αιγόκερως πάντοτε στο σεξ είναι αποδοτικός 100% και θέλει να ικανοποιεί τον παρτενέρ του σε μεγάλο βαθμό. Ο Καρκίνος ακολουθεί τα χνάρια του Αιγόκερου σε αυτήν την περίπτωση και είναι πολύ αποδοτικός παρτενέρ. Υπάρχει εναλλαγή, συντηρητικότητα (πόσες φορές θα πούμε αυτή λέξη) σε έναν βαθμό εννοείται, αλλά δεν είναι μονότονοι οι ρυθμοί και αυτό είναι σίγουρο.

Αιγόκερως με Καρκίνο στον γάμο!

Στον γάμο τα βρίσκουν απολύτως, εφόσον είναι και οι δύο προορισμένοι για κάτι πιο σοβαρό και είναι και οι δύο ιδιαίτερα ικανοί για να κρατήσουν ένα σπίτι. Ο Καρκίνος καταλαβαίνετε ότι είναι γεννημένος για να δημιουργήσει οικογένεια και να κρατήσει ένα σπίτι. Εφαρμόζει τις συντηρητικές (πάλι την είπα τούτη τη λέξη) απόψεις του και δημιουργεί μια πολύ οικεία και παραδοσιακή ατμόσφαιρα στο σπιτικό του.

Ο Αιγόκερως πνίγεται στην δουλειά (μην ανησυχείτε το λατρεύει) και προσπαθεί να κρατάει το σπίτι οργανωμένο, με σειρά και τάξη και όλα αυτά μαζί με τον Καρκίνο. Σαν ομάδα (έτσι το βλέπει ο Αιγόκερως) λειτουργούν αποδοτικά και με επιτυχία.

Πώς είναι σαν γονείς αυτά τα 2 ζώδια;

Σαν γονείς αυτοί οι δύο είναι φτιαγμένοι για να καθοδηγούν τα παιδιά τους με σοφία και θα λέγαμε πως είναι πολύ επιτυχημένοι στο κομμάτι αυτό. Ένας γονιός Αιγόκερως είναι λίγο τσιγκούνης αλλά είναι «on a budget», τι να κάνει ο καψερός έχει λογαριασμούς να πληρώσει… Ένα είναι, όμως, σίγουρο… πως κάθε μέρα τα παιδιά του παίρνουν και ένα μάθημα είτε πηγαίνοντας σε μουσεία είτε μαθαίνοντας πολύτιμα πράγματα (για φόρους και λογαριασμούς… κλασικός Αιγόκερως).

Ο Καρκίνος είναι ο κλασσικός, υπερπροστατευτικός, ευαίσθητος γονέας που ανησυχεί για το παιδί του ασταμάτητα, όμως, φροντίζει όσο μπορεί για να μην του λείψει τίποτα (και λεφτά, γιατί ο Αιγόκερως δεν είναι και ανοιχτοχέρης).

Τέλος, σαν οικογένεια είναι επιτυχημένη, λειτουργική έχοντας τάξη, ασφάλεια και σειρά.

 

Σύνταξη:  Μαρίλια Λιαποπούλου

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Γκούτης

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Μαρίλια Λιαποπούλου

Είμαι η Μαρίλια Λιαποπούλου και λατρεύω να ασχολούμαι με τα ζώδια. Αγαπώ τα ταξίδια και οτιδήποτε vintage . Έμπνευσή μου; Τα συναισθήματά μου!

Δείτε Επίσης

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Verified by ExactMetrics