Καρκίνος με δίδυμο: Όταν η τρυφερότητα συναντά την πνευματικότητα

Καρκίνος με δίδυμο: Όταν η τρυφερότητα συναντά την πνευματικότητα

PenΟ Καρκίνος με τον δίδυμο στην αρχή φαντάζουν αταίριαστοι και όχι αδίκως, διότι πως γίνεται να μονιάσει το Νερό με τον Αέρα; Ένα είναι σίγουρο, το ζευγάρι αυτό περνάει από πολλά θυελλώδη κύματα.

Καρκίνος με δίδυμο στην σχέση:

Αρχικά, είναι και οι δύο εξίσου διαφορετικοί αλλά και μοναδικοί, έχουν αρκετά διαφορετικές προτιμήσεις. Ο Καρκίνος ανήκει στα Ζώδια του Νερού, συνεπώς διακρίνεται από ευαισθησία και τρυφερότητα. Από την άλλη ο Δίδυμος ανήκει στα Ζώδια του Αέρα και διακρίνεται από αυθορμητισμό, ανεξαρτησία και κοινωνικότητα. Επιπλέον, όσον αφορά τον Δίδυμο προτιμά να επικεντρώνεται στην κοινωνική του ζωή, αλλά και στο πώς να ζήσει τη ζωή του ελεύθερα και γεμάτη περιπέτειες.

Ένας Καρκίνος προτιμά το συναίσθημα και επικεντρώνεται στην ερωτική του ζωή που του είναι απαραίτητη διότι ένας Καρκίνος χρειάζεται πάντα κάποιον δίπλα του που να τον κάνει να νιώθει ξεχωριστά και αν μη τι άλλο παραμερίζει την κοινωνική του ζωή άπαξ και βρει ένα ταίρι. Συνεπώς, αυτοί οι δύο είναι ασύμβατοι….; Η απάντηση είναι πως δεν ταιριάζουν απόλυτα όμως ανακαλύπτουν πολλά κοινά στην πορεία της σχέσης τους. Αρχικά και οι δύο είναι ζώδια που προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε κατάσταση, έτσι λοιπόν στη σχέση τους θα αποδέχονται ο ένας τα αρνητικά του άλλου.

Επιπρόσθετα, ένας Δίδυμος μπορεί να γίνει αρκετά τρυφερός όταν θέλει και μπορεί να προσφέρει ασφάλεια και προστασία στον Καρκίνο. Ο Καρκίνος με τον καιρό θα γίνει πιο δεκτικός με την ανεξαρτησία του Διδύμου. Ένας Δίδυμος δε θέλει πίεση ή περιορισμούς και ζήλιες (καλά λίγες τις θέλει). Εννοείται πως ο Καρκίνος δεν θα μπορεί πάντα να τον ακολουθήσει και δυστυχώς πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Δίδυμος έχει πολλαπλές προσωπικότητες και είναι αρκετά απρόβλεπτος έτσι είναι δύσκολη η εμπιστοσύνη του Καρκίνου.

Από την άλλη, ο Καρκίνος γίνεται καταπιεστικός και ζηλιάρης…

Γίνεται υπερβολικός και πολύ ευαίσθητος με την αστάθεια του Διδύμου. Όσο πιο πιεστικός γίνεται ο Καρκίνος τόσο πιο απρόβλεπτος γίνεται ο Διδυμάκος μας και η απιστία είναι πολύ πιθανή σε αυτή την περίπτωση. Ο Καρκίνος από την άλλη για να απιστήσει είναι τόσο απίθανο όσο να δούμε έναν κομήτη, διότι έχει δεθεί απόλυτα και δίνεται εξ ολοκλήρου από την αρχή ο Δίδυμος, όμως, δεν δένεται ποτέ με κανέναν, ακόμα και αν δείξει συναίσθημα. Κατά βάθος, όμως, και ο ίδιος χρειάζεται αγάπη και προσοχή και όλα αυτά του τα δίνει ο Καρκίνος. Αυτή η σχέση είναι αρκετά θυελλώδης και απρόβλεπτη, όμως, όσα κύματα και να περάσουν πάλι θα είναι μαζί.

Καρκίνος με δίδυμο σεξ στο σεξ

Αυτοί οι δύο είναι απόλυτα συμβατοί και ξέρω πως σας φαίνεται απίστευτο, αλλά και όμως είναι αληθινό. Ο Δίδυμος εισάγει τον Καρκίνο στην πολυπλοκότητα και στο παιχνίδι και εννοείται πως είναι δεκτικός με όλα αυτά, διότι θέλει να ικανοποιήσει απόλυτα τον Δίδυμο. Ο Καρκίνος εισάγει τον Δίδυμο στον έρωτα και στο συναίσθημα κάτι που ο Δίδυμος δεν υποστηρίζει τόσο και προτιμά την εναλλαγή. Ένας Δίδυμος έλκεται από την εξυπνάδα και τον εκλεπτυσμό. Ο Καρκίνος τα διαθέτει όλα αυτά και επιπλέον διαθέτει μυστικισμό, κάτι που εξιτάρει απίστευτα τον Δίδυμο. Ο Καρκίνος από την την άλλη έλκεται από το σοβαροφανές παρουσιαστικό, αλλά και από το «κακό αγόρι» και παραδόξως ο Δίδυμος μπορεί να γίνει και τα δύο! Μαζί λειτουργούν ως δάσκαλοι στο σεξ και ανακαλύπτουν μαζί τις διάφορες πτυχές του έρωτα.

Καρκίνος με δίδυμο γάμος

Ωχ! Άκουσε ο Δίδυμος γάμο και έφυγε για την Μαδαγασκάρη. Ο Καρκίνος τον πίεσε από τον πρώτο μήνα της σχέσης τους για γάμους και παιδιά και πως δεν αυτοκτόνησε ο άνθρωπος να λέτε… Για να κάνει πρόταση γάμου ο Δίδυμος ή κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε ή που σοβαρεύτηκε και έβαλε μυαλό (ποτέ!). Να αναφέρουμε ότι το «να ζήσετε» στον γάμο δεν θα τηρηθεί και βλέπω τον Δίδυμο με το πιστόλι στον κρόταφο, θα μου πείτε «γιατί;» Διότι, ο Δίδυμος δεν αλλάζει χαρακτήρα και η ανεξαρτησία του πάντα θα έχει προτεραιότητα. Από την άλλη μόλις περαστεί η κουλούρα στον Καρκίνο γίνεται αυτόματα νοικοκυρά/ης και δεν υπάρχουν ανεξαρτησίες, έξοδοι και τα συναφή, διότι Δίδυμε θα σε κυνηγάει με τον πλάστη την ώρα που ανοίγει φύλλο (κλασσικός Καρκίνος).

Ως γονείς!

Ο Δίδυμος ενθαρρύνει την ανεξαρτησία στα παιδιά του και ο Καρκίνος είναι ο γονιός που αφήνει 57 κλήσεις στο τηλέφωνο για να ρωτήσει τα παιδιά του τι θα φάνε. Πέραν αυτού, θα κάνουν πολλά ταξίδια (θα δεχτεί και ο Καρκίνος) και η ζωή τους θα είναι μια συνεχής περιπέτεια (έτσι τουλάχιστον θα το ήθελε ο Δίδυμος) ενώ ο Καρκίνος μας λατρεύει να ακούει τις φωνές των παιδιών στο σπίτι και λατρεύει να προσφέρει και να βοηθάει οπότε τον χρειάζονται. Μπορεί σαν άτομα να είναι διαφορετικά, όμως, οι θύελλες περνούν και η αγάπη κυριαρχεί στο τέλος…

 

Σύνταξη: Μαρίλια Λιαποπούλου

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Γκούτης

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Μαρίλια Λιαποπούλου

Είμαι η Μαρίλια Λιαποπούλου και λατρεύω να ασχολούμαι με τα ζώδια. Αγαπώ τα ταξίδια και οτιδήποτε vintage . Έμπνευσή μου; Τα συναισθήματά μου!

Δείτε Επίσης

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Verified by ExactMetrics