Δευτέρα , 25 Ιανουαρίου 2021
Αρχική / Αφιερώματα / 2 χρόνια Nancy’s Blog: Χρόνια πολλά στο πιο ερωτευμένο site!
2 χρόνια Nancy's Blog: Χρόνια πολλά στο πιο ερωτευμένο site!

2 χρόνια Nancy’s Blog: Χρόνια πολλά στο πιο ερωτευμένο site!

PenΔύο χρόνια Nancy’s Blog! 2 χρόνια που τα είχαν ΟΛΑ! Πολλή δουλειά, πολλές συνεργασίες, τεράστια ανταπόκριση από τους αναγνώστες, αγωνία, χαρά, στρες, απογοήτευση και ξανά από την αρχή!

Όλες αυτές οι συναισθηματικές καταστάσεις περιγράφουν τα δύο τελευταία χρόνια της ζωής μου, παρέα με τους bloggers μου! Τους νυν και τους πρώην. Όλες οι σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους και τελειώνουν. Προσωπικά αναζητώ πάντα αυτή τη μία που θα παραμείνει, όταν φύγει ο πρώτος ενθουσιασμός.

Ευχαριστώ όλους όσους αποτέλεσαν κομμάτι της επιτυχίας του Nancy’s Blog!

Ήταν νύχτα, η αγωνία στο ζενίθ της και ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα… Ένα όνειρό μου θα γινόταν πραγματικότητα. Και έγινε, έχοντας στο πλευρό μου τους γονείς μου, 2 αγαπημένες ξαδέρφες μου και ένα μπουκάλι κρασί για να γιορτάσουμε την νέα αρχή! Μια αρχή που κανένα εμπόδιο δεν μπόρεσε να την σταματήσει.

Καμία σκλήρυνση κατά πλάκας, καμία υπερκόπωση, κανένας άνθρωπος δεν ήταν ικανός να με εμποδίσει να συνεχίσω να προσπαθώ και να είμαι εδώ και να σου γράφω.

Γιατί τελικά η προσπάθεια, όντως μετράει!

Τίποτα δεν είναι εύκολο. Τίποτα δεν χαρίζεται και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μόνο προσπαθείς για το καλύτερο αποτέλεσμα και στην διαδρομή συλλέγεις εμπειρίες, γνώσεις, παθήματα- μαθήματα και όλα αυτά σε κάνουν πιο έτοιμο, πιο δραστήριο, πιο σίγουρο για τον εαυτό σου.

2 χρόνια που δεν περιγράφονται με λόγια…

Είναι συγκινητικό να βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει, ο κόσμος να το αγαπά και η ανθρωπιά τελικά να είναι αυτή που υπερισχύει.

Όραμά μου μέσα από το Nancy’s Blog ήταν και είναι να μιλήσω με απλά λόγια για κάθε κοινωνικό ζήτημα που απασχολεί σχεδόν όλους μας. Να δώσω δύναμη στον αναγνώστη που με διαβάζει και συγχρόνως τον ταλαιπωρεί ένα πρόβλημα υγείας, να μην νιώθει ότι το πρόβλημά του είναι το μοναδικό. Να δώσω θάρρος σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Να δώσω φωνή σε όποιον έχει να πει κάτι που κρίνει ότι μπορεί να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του.

  • Και ναι, πολλά από τα παραπάνω επιτεύχθηκαν και είμαι χαρούμενη για αυτό!

Πολλοί αναγνώστες ήρθαν σε επικοινωνία μαζί μου για να μου πουν ότι:

Ευχαριστώ από καρδιάς τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες του Nancy’s Blog για κάθε πολύτιμο δευτερόλεπτο που αφιερώσατε αυτά τα 2 χρόνια για να διαβάσετε και να μοιραστείτε ένα ή και περισσότερα άρθρα.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου και για την κατάθεση ψυχής που κάνουν σε κάθε τους άρθρο!

Προσωπικές ευχαριστίες στις ομάδες του Facebook που στήριξαν τα άρθρα του Nancy’s Blog!

Η αποδοχή των άρθρων μας στις σελίδες σας, έκανε το Nancy’s Bog να «πέσει» από επισκεψιμότητα 4 φόρες στα 2 χρόνια που βρίσκεται online!!!

2 χρόνια που δεν ένιωσα ποτέ μόνη!

Δύο μοναδικά χρόνια που με έκαναν να αγαπήσω τον εαυτό μου λίγο παραπάνω, να μου πω ένα μπράβο για όσα έχω καταφέρει για να μπορώ να συνεχίσω και για τα επόμενα δύο και πάει λέγοντας.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους γονείς μου που ήταν και είναι πάντοτε δίπλα μου. Είναι αυτοί που μου στάθηκαν στα όμορφα και στα δύσκολα. Είναι οι μοναδικοί που δεν μέτρησαν την επιτυχία μου με βάση τα χρήματα αλλά με γνώμονα την δημιουργικότητα και τη χαρά που διέκριναν στο παιδί τους.

2 χρόνια σαν ψέμα, αλλά ευτυχώς είναι πραγματικότητα!

Είχα πολλούς λόγους να ονειρεύομαι ακόμα και σήμερα τη δημιουργία ενός μοναδικού κοινωνικού site. Είχα, όμως, και άλλους τόσους  λόγους για να περάσω στην δράση και να το κάνω πραγματικότητα!

Είμαι περήφανη τούτη τη στιγμή που σου γράφω για το «παιδί μου, το Nancy’s Blogτο site που μιλάει απευθείας στην ανθρώπινη ψυχή και που κλείνει 2 χρόνια διαδικτυακής παρουσίας! 

Χρόνια πολλά Nancy’s Blog!

Χρόνια πολλά σε όλους όσους το κρατούν ζωντανό και ενημερωμένο.

Χρόνια μας πολλά γεμάτα έμπνευση, ειλικρίνεια και πρόοδο!

14/2/2018 – 14/02/2020

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Nancy Avramopoulou
Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

5+1 εργαλεία μιας άλλης εποχής που χάθηκαν στο πέρασμα του χρόνου!

5+1 εργαλεία μιας άλλης εποχής που χάθηκαν στο πέρασμα του χρόνου!

Εργαλεία μιας άλλης εποχής που «θάφτηκαν» με το πέρασμα του χρόνου! Μιας εποχής που όσοι …

ζητω το οχι

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940, ζήτω το Έθνος, ζήτω το «ΟΧΙ»!

Η 28η Οκτωβρίου 1940, είναι μια μεγάλη ημέρα για την ιστορία της Ελλάδας. Αυτή η …

Η αγκαλιά της Πλατυτέρας των Ουρανών μετατρέπει την λύπη σε χαρά!

Η αγκαλιά της Πλατυτέρας των Ουρανών μετατρέπει την λύπη σε χαρά!

Υπάρχει στον κόσμο πολλή θλίψη, άγχος, αδιέξοδα, αγώνες! Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν… ως …

17 Σεπτεμβρίου: Εορτή Αγίας Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδας και Αγάπης

17 Σεπτεμβρίου: Εορτή Αγίας Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδας και Αγάπης

Η Αγία Σοφία και οι τρεις θυγατέρες της Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη μαρτύρησαν στα χρόνια …