Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Ο χαρακτήρας των ανθρώπων αποκαλύπτεται.

Οι εποχές αλλάζουν και ο χαρακτήρας των ανθρώπων αποκαλύπτεται!

Pen Μου αρέσουν οι ειλικρινείς άνθρωποι που τολμούν να πουν ευθέως την άποψή τους, αλλά δεν χάνουν την ευγένειά τους. Η αγένεια μου προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα και θυμώνω. Ο θυμός είναι μια συναισθηματική κατάσταση την οποία απεχθάνομαι. Ο χαρακτήρας του ανθρώπου φανερώνει την πραγματική ταυτότητά του.

Σιχαίνομαι τους δήθεν ανθρώπους, απεχθάνομαι τα ψεύτικα χαμόγελα και φεύγω χιλιόμετρα μακριά από τους τοξικούς ανθρώπους. Δυστυχώς η κακία των ανθρώπων πολλαπλασιάζεται, όσο οι συνθήκες της ζωής τους δεν ανταποκρίνονται στα όνειρά τους.

Η οικονομική κρίση έφερε ένα καλό και συνάμα κακό στην επιφάνεια της καθημερινότητας. Ξανασυστηθήκαμε όλοι από την αρχή, καθώς έπεσαν οι μάσκες- τα προσωπεία που πολλοί φορούσαν μέχρι τα χρόνια της οικονομικής ευμάρειας και του θεαθήναι.

Τώρα που τα λεφτά λιγόστεψαν δραματικά, τα νεύρα φανέρωσαν τον πραγματικό χαρακτήρα των ανθρώπων. Πλέον, τα χαρακτηριστικά των προσώπων κάνουν μπαμ από μακριά, κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί.

Αναγνωρίζεις πιο εύκολα τον κακό, από τον καλοσυνάτο άνθρωπο.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Γιατί τα αγριεμένα πρόσωπα δεν μπορούν να χαλαρώσουν ούτε για 1 δευτερόλεπτο την έκφρασή τους καθώς είναι μέσα στη μιζέρια, την μαυρίλα και την κακία. Έτσι, βλέπεις παρακάτω ένα ήρεμο πρόσωπο και χωρίς δεύτερη σκέψη το ξεχωρίζεις από τα υπόλοιπα αγριεμένα θηρία.

Υπάρχουν ακόμα, κάποιοι που δεν τους έχει αγγίξει η οικονομική κρίση της Ελλάδας και έτσι μπορούν να μιλούν και να κινούνται διαφορετικά από τους υπόλοιπους. Αλλά ακόμα κι αυτούς τους ανθρώπους, τους αντιλαμβάνεσαι από μακριά, γιατί βγάζουν μια έπαρση. Σου μιλάνε με το ύφος τους, με τη στάση του σώματός τους. Προσπαθούν να το παίξουν παραπάνω άνετοι απ’ όσο είναι στην πραγματικότητα!

Θα μου πεις είσαι με τα καλά σου; Φταίνε κάποιοι που είχαν την ικανότητα ή τη μαγκιά να παραμείνουν πλούσιοι;

Όχι δεν τους κατηγορεί κανείς επειδή έχουν χρήματα, αλλά γιατί βλέπουν γύρω τους τον πόνο και τη δυστυχία και η έπαρση ακόμα να τους φύγει. Βλέπουν τον γείτονα να πεινάει κι ένα κομμάτι ψωμί δεν του δίνουν.

Αυτή την δηθενιά του και καλά κλασσάτου ονόματος που μπαίνει σε ένα μαγαζί και το κοιτάνε όλοι με θαυμασμό… δεν την αντέχω.

Τα πλούτη μπορούν να δείξουν πόσο άνθρωπος ή απάνθρωπος είσαι.

  • Η φτώχεια μπορεί να σου δείξει αν είσαι ικανός ή ανίκανος να επιβιώσεις μέσα στο χάος.

Η μιζέρια, η αδικία και το μίσος μπορούν να σου διδάξουν μόνο ένα πράγμα. Ότι έχεις χάσει το νόημα της ζωής σου και καλό είναι να αναθεωρήσεις και να ψάξεις να το βρεις.

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like Nancy’s Blog

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: 4η Ενημερωτική Ημερίδα ΣαμΣΚΠ Χίου [Βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα Ενημέρωσης για την σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου που διοργάνωσε …

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Έντρομη η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από ένα οργισμένο πλήθος προσπαθεί να μπει στο …

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Γείτονας περιέγραψε τι συνέβη στον σύντομο χρόνο της αποχώρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου Μέσα στο σπίτι …

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πληροφορίες αναφέρουν πως αναχώρησαν από την Πάτρα γύρω στις 5.30 και αναμένονται στην Αθήνα τις …