Σάββατο , 19 Σεπτεμβρίου 2020
Αρχική / Σχέσεις / Τι είναι άραγε η αγάπη; Η πιο δύσκολη ερώτηση από όλες
Τί είναι η αγάπη;

Τι είναι άραγε η αγάπη; Η πιο δύσκολη ερώτηση από όλες

PenΑγάπη, ένα υπέροχο συναίσθημα, μία λέξη με διαφορετική σημασία, ανάλογα πώς την αντιλαμβάνεται ο καθένας. Υπάρχουν πολλά είδη αγάπης ανάλογα με το πρόσωπο που απευθυνόμαστε και θέλουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα που νιώθουμε για αυτό.

Αγαπώ σημαίνει…

Αν ζητούσαμε να συμπληρωθεί η συγκεκριμένη φράση, οι απαντήσεις που θα λαμβάναμε θα ήταν πολλές και διαφορετικές. Το σίγουρο είναι ότι όλες οι απαντήσεις θα έκαναν λόγο για ένα τρυφερό και όμορφο συναίσθημα που σε κάνει να νιώθεις όμορφα, που σε βοηθά να «δραπετεύεις» από τις δυσκολίες που σε γεμίζει η καθημερινότητα, που σου δίνει «φτερά να πετάξεις» όλο και πιο. Υπάρχουν δυστυχώς και οι στιγμές που νιώθεις τον πόνο και τη μελαγχολία να συντροφεύουν τη ζωή σου και το δάκρυ να κυλά στο μάγουλο..

Γιατί έτσι είναι η αγάπη, μία πανδαισία χρωμάτων κ ένα σύνολο όμορφων ή δυσάρεστων συναισθημάτων.

Αγάπη, μία λέξη που τραγουδήθηκε όσο καμία άλλη, που ζωγραφίστηκε και μεταμορφώθηκε με την μορφή που της ταίριαζε στο δημιούργημα κάποιου καλλιτέχνη, που άλλαξε διάφορους ρόλους όταν άναψαν τα φώτα κάποιας θεατρικής παράστασης. Μία λέξη που εκφράστηκε με την εικόνα μιας καρδιάς και συνοδεύτηκε από όλα τα συναισθήματα.

Λύπη, χαρά, ευτυχία, πόνος θα παρελάσουν κάθε φορά προς τιμή της. Αλήθεια, πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να αφιερώσουμε λίγα λεπτά καταθέτοντας τη νοερή προσωπική μας άποψη στην ερώτηση:

Τι είναι άραγε η αγάπη;

 

Σύνταξη: Μαρία Μαυρουδή

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Γκούτης

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Μαρία Μαυρουδή

Avatar
Ονομάζομαι Μαυρουδή Μαρία. Μένω στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης και είμαι εκπαιδευτικός. Η γραφή είναι για μένα ένας τρόπος απόδρασης από την καθημερινότητα.

Δείτε Επίσης

Να μάθεις να φεύγεις από τους τοξικούς ανθρώπους!

Μάθε να φεύγεις μακριά από τους τοξικούς ανθρώπους!

Να μάθεις να φεύγεις από τους τοξικούς ανθρώπους! Να μάθεις να απομακρύνεσαι, να φεύγεις μακριά! …