Συγκλονίζει ο Τάσος Ξιαρχό: Με βίασε στα 6 μου και οι γονείς μου δεν με βοήθησαν

Τάσος Ξιαρχό: Με βίασε στα 6 μου και οι γονείς μου δεν με βοήθησαν

Pen Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (24/2) ο Τάσος Ξιαρχό. Καλεσμένος στο The 2Night Show μίλησε για τον βιασμό που βίωσε σε μικρή ηλικία αλλά και για την αδιάφορη στάση που κράτησαν οι γονείς του προς τον ίδιο.

«Έχω μια ανάμνηση από την παλιά μου γειτονιά. Περνώντας από ένα χωράφι μου ήρθε μια σφαλιάρα με μια σκηνή, που αργότερα έγιναν τρεις με ένα αγόρι κοντά στην ενηλικίωση. Με βίασε, ήταν της γειτονιάς. Εκεί είχε μόνο λίγα σπίτια και χωράφια» είπε ο Τάσος Ξιαρχό. «Πριν από λίγες ημέρες με όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν στην τηλεόραση και σκαλίζοντας το παρελθόν, μου ήρθαν κι άλλα πράγματα, όπως ότι μου έκλεινε το στόμα για να μην ακουστώ» πρόσθεσε.

Και συνέχισε:

«Ποτέ δεν με βοήθησαν οι γονείς μου ή να με σώσουν από κάτι άλλο. Η μητέρα μου είχε την ανάγκη της επιβίωσης να μην φάει ξύλο κι ο μπαμπάς μου ήταν εθισμένος στο ποτό. Στην ηλικία των 6 δεν καταλαβαίνεις αυτό το συναίσθημα επαφής που σου συνέβη… Οι γονείς μου το έμαθαν όταν το είπα δημόσια, ποτέ δεν με ρωτούσαν αν είμαι καλά… Πάντα το γυρνώ στην πλάκα για να εκμηδενίσω μία κατάσταση. Οι γονείς γενικά δεν ρωτούν αν τα παιδιά τους είναι καλά. Να ρωτήσεις στο ουδέτερο, στο άκυρο;»

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο ΕΔΩ:

 

Πηγή: newsit.gr

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Ποια είναι η Πατρινή διαιτήτρια ποδοσφαίρου που έλαβε μέρος σε πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων διαιτητών της UEFA; (Συνέντευξη)

Ποια είναι η Πατρινή διαιτήτρια ποδοσφαίρου που έλαβε μέρος σε πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων διαιτητών της UEFA; (Συνέντευξη)

Η Ελένη Αβραμοπούλου είναι 26 ετών και ασχολείται για περισσότερα από 6 χρόνια με ένα …

Π. Καναβού για υπόθεση Πάτρας: «Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση» [Συνέντευξη]

Η κα Παρασκευή Καναβού είναι 22 ετών και σπουδάζει Ρωσική φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό …

Ελένη Κρεματσιώτη: «Μία φορά φονιάς, για πάντα φονιάς.» [Συνέντευξη]

Ελένη Κρεμαστιώτη: «Μία φορά φονιάς, για πάντα φονιάς» [Συνέντευξη]

Το Μάιο του 2019, η 24χρόνη Ερατώ Μανωλακέλλη δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της, την …

Puck Redflix: Ο πεπειραμένος μουσικός καλλιτέχνης του Youtube αποκλειστικά στο Nancy’s Blog

Ο Puck Redflix, κατά κόσμο Σταμάτης Βαλλίνδρας, δραστηριοποιείται στο χώρο του YouTube εδώ και 10 …

Verified by ExactMetrics