Τετάρτη , 8 Δεκεμβρίου 2021
Αρχική / Κοινωνικά / Νέο έτος- μία νέα αρχή στη ζωή σου- Δες πόσο εύκολα μπορεί να γίνει!
Νέοι στόχοι για το 2020

Νέο έτος- μία νέα αρχή στη ζωή σου- Δες πόσο εύκολα μπορεί να γίνει!

PenΝέο έτος- μία νέα αρχή για τη ζωή σου. Μία ευκαιρία για να αφήσεις πίσω τα παλιά και να χαράξεις ένα νέο δρόμο. Πώς μπορεί να γίνει αυτό;

Το Νέο Έτος

Κάθε νέο έτος γιορτάζεται με εκδηλώσεις χαράς και αισιοδοξίας από όλο  τον κόσμο αλλά και από εσένα φυσικά. Με τον ερχομό του νέου έτους ελπίζεις σε κάτι καλύτερο- σε μία καλύτερη ζωή. Όλα αυτά που έζησες τον προηγούμενο χρόνο αποτελούν παρελθόν! Οι άνθρωποι που σε πλήγωσαν, οι λανθασμένες αποφάσεις που πήρες, οι απογοητεύσεις, η θλίψη και ο πόνος που ένιωσες, οι αποτυχημένες ανθρώπινες σχέσεις, τα οικονομικά προβλήματα, τα επαγγελματικά ακόμα και τα προβλήματα υγείας που σου εξάντλησαν τα ψυχικά αποθέματα. Τα συντρίμμια της προηγούμενης ζωής σου αποτελούν παρελθόν που πρέπει να ξεχάσεις. Ελπίζεις να ξαναχτίσεις τα όνειρά σου, να χαράξεις μία νέα πορεία.

Πόσο εύκολα μπορεί να γίνει αυτό;

Οι «Εχθροί του Παρελθόντος»

Με τον ερχομό του Νέου Έτους οι “Εχθροί του Παρελθόντος” μπορεί να σε ακολουθούν. «Πάρε τη ζωή στα χέρια σου», σβήσε τους από το νέο χάρτη που σχεδίασες. Ακόμα κι αν δεν μπορέσεις να λυτρωθείς εντελώς από αυτούς –  αγνόησέ τους, μην τους αφήνεις να σκοτεινιάσουν τη ζωή σου και την ψυχή σου.  Μπορεί να σε νίκησαν στο παρελθόν, αλλά δεν σε σκότωσαν. Εξάλλου, «ό,τι δε μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!»

Είναι εύκολο να μείνεις μακρυά από τους τοξικούς ανθρώπους;

Πανεύκολα! Γιατί ΕΣΥ είσαι πια ο «σκηνοθέτης» που θα προσλάβει τους πρωταγωνιστές στη νέα ταινία της ζωής σου. ΕΣΥ είσαι ο «συγγραφέας» που θα ξεκινήσει να γράφει στην πρώτη σελίδα τη νέα ιστορία της ζωής σου. ΕΣΥ είσαι ο «γιατρός» που θα θεραπεύσει τις πληγές της ψυχής σου. ΕΣΥ είσαι ο «δάσκαλος» που θα προσφέρει σημαντικά μαθήματα ζωής για το μέλλον. ΕΣΥ είσαι ο «δικαστής – κριτής» που θα καταδικάσει οτιδήποτε ή οποιονδήποτε σε έβλαψε.

Το μόνο εμπόδιο στην όλη προσπάθεια, ίσως, αποτελέσει το μυαλό σου… γι’ αυτό πάψε να είσαι δέσμιος του μυαλού σου και πάρε τη ζωή στα χέρια σου!

Πίστεψε στις δυνάμεις σου και δώσε μία νέα ευκαιρία στον εαυτό σου! ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!

 

Σύνταξη και Επιμέλεια:  Αναστασία Πάνου

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Αναστασία Πάνου

Είμαι εκπαιδευτικός - φιλόλογος με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή. Ταυτόχρονα διδάσκω και την αγγλική γλώσσα καθώς έχω επάρκεια και διδακτική πιστοποίηση. Η δίψα μου για μεταβίβαση γνώσεων, ιδεών και εμπειριών με οδήγησε - παράλληλα με το διδακτικό λειτούργημά μου- στην συγγραφή άρθρων με τα οποία εκφράζω τις σκέψεις μου, τις αγωνίες μου και μου δίνεται η ευκαιρία να μεταδώσω τις εμπειρίες μου, τα βιώματα, και τις γνώσεις μου σε όλους. Μέσα από το Nancy's Blog θα γνωριστούμε καλύτερα και θα ενωθούμε στο ταξίδι της ανταλλαγής των εμπειριών, των ιδεών, των σκέψεων και των απόψεων. Καλό μας ταξίδι!!

Δείτε Επίσης

Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα! [QUOTE]

Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, γιατί όπως υπάρχει το καλό, υπάρχει και …

Ελλάδα μου, πάλι σε καίνε οι άθλιοι. Ποιοι φθονούν την ομορφιά σου;

Ελλάδα μου, ακόμα ένα καλοκαίρι που σε καίνε οι άθλιοι. Κλαις για τα παιδιά σου …

Θρήνος: Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Τόλης Βοσκόπουλος: Φτωχότερο είναι από σήμερα το ελληνικό τραγούδι – Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 …

Ενδοοικογενειακή βία: Δε θα σου πω φύγε, θα σου πω σκέψου!

Ενδοοικογενειακή βία: Δε θα σου πω φύγε, θα σου πω σκέψου!

Η ενδοοικογενειακή βία, είναι ένα έντονο φαινόμενο της κοινωνίας μας, που δυστυχώς, δεν είναι λίγες …