Παρασκευή , 10 Ιουλίου 2020
Αρχική / Σχέσεις / Κατηγορίες ανθρώπων που δεν πρέπει να έχεις στη ζωή σου
Κατηγορίες ανθρώπων που δεν πρέπει να έχεις στη ζωή σου

Κατηγορίες ανθρώπων που δεν πρέπει να έχεις στη ζωή σου

PenΣίγουρα υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες ανθρώπων στο περιβάλλον μας που επηρεάζουν τη ζωή μας είτε θετικά είτε αρνητικά. Εμείς καλούμαστε να επιλέξουμε ποιους θέλουμε στη ζωή μας και ποιους όχι. Μάθε ποιές κατηγορίες ανθρώπων σε βλάπτουν χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι και απομάκρυνέ τους χωρίς δεύτερη σκέψη!

Άτομα με κακή ιδιοσυγκρασία

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ελέγχουν τα συναισθήματά τους. Επιτίθενται χωρίς λόγο, προβάλλουν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα πάνω σε εσάς και γενικά σας καθιστούν υπεύθυνους για όλη τη δυσφορία που επικρατεί. Το χειρότερο είναι πως η συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων δύσκολα μπορεί να βγει από τη ζωή κάποιου, γιατί σε κάνει να τους λυπάσαι.

Άτομα που κουτσομπολεύουν

Οι κουτσομπόληδες χαίρονται με τις ατυχίες των άλλων. Όλες έχουμε σχολιάσει έστω και μία φορά κάποιον γνωστό μας για κάτι που έκανε στην προσωπική ή στην επαγγελματική του ζωή. Οι  κουτσομπόληδες ασχολούνται μόνο με τις ατυχίες των άλλων, χωρίς να βλέπουν πόσο κακό κάνουν στην δική τους ζωή.

Άτομα που το παίζουν θύματα

Τα «θύματα» είναι δύσκολο να αναγνωριστούν εξ’ αρχής, γιατί σε κάνουν να ταυτίζεσαι και να συμπάσχεις με το πρόβλημά τους. Τα θύματα αποποιούνται κάθε προσωπική ευθύνη και δεν βλέπουν τις δύσκολες στιγμές ως ευκαιρίες να διδαχτούν κάτι καινούργιο και να εξελιχθούν ως άνθρωποι. Τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο, να τους λυπούνται και μισούν τις παρατηρήσεις.

Τους χειριστικούς ανθρώπους

Οι χειριστικοί άνθρωποι ρουφάνε τον χρόνο και την ενέργειά σας με την ιδιότητα του «φίλου». Είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσετε, γιατί είναι φίλοι και οι φίλοι σας και δεν πιστεύετε ότι μπορούν να σας βλάψουν. Πάντα θέλουν κάτι από εσάς.

Τους επικριτικούς επικριτικούς

Το αγαπημένο χόμπι των επικριτικών ανθρώπων είναι να σου λένε ακριβώς τι είναι ωραίο και τι όχι, χωρίς να υπολογίζουν τον χαρακτήρα του άλλου. Σας αρέσει η μαγειρική; Θα σας πουν καημένες νοικοκυρές. Γενικά δεν πρόκειται να τους αρέσει τίποτα από αυτά που έχετε επιλέξει κι αυτό γιατί τους αρέσει να ανεβαίνουν ταπεινώνοντας τους γύρω τους.

Σύνταξη & Επιμέλεια: Δήμητρα Γραμμένου

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Δήμητρα Γραμμένου

Δήμητρα Γραμμένου
Είμαι η Δήμητρα και έχω σπουδάσει μηχανικός υλικών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Είμαι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού. Η γραφή για μένα είναι δημιουργία. Μια μορφή τέχνης. Όνειρό μου είναι να γίνω συγγραφέας.

Δείτε Επίσης

Μήπως η καραντίνα βοήθησε τις σχέσεις των ζευγαριών;

Μήπως η καραντίνα βοήθησε τις σχέσεις των ζευγαριών;

Πως ακριβώς μπορούμε να αποφύγουμε να ξαναπέσουμε στην παγίδα της ρουτίνας μετά την εποχή της …