Τετάρτη , Μάι 12 2021
Αρχική / Κοινωνικά / Τα όνειρα που κάνουμε είναι ένα κομμάτι της ζωής μας!
Τα όνειρα που κάνουμε είναι ένα κομμάτι της ζωής μας!

Τα όνειρα που κάνουμε είναι ένα κομμάτι της ζωής μας!

PenΤα όνειρα που κάνουμε είναι ένα κομμάτι της ζωής μας! Πολλές φορές αναρωτιέμαι πως θα ήταν η ζωή μου αν δεν έθετα στόχους, αν δεν έκανα όνειρα και η απάντηση που δίνω στον εαυτό μου είναι μία!

Μία ζωή χωρίς όνειρα θα ήταν άχρωμη!

Τα όνειρα δίνουν χρώμα στη ζωή μας. Δίνουν νόημα στα βήματα που κάνουμε σε έναν κόσμο που παλεύει ο καθένας από εμάς να κρατήσει ζεστό το χαμόγελό του και να μη χάσει την ελπίδα του!

Ζούμε δύσκολες εποχές με πολλά άγχη και στρες σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να χάσουμε την ελπίδα μας, δεν πρέπει να σταματήσουμε να θέτουμε στόχους. Είτε μικροί είναι είτε μεγάλοι αυτοί οι στόχοι, εκείνο που μετράει είναι η προσπάθεια που θα κάνουμε ώστε να τους πετύχουμε.

Αυτό το όμορφο ταξίδι που λέγεται ζωή, κρατιέται ζωντανό μέσα από εμάς, μέσα από τα όνειρά που κάνουμε, από τα χρώματα που επιλέγουμε να «ζωγραφίσουμε» την κάθε μας μέρα.

Είναι εύκολο να ονειρευόμαστε, το δύσκολο είναι ο δρόμος που πρέπει να διανύσουμε μέχρι να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολος αυτός ο δρόμος.

Τα όνειρα για να πραγματοποιηθούν θέλουν:

Στον διάβα προς την επίτευξη των ονείρων – στόχων μας θα κάνουμε λάθη, θα συναντήσουμε εμπόδια και δυσκολίες, γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι να δώσουμε τις μάχες μας και να μην τα παρατήσουμε. Αντιθέτως, πρέπει να μετατρέψουμε την όποια «αποτυχία» και δυσκολία σε δύναμη και με πείσμα να προχωρήσουμε μπροστά, προς τον στόχο μας!

Τίποτα στη ζωή δεν μας χαρίζεται. Ότι ονειρευόμαστε να γίνουμε ή να αποκτήσουμε πρέπει να το παλέψουμε. Ακόμα κι όταν «πέφτουμε» πρέπει να βρίσκουμε τη δύναμη να σηκωνόμαστε και να ετοιμαζόμαστε για την επόμενη μάχη. Κάνοντας καθημερινά ενέργειες που θα μας φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων μας,  μας περιμένει η μεγαλύτερη «ανταμοιβή!» Τότε θα νιώσουμε περηφάνια, όχι επειδή φτάσαμε εκεί που θέλαμε, αλλά γιατί όσα εμπόδια και αν συναντήσαμε δεν τα παρατήσαμε!

Ποτέ μην παρατήσεις τους στόχους σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πόσο ακόμα θέλεις για να τους φτάσεις.

Τα όνειρά που κάνουμε είναι τα χρώματα με τα οποία επιλέγουμε να βάψουμε την ελπίδα, τη θέληση, τη δύναμη που έχουμε ώστε να γεμίσουμε με χρώματα τη ζωή μας!

Στη ζωή μας σε ό,τι και αν επιλέγουμε να κάνουμε:

  • Αν έχουμε κίνητρο, θα εξελιχθούμε!
  • Αν έχουμε θέληση, θα πετύχουμε!

Και μην ξεχνάς, πως στα όνειρα δεν υπάρχουν φρένα και πως κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο!

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Άννυ Μιρζαχανιάν

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Άννυ Μιρζαχανιάν

Άννυ Μιρζαχανιάν
Ονομάζομαι Άννυ Μιρζαχανιάν και είμαι εργαζόμενη μανούλα ενός πρίγκιπα! Λατρεύω τη γραφή και έχω σαν πηγή έμπνευσης την καθημερινότητα του κάθε ανθρώπου που συναντώ. Μάχομαι για την εξάλειψη της κακοποίησης κάθε είδους.

Δείτε Επίσης

#PRESS_photostories 2020: Βραβεία και διπλή έκθεση

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης ανακοινώνει τα βραβεία της τέταρτης Διαγωνιστικής Έκθεσης Φωτορεπορτάζ …

Η περιζήτητη μαθήτρια και πρωταθλήτρια Εύα Κουρλέση

Η 17χρονη πατρινή μαθήτρια Εύα Κουρλέση, από το λύκειο Δεμενίκων στην Πάτρα έγινε αποδεκτή σε …

Πατρικό σπίτι! Η επίσκεψη, οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα!

Πατρικό σπίτι! Η επίσκεψη, οι σκέψεις, οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα!

Όσο κοντά ή μακριά και αν πάμε από το πατρικό μας σπίτι, ένα κομμάτι μας θα …

H Όπερα του Σίδνεϊ θα φωταγωγηθεί με τα ελληνικά χρώματα για να τιμηθούν τα 200 χρόνια από το 1821

Είμαστε υπερήφανοι που συνεορτάζουμε με τον Ελληνισμό αυτή τη ιστορική επέτειο, λέει η πρωθυπουργός της …